از کمر به پایین استفاده کرد برای بار انداز . چرا دوست عزیز خطا هست یعنی شما میگی اگه تو فرنگی طرف پای حریفشو بگیره خطا نیست؟نقل قول:
اصلا فرنگی از کمر به پایین فول
Printable View
از کمر به پایین استفاده کرد برای بار انداز . چرا دوست عزیز خطا هست یعنی شما میگی اگه تو فرنگی طرف پای حریفشو بگیره خطا نیست؟نقل قول:
شما که میدونی کیروش مربی رئال بوده حتما میدونی که اونجا نتونست نتیجه بگیره دوما افشین قطبی هم دستیار گاس هیدینک بوده چه ربطی داره؟ یعنی این چند سال که کیروش رفته فرگوسن نمیدونه باید چه کار کنه دیگه؟نقل قول:
سوما بازیکنا تو باشگاه ها ساخته میشن مربی تیم ملی فقط نقش هماهنگ کردنشون رو داره به نظر من درست نیست بگیم نسل طلایی پرتقال رو کیروش درست کرده بهتره بگیم کیروش توی دوره ی طلایی پرتقال مربی این تیم بوده
خب درباره فوتبال كه اينجا بحثش نيست ولي از اين خندم ميگيره كه يكي اومده ميگه فرگوسن بدون كيروش هيچي نيست........اينو ميشه به عنوان سوتي سال حساب كرد:27:
در مورد ورزش هاي ديگه من نميدنم مشكل مردم ما چيه كه هر اتفاقي بيوفته باز به مسئولان گير ميدن و از بي لياقتي اونها ميگن و هي بهشون فحش ميدن و اينجوري باب شده كه هر كي بيشتر از مسئولان ايراد بگيره بيشتر از ورزش سر در مياره.........
شما چرا فكر ميكنيد تنها به صرف داشتن استعداد تيم ما ميتونه نتيجه بگيره....اينو ميتونم بهتون بگم كه اگه ما همين چندتا مدالي هم كه آورديم خيلي مسئولان و مربيان واسش زحمت كشيدن ما فقط صحنه مسابقه دادم اون ورزشكار رو ميبينيم و از10000 تا چيز ديگه خبر نداريم.....
ولي اينم بگم بي مسئوليت بازي هايي هم هست زيادم هست ولي اينكه همه رو به بي لياقتي ربط بديم كار درستي نيست.
چرا به رسول خادم گير ميديد كه بايد بندازنش بيرون آدم خوبه يه كم منطقي باشه همه مردم ديدن كه تيم آزاد كشتي ما به جز رحيمي بهترين كشتي هارو گرفتن و اكثر مواقع در عيم ناباوري با كلينج ميباختيم اونايي كه ورزش حرفه اي ميكنن ميدونن كسي كه تا حالا تو هيچ جو خارجي مسابقه نداده بره المپيك نقره بگيره تازه اونم با بدشانسي يعني رو دستش ورزشكار نيست.
به نظر تنها مربياني كه بد كار كردن مربي آقايان و خانوم هاي تكواندو بود.
دوستاني كه به رسول خادم گير ميدن توجه كنن:
1: كميل قاسمي 98 درصد برنده مسابقه با تايمازوف قهرمان 3 دوره المپيك بود كه با كلينج باخت.
2:احسان لشكري 100 در صد قهرمان وزن خودش بود كه با يه كم تجربگي خيلي خيلي جزئي فينال رو از دست داد
3:اسماعيلي پور با كودوخوف كه بهترين كشتي گير وزن خودشه با اختلاف يه امتياز كه اونم مشكوك بود باخت و اونم 100 در صد شايسته مدال نقره يا طلا بود
4:مهدي تقوي با قرعه كلينج باخت وگرنه اونم پتانسيله مدال گرفتنو داشت
5:رضا يزداني كه اونم 100 در صد طلا گرفتنش محرض بود مصدوم شد.
من فكر نميكنم از سال 2000 كه دبير طلا آورد تيم آزاد به اين قشنگي كشتي گرفته باشه و شايسته ي مدال
با سلام به همگیاولا تسلیت بابت این فاجعه زلزله ای که اتفاق افتاده .از خدا میخوام هم بهشون صبر بده و هم کمکشون کنه.این نیز گذشت.المپیک 2012 هم با تمام جنجال و هیاهوهاش تموم شد کاش برای ما هم عبرت باشد و هم تجربه.بازم طبق معمول داریم پیاز داغه رو زیاد میکنیم.ما تو این المپیک یکی از بهترین نتیجه های المپیک رو گرفتیم(شایدم بهترین) 17 شدن ما یعنی اینکه بین بالای 200 کشور ما رتبه 17 را بدست اوردیم از خیلی از کشور های معروف و پر امکانات و پیشرفته و همچنین کشورهای بدبخت و بیچاره بهتر شدیم.کشورهای عربی فک کنم رو هم حتی یک مدال طلا هم نگرفتن(البته یه دونه فک کنم تونسیه گرفته مث اینکه هرچند باز توفیر نمیکنه) ترکیه هم ...مسلما نتیجه خوب شامل خیلی از موارد میشه مثل مدیریت خوب بعله مدیریت خوب مدیران مربوط اما نشانه این نیست که این موفقیت شامل همه میشه.اگه حدادی خوب نتیجه میگیره خودش میگه که این سری از لحاظ امکانات هیچ مشکلی نداشت اگه فرنگی 3تا طلا میگیره نشونه اینه که شخص محبوبی مث بنا به کمک مدیران مربوط نتیجه تلاشهایشان رو گرفتند اما سوال من اینه که چرا تکواندو ،کشتی ازاد و خیلی از رشته های دیگه خراب کردن؟ایا دلیلی جز مدیریت داشت.ایا وقتی مربی چندسال در کنار تیم هست ولی 7ماه مونده به بازی ها اشخاص معروف دیگری می ایند و کار را تحویل میگیرند انتظاری جز این باید داشت؟جالب اینکه همین اقایان میگویند که فرصت کافی نداشته اند.ایا نتیجه متوسط و شاید بد تکواندو میتواند جز مدیریت نابخردانه باشد؟ایا چندماه مانده به المپیک مسئولان باید به فکر تغییر در سطوح مختلف از مدیریت تا مربی ها بیفتند؟واقعا چه دلیلی دارد؟مطمعنا خود مسئولان بهتر میدانند تغییرات در اون موقع به صلاح نیست اما چرا باز انجام دادند؟و به چه نیاتی؟یکی از بهترین تیم هایمان تو المپیک به نظر من والیبال بود بعله والیبال.درست است که حضور نداشت اما نشان داد که در اینده نه تنها پتانسیل حضور در المپیک بلکه کسب افتخار را نیز دارد.چرا میگویم در المپیک چون مسئولان والیبال کوتاه اندیشی نکردن و هدف را حضور در المپیک 2012 قرار نداند بلکه هدف را اصولی چیدند و در اینده بیشتر ما خواهیم شنید.نگرانی من از اینست که متاسفانه بعضی از اقایان در فکر اینند که این موفقیت را به نام خود بنویسند.باید و باید مسئولان موفق را از مسئولان ناموفق جدا کرد.موفقیت در کسب مدال نیست مثلا نوشاد عالمیان هم بدون کسب مدال ولی موفق بود.بهرحال همانطور گفتم باید مایه عبرت و تجربه باشد برای انــــهـــا کـــه هــــدفـــشـــان مـــوفـــقیـــت اســــت.اما یه مورد که بسیار من از دست این افراد بی خرد مسئول من ناراحتم.چندروز قبل که کاروان کشتی برگشت و اقای عبدولی هم برگشت به شهرش. متاسفانه مسئولان چندتا بنر از عکس عبدولی که داشت گریه میکرد با سایز چند متر در چندمتر جلوی ایشان به هنگام ورود به شهرش نصب کرده بودن(من تو تلویزیون دیدم).اخه یعنی چی میاید گریه یه شخصی که زن داره+بچه هم داره بزرگ جلو روی ملت نصب میکنید بابا شما که با این کارتون بدتر از داور زدید روحیشو خورد کردید.وضع مادی عبدولی بد هست اما بدبخت نیست که نیاز به ترحم شما داشته باشه.به امید روزی که به ورزش نگاهی فقط ورزشی داشته باشند اما باز هم موفقیت این عزیزان را در المپیک تبریک میگم.
وسط بحث مسئولان و اینا گفتم مام یه حرفی زده باشیم هر چند بحث های ما که در آخر دردی رو د دوا نمی کنه.
من معتقدم امسال روی کارکرد فردی موفق بودیم نه کار و برنامه ریزی خوب مسئولان. و این قضیه رو همیشه ما در ورزش و مسائل دیگه هم داشتیم.
4 سال پیش که تکواندو روی کارکرد فردی هادی ساعی و سخت کوشی فردی طلا گرفت. 12 سال پیش توی کشتی آزاد علیرضا دبیر خودش با کار خودش طلا گرفت. الان احسان حدادی نتیجه ای رو که گرفت به خاطر تلاش و برنامه ریزی خودش بود. یا حتی رضا زاده که بکهو پدیده شد برای خودش.البته اول بحث بگم درسته خوب مربیای اینا هم اثر داشتند ولی اینا خودشون خیلی مایه گذوشتند که کسب افتخار کنند حالا یا واقعا استعادشون بیشتر بود یا پشتکارشون.
امسال اون رشته ای که توقعات ما رو یکهو بالا برد و (ما ایرانیا که طبق معمول جو گیریم) فکر کردیم که حتما مثلا تو آزادم باید کلی طلا بگیریم یا تکواندو هم باید موفق باشه (من خودم یکی از اینا بودم) رشته فرنگی بود. و اونم به خاطر تلاش فردی آقاب بنا بود. با وجود مشکلات فراوان پدری کرد برای کشتی فرنگی. شواهدشم موجوده که بچه های فرنگی به خاطر مشکلات اقتصادی یا دیگر مشکلات نمی خواستند ادامه بدند و ایشون راضیشون می کرد. البته چون دقیق نمی دونم وزنه برداری رو اینجا ذکر نمی کنم ولی اونم فکر کنم تلاش مریبی وزنه برداریمون بود.
برنامه ریزی و کار مسئولان چیز دیگری است. برنامه ریزی مسئولان می شه نتایج کره جنوبی و ژاپن امسال و شوروی سابق. برنامه ریزی یعنی ما الان اینقدر امکانات داشته باشیم و به ورزش فکر کنیم که نه تنها برای المپیک 4 سال بعد بلکه برای المپیک 8 سال بعد هم فکر داشته باشیم. برنامه ریزی مسئولان ورزش این نیست که فقط به مدال المپیک بسنده کنند و ورزش قهرمانی. اونا باید مطمئین شند که از نظر ورزش و فعالیت بدنی سلامت مردم رو تو کشور بیمه کرده اند. اون وقت خود به خود استعداد های ورزشی شکوفا می شه. این جور که پیش می ریم یه سال مثل امسال موفق می شیم سال بعدی مثل المپیک قبلی به زور یه مدال می گیریم. اون وقت امسال مسئولان باد به قبقب می اندازند که ما چه مسئولی هستیم .... 4 سال پیشم می گند کی بود کی بود من نبودم!
به نظر من که از باسن چرخوند و تماسی با پای حریفش نداشت ...نقل قول:
از کمر به پایین استفاده کرد برای بار انداز . چرا دوست عزیز خطا هست یعنی شما میگی اگه تو فرنگی طرف پای حریفشو بگیره خطا نیست؟
وظیفه مسئول ورزشی:نقل قول:
در مورد ورزش هاي ديگه من نميدنم مشكل مردم ما چيه كه هر اتفاقي بيوفته باز به مسئولان گير ميدن و از بي لياقتي اونها ميگن و هي بهشون فحش ميدن و اينجوري باب شده كه هر كي بيشتر از مسئولان ايراد بگيره بيشتر از ورزش سر در مياره.........
