نه دوست من تولید این خودرو خیلی وقته متوقف شدهنقل قول:
Printable View
نه دوست من تولید این خودرو خیلی وقته متوقف شدهنقل قول:
من حدود 50 تومن دارم. میخوام یه Land rover Defender بگیرم. ولی اصلا به هیچش آشنایی ندارم. یعنی نه میدونم مدل های موجود چیه؟ لندورهایی مرتب، فقط توی ایران هست یا لندور آمریکایی هم هست؟ فرقی هم دارن با هم؟ مشخصات فنی شون چطوریه؟ و قیمت؟
میشه راهنماییم کنید.؟؟؟
دیفندر که فکر کنم منظورتون انگلیسی بود نه آمریکایی. تو ایران محصولی که تولید میشه هیچ ربطی به محصول انگلیسی نداره. پاژن تا مدتی قبل با موتور 6 سیلندر هیوندایی در ایران مونتاژ میشد که البته مشکلات زیادی هم در بخش انتقال قدرت داره.گرچه سعی بر این بوده تا حد ممکن از اشکالاتش کم کنن. به هر حال تصمیم با خودتونه.اگر فقط برای صحرا نوردی و کوهنوردی میخواید و بودجه هم همینه فکر میکنم تنها انتخابتونه
ببخشید من نمیدونم این سوالو تو کدوم تاپیک باید بپرسم . اگه اشتباهه خواهش میکنم راهنمایی کنید .
قصد خرید یه خودرو در حدود 25 میلیون رو دارم .
ماشین نو که خیلی سخت گیر میاد به خاطر همین دست دو میخوام بخرم (البته اگه نوی خوب سراغ دارید اطفا راهنمایی بفرمایید)
برای تردد توی شهر میخوام . بیشتر خانوادگی .
( یه ورنا معمولی بادمجونی دیدم مدل 86 میداد 24 . به نظرتون خوبه ؟ )
برای تردد در شهر و خانوادگینقل قول:
همین ورنا که گفتین اگر از نظر فنی و بدنه سالم باشه مناسبه
با عرض سلام خدمت همه دوستان
من الان یه 206 تیپ 3 دارم میخوام بفروشم یه ماشین تا 40 تومن بگیرم (به هیچ عنوان پژو نمیخوام)
اولویتم بیشتر رو شاسی بلنده
بهم رونیز و x33 (که البته طبق تحقیقاتم نشون میده ماشین خوبی از آب دراومده) رو پیشنهاد دادن
الان اولویتم اینجوریه
1. x 33 - 25000 کارکرد
2. gen 2 (صفر)
3. رونیز - زانتیا - ماکسیما
لطفا دوستان نظر بدن
X33 مدل 90 رو میتونی با حدود 41 میلیون تومان خرید کنیدنقل قول:
بهترین انتخاب همینه
زانتیا و جن 2 که اصلا پیشنهاد نمیشه- رونیز هم شاسی بلند پر مصرف - امکانات و آپشن کم - طرفدار آنچنانی هم نداره.
ماکسیما هم مدل پایین مثلا 81 گیر میاد.
میشه در مورد اینکه چرا gen 2 رو رد کردید توضیح بدید
بله دوست من دلایلش رو هم توضیح میدم:نقل قول:
1. بدترین دید عقب بین تمام خودروها رو داره یعنی برای دنده عقب دیدتون واقعا در حد صفر هست.
2. کیفیت ادوات داخلی پایین هست ( اگر جن 2 رو صفر بخرید بعد از چند سال به راحتی مشاهده خواهید کرد)
3.کمبود فضای سرنشین عقب خصوصا اگر قد افراد هم کمی بلند باشه مشکل سازه.
4.قیمت بالای لوازم یدکی و گاهی اوقات نایاب شدنشون.
5.بازار خرید و فروش خوبی اصلا نداره در سطح کشور
تنها مزیت پروتون gen2 موتورش هست که از قدرت و شتاب مناسبی برخورداره و مصرف
سوختش در حد مطلوب هست.
یک سری طرفداران خاص خودش رو داره.
دوستان ميخوام يه ماشين تا حدود 22-23 تومن بگيرم....راستش از ظاهر 315 خيلي خووشم اومده ولي کارخونه که فروش نداره و از اگهي هم که جايي زنگ ميزنم ميگن 37 تومن :n04:
با توجه به اينکه ماشينمو تازه فروختم ، فکر ميکنيد اگر تا دهه فجر صبر کنم ، امکانش هست که کارخونه فروش نقدي بزاره ؟ يا تا 20 روز ديگه ممکنه قيمت ها خيلي بره بالاتر ؟!
راستش از پژو پارس هم خوشم مياد ولي اون هم از ديروز فروش نقديشو از سايت برداشتن !
تروخدااااا راهنماييم کنيد که صبر کنم چند روز يا اينکه پژو پارس تميز دست دوم بردارم ؟؟
با اين بودجه ديگه چه ماشيني رو پيشنهاد ميديد ؟
در ضمن بيشتر مصرف داخل شهري دارم و شايد سالي 3 يا 4 بار بخوام براي مسافرت ازش استفاده کنم.
ممنون از وقتي که ميزاريد:n16: