طبق شایعات تبلت Nexus 9 که ساخت Htc هست در 23 مهر معرفی میشه.
احتمال داره نسخه نهایی Android L هم تو همون تاریخ منتشر بشه.
منتظر باشید...
Printable View
طبق شایعات تبلت Nexus 9 که ساخت Htc هست در 23 مهر معرفی میشه.
احتمال داره نسخه نهایی Android L هم تو همون تاریخ منتشر بشه.
منتظر باشید...
تکبیـــــر!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]:دینقل قول:
We've just received official word from the Googlers on high that the 2012 Nexus 7, albeit burdened with crappy, crappy NAND storage and an aging Tegra 3 processor, will receive Android 5.0 Lollipop as an OTA update. Rejoice.
تبریک میگم دوستان! خودم زیاد امید نداشتم Android 5.0 رو برای مدل 2012 بدن. مرسی گوگل! :n12:
انشالله که هر چه سریعتر این آپدیت ارائه بشه.نقل قول:
خیلی دنبال نکسوز ۶ بودم ولی قیمتش ۲۰۰ دلار بیشتر از چیزیه که حدس می زدم. نظر دوستان چیه؟
Nexus 6 یه فرقی که شاید با بقیه گوشی های سری Nexus داره اینه که به احتمال زیاد باتری و صفحه نمایش و بخصوص دوربینش خیلی سطح بالا باشن و قابل رقابت با flagship های سامسونگ و سونی. یه جورایی مدل بزرگتر Moto X 2014 ـه که تا الان یه سری معتقدن بهترین گوشی اندرویدی ـه. (هم از لحاظ سخت افزار و کیفیت ساختش، هم بخاطر ساپورت گوگل و اندروید تقریبا خالصش که تا حد زیادی شبیه سری Nexus هست از این لحاظ) اینجوری میشه اون قیمت بالاترش رو توجیه کرد. حالا تا review هاش نیومدن نمیشه درست قضاوت کرد ولی به طور مشخص یه حس premium ـتری داره نسبت به Nexus هایی که تا الان اومدن.نقل قول:
من که به شخصه این رو دیگه بیش از حد بزرگ میدونم ولی برای کسایی که با این سایز گوشی ها مشکلی ندارن و دنبال یه فبلت باکیفیت و عاری از TouchWiz (:دی) بودن انتخاب خیلی خوبی میتونه باشه.
من از دیشب تا حالا یهویی از Nexus 5 خیلی خوشم اومده! :دی خوب که بود ولی با این حرکت گوگل که nexus های قدیمی رو هم آپدیت کرد میشه انتظار داشت حالا حالا ها ساپورت بشه. الان حتی بعد 1 سال هم هنوز سخت افزار قابل قبولی داره. کاش فقط باتریش بهتر بود و یه کم جمع و جورتر بود! :n27:
من به شخصه با سایزش مشکلی ندارم. چون بیشتر اوقات مشغول خوندن متن هستم که این سایز برای این کار مناسبه.نقل قول:
ولی قیمتش با سیاست سری نکسوز که سخت افزار خوب با قیمت عالی بود رو پیش نمی بره!
سخت افزار در حد فلگ شیپ هاست ولی قیمتش هم در حد همون هاست و تفاوت چندانی با قیمت سایر برند ها نداره.
چون با این قیمت دلاری و برند موتورولا حدود ۲۵۰۰ اینجا در میاد که واقعا کم نیست.
ولی لامصب رنگ سورمه ایش فوق العاده است!
گوگل هنوز Nexus 5 رو برای فروش گذاشته توی Play store. اونم با Lollipop. اینجوری میشه انتظار داشت توی ماه های بعد مدل جدید و به روزش رو بدن بیرون. (مثلا واسه Google I/O سال بعد) مسلماً خودشون هم میدونن که این سایز گوشی و قیمتش برای همه مناسب نیست. بنظرم اگه همین Nexus 5 رو با سخت افزار امسال معرفی میکردن همه راضی تر میبودن.
Nexus 7 هم از توی استور گوگل حذف شده و دیگه بعیده با وجود گوشی های 5 و 6 اینچی از این به بعد تبلت 7 اینچی از گوگل ببینیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از 3 نوامبر (12 آبان) منتظر Lollipop باشید! :دی
مدل های Wi-Fi ـه Nexus 10 و Nexus 7 2012, 2013 آپدیت رو زودتر دریافت میکنن. (3 نوامبر) مدل های LTE و Nexus 4 و Nexus 5 کمی بعدتر.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا یه مشکلی با نکسوس 7 پیدا کردیم. چند روزی هست قسمت Android OS باتری زیادی مصرف میکنه حتی در حالت استندبای.
تبلت از شب تا صبح 60 درصد باتریش برا OS رفته. شارژش به شدت افت میکنه . به نظرتون مشکل از کجا میتونه باشه؟
سلام به همگی. بچه ها من تازه اومدم توی این فروم اونم به خاطر یک مشکل خیلی بزرگ. امروز شارژ نکسوس ۷ من تموم شد وقتی زدم به شارژ و بعد روشنش کردم توی اون انیمیشن بعد از کلمه گوگل گیر کرد. هر چی سرچ کردم نوشته بود باید بری و فکتوری ریست کنی و خوب من مجبور شدم این کار رو بکنم چون هیچ رقمه بالا نمیاد! اما باز هم همون جا مونده. البته خوشبختانه توی بوت لودر و منوهاش میاد ولی بعدش جای دیگه نمیره. باید چی کار کنم؟
سلامنقل قول:
خوش آمدید!
به نظر میاد با مفاهیم ریکاوری و ... اشنا هستید.
بهترین کار اینه که اخرین نسخه فیرمویر رو بگیرید و با نرم افزار wugfresh NRT مجددا فلش کنید.