[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
منچستر یونایتد بدنبال امضای قرارداد با فریکسون ارازو ، مدافع 24 ساله و ملی پوش اکوادوری است.
همچنین یونایتد به همراه چلسی وضعیت هیونگ مین سون را از نزدیک زیر نظر دارند و بگفته وکیل این بازیکن، این دو باشگاه انگلیسی پیشنهادهایی ارائه داده اند.
* انتقال رابرت لواندوفسکی به منچستریونایتد در آخر فصل قطعی شد !
رابرت لواندوفسکی با قبول تمامی شرایط منچستریونایتد , در تابستان 2013 به این تیم ترانسفر خواهد شد . بورسیا دورتموند نیز ضمن پذیرفتن این پیشنهاد قیمت توافقی را بین 12 تا 14 میلیون اعلام کرد :
Robert Lewandowski has agreed term with Manchester United over a summer switch. Borussia Dortmund have accepted the fee of around £12-14million for the Polish striker
منبع : Goal.com و Sky Sport Germany
اگه درست باشه فک کنم تابستون سرالکس رونی رو بفروشه...نقل قول:
احتمالا PSG
من کل سایت گل رو گشتم چیزی راجع به این خبر پیدا نکردم. چرا هیچ لینکی به منبع قرار ندادی؟نقل قول:
* انتقال رابرت لواندوفسکی به منچستریونایتد در آخر فصل قطعی شد !
رابرت لواندوفسکی با قبول تمامی شرایط منچستریونایتد , در تابستان 2013 به این تیم ترانسفر خواهد شد . بورسیا دورتموند نیز ضمن پذیرفتن این پیشنهاد قیمت توافقی را بین 12 تا 14 میلیون اعلام کرد :
Robert Lewandowski has agreed term with Manchester United over a summer switch. Borussia Dortmund have accepted the fee of around £12-14million for the Polish striker
منبع : Goal.com و Sky Sport Germany
از خوندن محتوای این لینک نتیجه گرفتی که دورتموند گفه که انتقال قطعی شده؟!!نقل قول:
در ضمن من از goal.com لینک خواستم نه manutddiehardfans.com .
احتمالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] متن خبر رو از یه جایی کپی پیست کرده و بررسی نکرده صحت خبر رو.
قرار بود مدیران یک فکری به حال عاشقان کپی پیست کردن بکنند. فعلا که خبری نشده.
اگه لواندوفسكي بياد احتمالا چيچاريتو و روني بايد برن دفاع وايسن:n02::n02::n02::n02:
اصلا خبر تایید نشده.چنین چیزی نیست فعلا..بعید میدونم سر الکس دنبال مهاجم باشه دیگه.باید هافبک و دفاع بیاره تو تیم.ولی من خودم احتمال رفتن رونی رو زیاد میبینم.
شما هر وقت مطمئن شدی کپیه بیا اعلام کن خبر دادم منبعم دادم والسلامنقل قول: