آره دیگه، چون وقتی با سرعت بیشتر از حالت عادی میدن پهنای باند کم میارن در نتیجه پینگ میره بالا و تایم اوت و . . . از این بدبختیا.نقل قول:
Printable View
آره دیگه، چون وقتی با سرعت بیشتر از حالت عادی میدن پهنای باند کم میارن در نتیجه پینگ میره بالا و تایم اوت و . . . از این بدبختیا.نقل قول:
من قبول ندارم من سرویس 512 محدود داشتم که پینگش حدود 300 بود اما یه مدتی از 128 نامحدود استفاده میکردم که کمترین مقدار پینگش 800 بود و حتی یه بار تا 1095 هم رفت با اینکه سرعت 128 نامحدود واقعی بود کلا فکر کنم پینگ به مسائل دیگه ای ربط دارهنقل قول:
اقایون تصمیم خودتونو بالاخره گرفتین تا به این مسئولین گزارش بدیم و اونا اجرا کنن؟!
بنده خداها منتظر دستورات و فرمایشات ما هستنا!!!!!!!!
:34::34::34::15::15::15::34::34::34:
تا حالا isp ها پهنای باند کم از زیرساخت میخریدن (به طوری که پهنای باندی که زیرساخت از خارج خریده بود روی دستش مونده بود) و isp ها برای مشتری بیچاره جیره بندی میکردن.
من با این طرح موافقم.
تا حالا توپ توی زمین کاربران نهایی بود. اما حالا اگر سرویس ها نامحدود بشه :
1- زیرساخت تمام پهنای باندی که خریده به isp ها میفروشه (کم هم میاره) . بعد باید پهنای باند بیشتری وارد کنه که پهنای باند بین الملل زیاد میشه = سرعت بیشتر برای کاربران
2- بخاطر قیمت زیادی که زیرساخت از isp ها میگیره بین خودشون شکایت و شکایت کشی میشه که باعث ارزان شدن قیمت ها میشه = نفع برای مشتری
فکر میکنم اینترنت ایران با این طرح به صورت اتوماتیک بهتر بشه - ما کاربر بدبخت ده سال تو سر و کله هم زدیم - شکایت کردیم-طوری نشد - روز به روز کم فروشی شرکت ها بیشتر میشه تا الان که به بدترین حالتش رسیده .
سرعت من روی دایل آپو سفید کرده
خوب شما که از نت 128 استفاده میکنی باید سرعتت 10 باشهنقل قول:
من دارم از 1mb استفاده میکنم ولی میدونی با چه هزینه ای؟
1 مگابیت با اشتراک 1 به 10 میشه 100 کیلوبیت یا به عبارتی 12.5 کیلو بایتنقل قول:
چطوری حساب کردی!!!!!!!؟؟؟؟؟؟نقل قول:
12.5 نمیشه اشتراک 1 به 10 میشه 0 مگابایت:31:
درسته، سرعت دانلود سرویس 1مگابیت باید 128 کیلوبایت بر ثانیه باشه. که با توجه به اشتراک 1 به 10 باید بشه 12.8 کیلوبایت. جوووووووووووووووووووون :8:نقل قول: