کی به armin_brd بی دبی کرده:3::4:
Printable View
کی به armin_brd بی دبی کرده:3::4:
اونایی که از سرور های پرشین خوششون نمیاد برن سرور های خارجی سرور های پرشین فقط واسه شادیه این جواد هم که سوپر برای خودش یا دوستاش میزنه برای شادی شما ها میزنه خیلی قدر نشناسین حتما باید بدیخت باشیم بریم سرور های خارجی ناراحتین بین یه سرور دیگه این یه بازی مجازیه چقدر جدی گرفتین:23: واقعا متاسفم
اگه بیشتر بگم جاییزه داره؟ :31:نقل قول:
جواد
Goob
Poseidon
Novae
4تا شد جاییزه من فراموش نشه.
اسپم؟نقل قول:
آغاز فعالیت شما در انجمن را تبریک میگم.
من در انتظار امر فرمودن شما بودم که نیام سرور های پرشین.نقل قول:
بعد سوپر و چیت زدن برای شادی ما هستش؟!!!
سرور خارجی رفتن بد بخت بودنه؟!؟!؟
نیازی هم به تاسف نیست اول جمله بندی را بخون یاد بگیر بدش بیا توضیح بده که جمله هات معلوم باشه کجا شروع شده کجا تموم.
با کلید Enter هم میشه رفت خط بعد.
اون سوپر میزنه ما شاد میشییم ؟!!!
گوب رو که کلا بیخی.نمیشه کنترلش کرد.سالی یه بار میاد میخواد خوش باشه.
NoVaE کی سوپر زد ؟! اگه هم زد به شما چیکار داره.اگه می خواست از ادمینی استفاده کنه مثه گوب میومد همه رو با سوپر بلاک می کرد.
امیر اگه هم دوست داری برو از پرشین. میام بدرغت :31:.من که تو سرورا هستم و مشکلی هم ندارم.جواده بیچاره هم که سوپر نمیزنه اصلا :|
همینم مونده تو بیای برا ما تاسف بحوری ببعی :18:نقل قول:
اونایی که از سرور های پرشین خوششون نمیاد برن سرور های خارجی سرور های پرشین فقط واسه شادیه این جواد هم که سوپر برای خودش یا دوستاش میزنه برای شادی شما ها میزنه خیلی قدر نشناسین حتما باید بدیخت باشیم بریم سرور های خارجی ناراحتین بین یه سرور دیگه این یه بازی مجازیه چقدر جدی گرفتین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقعا متاسفم
آقایون یکم خودتونو کنترل کنین این چه وضعیه
سرور ماهی بیشتر از 90 تومن خرج داره
یکم جنبه داشته باشید
میخوام بدونم کدومتون حاضرید اینهمه واسه یه سرور خرج کنید، دوباره آخر ماه فحششم بخورید؟
یعنی چی حد اقل اگه بچه هستید ادای آدم بزرگا رو در بیارید
NoVaE بیچاره داره بیشتر پول سرور رو میده
این چه رفتاریه؟
قرار نیست که هرکی هرچی تونست بگه که
میری تو سرور، سه نفر دارن به مادر خواهر همم فحش میدن
بخدا منم بلدم
همچین بنتون میکنم دیگه تو سرور ها حتی سلامم نکنید
آقای عزیز کسی زورت نکرده بیای سرور ما بازی کنی، برو همون سرور خارجی
بلاخره هرکی یه ظرفیتی داره
اگه یهو دیدید اومدم تو سرور جدتونو کشیدم جلو چشتون بعدشم سرورا رو بستم بدونین بی احترامی رو به حداکثر رسوندین
امروز یکی یه سری چت بهم نشون داد، دوست ندارم بگم از کی بوده
ولی از اینکه واسه این جماعت سرور زدم پشیمون شدم
من برای شما هرچی تونستم کمتر ادمین گذاشتم، دوباره به همیناشم ایراد میگیرید؟
مشکلی دارید سرور های jiks و po5eidon رو به یاد بیارید
واقعا سرور اونشکلی میخواید؟
Goob دوست منه ادمینه، Po5eidon ظرفیت داره ادمینه
منو NoVaE هم صاحب سروریم
---------------------------------------------------------------------
به احتمال زیاد یه تاپیک جدید میزنم واسه تی
سرور بلاک هم شاید 64 نفره کردم
هرکی مپ پک قشنگ داره یه جا آپلود کنه بذارم رو دی دی ریس ها
جواد جان اینا فقط دارن میگن کسی سوپر نزنه.وگرنه بحث فحش نیست.وقتی بچه های کم سن و سال میان، فحش چیز طبیعیه.نمک سروره:31:
بحث ادمين و فحش و اينا تمومي نداره ... نميدونم چرا بدون حاشيه نميشه بازي كرد. حاشيه تو خون ما ايراني هاست :38:بيايد تو بازي هي به هم قلب بديد و بخنديد و تمومش كنيد بره :31:
ميگم چرا كسي zcatch نمياد ؟ خيلي باحاله كه. از fng قشنگ تره. اصلا يه مدت همه سرور ها رو ببنديد فقط zcatch بمونه شايد طرفداراش بيشتر شه:27:
یعنی من دیگه نمیدونم چی بگم بهتون!!!
باا یه مدت که نمیشد وارد سرور بشی بهم گفتن یه فایلی رو ویرایش کنم...این کارو کردم 2روز بعد دیگه هیچ سروری معلوم نبود...
یعنی تو این تاپیک 50-60 نفره 1 نفر نمیدونه چکار باید بکنیم؟!؟