براساس کلید : 17.25
خوبه ؟ : (
گــــند زدم واقعا ! گنددد ! اون سوال رسم هندسی رو الکی غلط نوشتم ، یک اونوریش رو ندیدم ، ای خداا !! : |
سوال آخر هم هیچ چیزم شبیه کلید نبود ! مگه نگفت توضیح بدین ؟ من فک کردم توضیح فارسی میخواد ! : |
3 تا هم 25 صدم !
Printable View
براساس کلید : 17.25
خوبه ؟ : (
گــــند زدم واقعا ! گنددد ! اون سوال رسم هندسی رو الکی غلط نوشتم ، یک اونوریش رو ندیدم ، ای خداا !! : |
سوال آخر هم هیچ چیزم شبیه کلید نبود ! مگه نگفت توضیح بدین ؟ من فک کردم توضیح فارسی میخواد ! : |
3 تا هم 25 صدم !
زیست خیلی سخت بود:24:
نقل قول:
فک نمیکنم نمره ندن یعنی باید نمره بدن
چون کتاب هم اشاره که جواب معادله x های معادله س
زیاد نگران نباش به احتمال زیاد میدن
اخ اخ نگو که از این بلا ها زیاد سرم اومده یه چیزی رو نمیبینم یا اینکه منظور سوالو نمیفهممنقل قول:
خیلی حس بدیههههههههه
سلام
آسون بود ولی من خوب نمی شم(شاید به زور 18-17)
از شانس بد من این موقع(توی امتحانا)یه اتفاقاتی افتاده همش فکرم مشغوله روزی 5-6 ساعت می رم توی اتاق ولی فقط مثلا 2 ساعتش مفید می خونم
امثال توی امتحانا رکورد می زنم(فکر کنم یه بار دیگه هم گفتم:31:)
تا حالا زیر نونزده نشده بودم اونوقت امسال...:41:
خدا کنه سه تای آخری رو خوب بدم
اگه اونقدری که برای امتحانای کانون می خوندم برا اینا می خوندم خیلی از این بهتر میشد(مخصوصا دین زندگی و هندسه)
شما که حسابانت عالی بود دوست عزیز ( باتوجه به درصد های کانون )نقل قول:
چرا 17-18 ؟ اینکه خیلی بده
یه چیزی :
یه عوضی جلوم نشسته ، هم کلاسیمه ، تیک عصبی داره هر 5 ثانیه سرفه های خشک میکنه ، یعنی ریده به اعصابم
وسط امتحان حسابان با لگد محکم زدم به صندلیش مراقب میخواست بیاد منو بزنه ! هرچی هم به مراقب میگم جای من یا جای این رو عوض کنین میگه شماره های صندلی عوض میشه نمیشه
چیکار کنم ؟ :41:
درکت میکنم
کنار منم یکیه هی هرچی میخونه رو با صدای نسبتا بلند میگه که هم ادم متوجه نمیشه و هم روی اعصابه
هی میخوام بهش بگم اینجوری نکنه یادم میره تا وسط جلسه امتحان:دی
من زیست حساب کردم از روی کلید میشم 14 . خدایی سخت بود میخاستم برم سر جلسه گفتم 18 میشم واقعا که .فیزیک 17-18 زیست 14 اه اه اه:18:
بچه ها نگران گندهایی که زدین نباشید توی کنکور همش رو جبران میکنین ایشالا
وقتی درصد کنکورمون از 75 درصد حساب میشه ( همچین چیزی ) اونوقت مگه میشه نگران نباشیم ؟ : دینقل قول:
تازشم ! مدرسمون 2 تا کلاس پیش خواهد داشت ( چون دو تا سوم داریم ) یه کلاس رو میخواد بکنه معدل 18 به بالا ، یه کلاس دیگه زیر 18 این یعنی منی که معدلم 17 هست باید توی یه کلاس ضعیف باشم ! : (