-
اره خب بعضی مشکلاش درس شده مثل قیمت الماس یا گرون تر کردن قیمت خرید ولی اشکالاتش خیلی زیاد شده یکی اینکه بالا گفتم یه سری چیزا قیمتاشون اومده پائین یا اصلا نمیشه فروخت !
بعدشم تفاوت قیمت خریدو فروش خیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییلیییییییییی یییییییییییییییی زیاده مثلا قیمت فروش الماس 850 باشه خریدش 1000
نه فروش 600 خرید 1000
-
اشکال نداره من فقط از این ناراحت میشم تا تقی به توقی میخوره میای میگی تو دزدی!!!
به جان خودم از اول سرور تا حالا فقط 2 بار به قصد الماس رفتم تو غار اگه ببینی همیشه زره ها و شمشیرا و... همه از اهنه
الان من اهن و گلد زیاد دارم چون دنا اینا بودم.... در کل اشتی:10:!!!!
راستی یه توضیحی در مورد این لایه ها بده من هرچی ویکی نگا کردم چیزی نگرفتم!
-
منظور از لایه همون مختصات y هست که با زدن F3 میشه دیدش (گوشه چپ بالای صفحه میاد) بهترین استفادش اینه که میشه راحت تر منابع پیدا کرد
این طوری که مثلا از یه لایه تا یه لایه دیگه فلان منابع وجود دارن یا مثلا به طور میانگین لایه 12 بیشترین مقدار الماس رو داره (حالا فک نکن بری 12 الماس ریخته ها )
-
دوستان من هنوزم مثل قبلا لگم فک میکنید مشکل چیه؟
-
-
اقا من این بذر هندونه رو میکارم بعد که سبز میشه میچینم باز بهم بذر میده... چکار کنم هندونه بده؟
-
هه هه هه هه هه هه بچه ها 2 تا عکسه از تو سروره خودمونه :27: تشکر بزنید ها :37:
این که چند تاییم عکس گرفتیم اینم اسما hoy , hirade , Erfan133 , asghar
هه هه کدو تو سرمون بود :27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم نمایی از جنگل استوایی
-
اب فک نکنم لازم باشه بعدم از یه طرف جای خالی داشته باشه بسه لازم نیست دورش خاک باشه
-
سلام بچه ها یه چیز جدید کشف کردم اگه میخواید اکانت برای ماین کرافت داشته باشید یه سایت هست که با جمع کردم Point میتونید اکانت ماین کرافت بگیرید
مثلا الالن روی این عکس کلیک کنید
بعدش register کنید بعد Login حالا به شما 100 Point میده
برید لینکه عضو جم کردنه خودتونو بگیرید و به همه بدید تا ثبت نام کنن
حالا وقتی دوباره لاگین کنید وقتی Point شما 200 شود میتونید اکانت بگیرید
لطفا اگه این پستو میخونید با لینکه من برید و شما خودتون به دوستاتون بگید و اونارو هم تو بازی بیارید
با تشکر
-
با نت ایران میشه او سرور اصلی بازی کرد؟