اقا پژمان هر جور شما راحت تر هستید فقط اگر امکان داره سریعتر
ممنون میشم
Printable View
اقا پژمان هر جور شما راحت تر هستید فقط اگر امکان داره سریعتر
ممنون میشم
با سلام
راستش من از برق و اینجور چیزها فقط لحیم کردن قطعات روی برد را بلد هستم ولی اصلا از منطقی که پشت
چیدن این قطعات وجود داره چیزی نمیدونم.
چند وقت توی بازار دنبال یک کنترل کننده فن برای کامپیوتر گشتم که مثل اینکه چنین چیزی توی ایران پیدا نمیشه
بنابر این تصمیم گرفتم که یکی را خودم بسازم این نقشه را توی اینترنت پیدا کردم
حالا میخواستم اگه ممکن هست به من بگید من باید چه تغییراتی توی اون بدم که این مدار توانایی کنترل فنهایی
12 ولت تا حد اکثر 20 وات برای هر فن را داشته باشه.
اینم عکس مدار هستش
4 x 2.2k potentiometer
5 x 5mm LEDs (1 for power indicator and the other 4 for each bus power indicator)
4 x LM317T Variable Voltage Regulator
5 x 180 ohm resistors
4 x 240 ohm resistors
8 x 3 pin connector(to connect the fans)
1 x 4-pin molex connector (male)
PCB Design (Component Placement)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PCB Design (Layout)
PCB Design (Layout + Component Placement)
یک سوال دیگه هم داشتم و اون اینه که چطورمیتونم این برد را طوری تغییر یدم که بتونه توان مصرفی برد
را یا بهتر از اون هر کدام از فنها را جدا نشان بده
مرسی اقا پژمان از زحماتتون
اقا پژمان در رابطه با مدار تست کریستال سوال داشتم
میگم پایه های منفی خازن ها مشخص نیست؟؟؟منظور c1 و c2 هست .
و اینکه اگر کجا نحوه تشخصی پایه هایt1 t2رو بفهمم و اینکه d1 دیود هست دیگه درسته؟؟؟پایه هاش کدو مطرف باید وصل بشه پایه منفی طرف سمت بالا ی مثلث قرار میگیره یا پایین مثلث؟؟
ممنون میشم به این سوالا تم جواب بدید
و اینکه مدار ایفون یک طرفه است یا نه دو طرفه؟؟
خازنهای c1 و c2 منفیشون پایینه.خازن c3 هم منفیش سمت راسته.c4 هم که عدسیه.
تو ترانزیستورها اون پایه که وسطه بیسه و اونی که فلش داره امیتره و بالایی هم کلکتوره که نحوه ی تشخیصشو قبلا گفتم.
d1 دیودشیشه ایه که فک کنم تو وسایلتون چندتا بود.نوک مثلث منفیه که با یه خط مشکی روی دیود مشخص شده.
مدار آیفون به تنهایی یک طرفه هست.دوتا ازش بسازید تا بشه دوطرفه!
مرسی از جوابتون
من قبلا یک دستگاه تستر ساختم برای یک دستگاه خاص حالا میخوام ایفون دو طرفه باشه که مثل تلفن عمل کنه و موبایل این وسط حذف بشه اخه اونجا که این دستگاه استفاده میشه موبایل انتن نمیده
ما واسا این کار فقط و فقط دو رشته سیم داریم د وتا تکی میشه دو تا از این ها ساخت و با این دوتا عمل رفت و برگشت رو انجام بدیم؟؟
راستیمیگم میشه یک کیت ساخت که این کیت به دستگاه خاصی مثل مودم یک یوزر نیم و پسورد بده گرفتین منظورم چیه؟؟
میخوام یک مودم توی یک مرکز مخابراتی نصب کنم و اون کیت رو هم نصب کنم روش و ما به اون کیت یک یوزر بدیم که دستگاه یوزر رو به مودم ای دی اس ال بده؟؟
تنها تغیرات شما در مدار خازن سنج همون جامپر 1 به 5 ال سیدی و بعضی مقاومت ها بود درسته برنامه و چیزی دیگش که تعویض نشده؟؟
راستی میگم میشه مدار ی هم ساخت که که کل مودم رو تست و بگه کجای مودم خرابه؟؟
یا اینکه مداری که برد وایرلس انتن های مودم رو افزایش بده؟؟
حالا نمیشه سه رشته سیم باشه؟؟؟ بادو سیم هم فک کنم بشه حالا بعدا مدارشو میذارم.
میشه اما من نمیتونم:31:نقل قول:
راستیمیگم میشه یک کیت ساخت که این کیت به دستگاه خاصی مثل مودم یک یوزر نیم و پسورد بده
فکرشم نکن!نقل قول:
راستی میگم میشه مدار ی هم ساخت که که کل مودم رو تست و بگه کجای مودم خرابه؟؟
امکانش کمه.نقل قول:
یا اینکه مداری که برد وایرلس انتن های مودم رو افزایش بده؟؟
من یه مودم adsl دارم که ورودیش 12 ولت 1 امپره حالا میخوام قسمت پاور حذف یا دستکاری بشه که یک باطری 12 ولت شارژِ بخوره روش ایا اامکانش هست معمولا چیکار میکنن؟؟؟
سلام
کسی در مورد کنترلر های الکترونیکی با آپ امپ و طراحی مدار اون و یا با میکرو کنترلر می تونه کمکی بکنه
شما به جای منبع DC که قبلا استفاده میکردید باتری وصل کنید.فرقی نمیکنه فقط باتری اگه ضعیف باشه زود خالی میشه.
این یه آیفون دوطرفه و دوسیمه :
قطعات سمت چپ و راست مدار یکی هستن.علامتهای زمین هم باید به منفی باتری وصل بشن. هر طرف یه کلید فشاری داره که با سه نقطه A , B , C مشخص شده. هر کی خاست حرف بزنه باید کلیدو فشار بده تا A_B قطع بشه و َA_C وصل بشه. و با رها کردن کلید دو باره برگرده به حالت اول.کد:http://www.imagevimage.com/images/LMTWI.jpg