اینم تریال ریست که اقا بتمن گذاشتننقل قول:
اینم تریال ریست که اقا بتمن گذاشتننقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
برای اینکه این برنامه هربار از شما سوال کنه باید 3 تا قسمت رو چک کنید
1-فعال کردن Paranoid Mode از تنظیمات فایروال
2-تغییر حالت برنامه از Autopilot به user (که البته بعد از تغییر حالت paranoid خود به خود این تنظیم عوض میشه و نیازی نیست !)
3-در قسمت Manage Adapters هم باید Network Type روی Public باشه ، چون به طور معمول کارت شبکه رو Trusted شناسایی میکنه و برای هر اتصال از شما سوال نمیکنه!
مشکلی که من تا به حال داشتم این بوده ، نمیدونم کسی به این مشکل برخورده یا نه
من Total Security 2014 رو دارم و حالت Paranoid رو برای فایروال فعال کردم، ام به یه سری برنامه ها وقتی Allow یا Block میدم باز هم تو دفعات بعدی سوال میکنه ، حتی یه رول براش تعریف کردم و کلا تمامی قسمت ها رو رو ی Any گذاشتم اما بازم جواب نداد
نمونه برنامه ای که این حالت رو داره Internet Explorer هست که هر دفعه برای وصل شدنش ازم سوال میپرسه اما Web Browser های دیگه اینطور نیست!!
من 2013 داشتم مشگلی نبود ولی این 2014 خیلی اذیت میکنه این مشگلاتی هست که من با 2014 دارمنقل قول:
ناسازگاری شدید با دانلود
افت سرعت اینترنت
مصرف زیاد از اینترنت
سنگینی بیشتر نسبت به 2013 و...
که من بیشترشو تونستم حل بکنم ولی خوشم نیامد
بنده هم همین مشکل رو داشتم .در مورد جوابتون تشکر .دو مورد که گفته بودید رو چک کرده بودم ولی مورد سوم یادم رفته بود. شاید جواب می داد .به هر حال من فعلا پاک کردمش.دنبال یک فایروال مجزا هستم که این مشکل رو نداشته باشه و در کنارش یک آنتی ویروس نصب کنم.(مثلا kaspersky anitvirus و comodo firewall البته ویندوزم مشکل داره هنوز نتوستم تست کنم ) اگه این کار جواب داد خبرتون می کنم.نقل قول:
آقا من لایسنس 1 ساله توتال 2014 رو گرفتم و میخوام رو ویندوز 8.1 نصبش کنم.
مشکلاتش حل شده ؟
مشکل مصرف ترافیک و کاهش سرعت اینترنت و اینا ؟
و یه سوال دیگه
یکی از کاربرای خود سایت بیتدفندر راه حلی برای اینا درست کرده بود که میگن درست کار میکنه ولی چرا خود شرکت از ارائه راه حل این کار طفره میره ؟ آیا این روش کاربر مورد تاییده ؟ در آخر یادآوری میکنم که این مشکل حدود دو و نیم سالی هست که وجود داره.
سلامنقل قول:
دوست گل دو حالت بیشتر وجود نداره :
1- اینکه این مشکلات مربوط به نرم افزار شرکت بیت دیفندر هست که در حال برطرف شدن هست و باید صبر کنید
2- اینکه این مشکلات بخاطر ایراداتی بر روی سیستم نصب شده نرم افزار بیت دیفندر هست که باید از طرف کاربر پیگیری و برطرف شود مثل همون راه حلی که فرمودید
بعد دوست گل نسخه 30 روزه گذاشتند که شما اول تست کنید بعد خرید کنید نه اینکه اول بخرید بعد تست کنید :n29:
البته حجم آپدیت هاش بالاست و در این باره کاری نمیتونید بکنید
موفق باشید
سرعت باز کردن سایت ها پایین اومده چرا؟
2014
اینترنت سکوریتی
نسخه 2014 سرعت اینترنت رو کاهش میده باید این کارو انجام بدید . فقط اونایی که مربوط به سرعت اینترنت میشه رو انجام بدید مشگل شما حل میشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
تازگی BD IS 2013 نصب کردم. دیدم یهو خودش google.com رو block کرده الان که گوگل رو باز میکنم ارور میده! چه کنم؟ یه توضیحی هم راجع به کرکش بدین ممنون میشم.