باید وارد ویرا تولز بشید بعد هر چیزی رو که می خواهید پخش کند انتخاب کنید.نقل قول:
البته فقط عکس و ام پی 3 پخش میکند.
قابلیت پخش فیلم تقریبن ندارد.
Printable View
باید وارد ویرا تولز بشید بعد هر چیزی رو که می خواهید پخش کند انتخاب کنید.نقل قول:
البته فقط عکس و ام پی 3 پخش میکند.
قابلیت پخش فیلم تقریبن ندارد.
مد سینمای همه تی ویا نورشون کمه چون اسمش مد سینماس! یعنی باید محیط تاریک باشه تا مثل سینما بشه.:13:نقل قول:
مسئله فقط برایتنس نیست، شما می تونی رو مد دینامیک 100 نور خوبی رو ببینی منتها شادابی رنگ ها هم ملاک می باشد.
البته من هنوز با فیلم ها و تصاویر HD تست نکردم چون HD پلیر ندارم، یو اس بی خود تی وی هم که هیچ نشان می دهد.
برای دیدن تصاویر HD و Full HD یه HD Media Player WD بخرید با یه کابل HDMI با قیمت مجموعا حدود 160 تومن . اون وقت ببینید چطوری با کیفیت بینظیر و جادوئیش هیپنوتیزمتون میکنه . من اولین فیلم HD که تازه Full HD هم نبود با این تی وی دیدم آواتار بود که حدود 3 ساعت که زمان این فیلم بود از جام تکون نخوردم و چشم از تی وی برنداشتم .
سپاس :10:
سلام خدمت تمام دوستان ممنون از اطلاعات بسیار خوبتون
آقا میخواستم بدونم این v20که وارد شده با اونی که واسه اروپاست چقدر فرق میکنه یعنی چه چیزایی رو از روش برداشتن.مرسی
:18: بابا Artam جان مارو جون به لب کردی که بابا. شما در مورد تصاویرsd از مات بودن شاکی بودی؟!! خوبه:20: چون این تصاویر نمیتونه ملاک مناسبی برای تست باشه. لطفاً وقتی HD هم امتحان کردی حتماً نتیجه رو اعلام کن چون خیلی برام مهمه ببینم یه نفر مثل خودم که خیلی روی کدری و ماتی ( با برایتنس پایین اشتباه نشه ) حساس هست و دقت و کیفیت پلاسما و درخشندگی نسبیه led رو باهم میخواد :5:بالاخره از تصویر راضی میشه یا خیر.نقل قول:
ممنون
فیلم اچ دی دارم، ولی اچ دی پلیر ندارم، فعلن منتظرم WD HUB بیاد که اونو بگیرم.
در مورد ماتی یه نمونه بزنم مثلن رنگ لب آدم رو قرمز کدر نشون میده ولی تو یه ال ای دی همونو قرمز روشن نشون می دهد.
مازدوستان چشم یاری داشتیم!:10:نقل قول:
بابا یکی به داد ما برسه:41:
گیرنده های دیجیتالش رو برداشتن ---.نقل قول:
یه چیز دیگش هم فک کنم کم بود الان یادم نیست چی بود.
خوب شاید در ال ای دی ماتیک زده و در v20 ماتیک نزده:31:نقل قول:
در ضمن این WD HUB چی است و چه کاربردی دارد ؟
ممنون