شما چرا فكر ميكنيد تنها به صرف داشتن استعداد تيم ما ميتونه نتيجه بگيره....اينو ميتونم بهتون بگم كه اگه ما همين چندتا مدالي هم كه آورديم خيلي مسئولان و مربيان واسش زحمت كشيدن ما فقط صحنه مسابقه دادم اون ورزشكار رو ميبينيم و از10000 تا چيز ديگه خبر نداريم.....
ولي اينم بگم بي مسئوليت بازي هايي هم هست زيادم هست ولي اينكه همه رو به بي لياقتي ربط بديم كار درستي نيست.
1- استفاده درست از منابع مالی که در اختیارش قرار میگیره و نسبت بهش مسئولیت شرعی و ملی داره
2- برنامه ریزی صحیح و تعیین چشم اندازهای کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت
کاری که مسئولین ورزشی ما انجام میدن:
1- هزینه کرد در راه هایی که باعث ابقاشون بشه و اونها رو پیش بالادستیشون عزیز کنه و تو تلویزیون و جلوی ملت خودی نشون بدن
2- برنامه ریزی برای آینده شغلی خود و اطرافیان
ببین میگم تحت تاثیر جو رسانه قرار گرفتی همینه هآ !نقل قول:
کی گفته به خاطر استفاده از پا ازش خطا گرفت ؟ اینا رو اون آقای عامل گزارشگر می گفت در صورتی که اصلا مورد خطا چیز دیگه ای بود، از آرنجش استفاده کرد.
در مورد باراندازم که دیدین اول امتیاز رو داد به عبد ولی اما بعد از بازبینی فهمیدن که بارانداز خطا بوده چون از ران حریف گرفته ، دیگه اون موقع هم که کشی سر پا ادامه داده میشه.
تنها نکته ای که درسته اینه که داور بد برخورد می کرد با کشتی گیر.
نقل قول:
چه راحت به خودمون اجازه ميديم راجع به ديگران قضاوت كنيم و بهشون تحمت بزنيم........:41:
خوشبختانه سعی کردم نام کسی رو نبرم که این حرف رو نشنوم!نقل قول:
این نظر منه که با کمی پیگیری اخبار ورزش مملکت هم میشه بهش رسید
چون به تاپیک ربطی نداره بهتره بی خیال شیم
خادم با باند بازی اومد تو کشتی و خدا هم گذاشت تو کارش....نقل قول:
کی گفته که طلا گرفتن رضا یزدانی ،احسان لشگری 100 درصد بوده؟؟؟شما مگه پیشگو هستی یا نعوذ بالله خدا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همون سعید عبدولی هم به هیچ عنوان معلوم نبود بیاد و طلا بگیره.
مگه کلینج جزءی از کشتی نیست؟؟؟؟یعنی این قرعه فقط برای ایران بوده و هیچ کشور دیگه قرعش اینجوری نبوده؟؟؟؟
تکواندو رو هم کاملا قبول دارم 100 درصد نه بلکه 1000 درصد مقصر بودن.چه بلایی معلوم نیست طرف سر یوسف کرمی بهترین تکواندو کار اون وزن آورده که این جوری مبارزه کرد یا اینکه مثلا محمد باقری معتمد اگه هر تکواندو کاری بازی ها رو ببینه می فهمه که افتضاح بازی کرد.
بازی ها تموم شد ............
امیدوارم برای 4 سال دیگه درست و صحیح برنامه ریزی بشه نه اینکه مثل امسال از 100 خورده ای مدال دوومیدانی 1 مدال کسب بشه و از 100 تا مدال شنا هیچی و حتی 1 شرکت کننده هم نداشته باشیم.
کشوری مثل کوبا برای کسب مدال طلا بیشتر از 100 میلیارد خرج می کنه ولی ایران فکر نمی کنم یک دهم این هم برای کشتی فرنگی خرج کرده باشه.