هستم ! : دینقل قول:
نمی دونم احساس می کنم خیلی مغروری ببخشیدا اینو نمی گفتم می ترکیدم
امیدوارم آخرش وقتی نتایجو دادن بی مورد نباشه
مرسی از صداقت ! : دی
Printable View
هستم ! : دینقل قول:
نمی دونم احساس می کنم خیلی مغروری ببخشیدا اینو نمی گفتم می ترکیدم
امیدوارم آخرش وقتی نتایجو دادن بی مورد نباشه
مرسی از صداقت ! : دی
اصلا عربی کنکور همش قواعده.!!!!:13:نقل قول:
حتی اون 8 یا 9 تست ترجمه هم اسمشه که ترجمه هست و هرکی ندونه فکر میکنه که باید داوطلب تمام لغات کتاب درسی رو حفظ باشه درصورتی که اگه شما قواعد عربیتون خوب باشه با رد گزینه به جواب میرسید.
فقط یک عدد تست از ترجمه هاست که مربوط به مفهوم عبارته که برای حلش باید جملات و اصطلاحات کتاب درسیو خوب بلد باشید.(به نظر من زیاد ارزش نداره به خاطر یه تست به خودت خیلی فشار بیاری.)
البته خوشبختانه کتاب ایاد فیلی جملات مهم و اصطلاحات کتابهای درسی دوم و سوم رو داره)
9تا تست هم از متن میاد که 4تاش دقیقا به متن ربط داره و باید درک مطلبتون تو عربی قوی باشه. 5تا تست دیگه هم مال مربوط به قواعده.
بقیه تستها هم که مستفیم مربوط به قواعده.
نههههه!! نروووو!!:31:نقل قول:
برو خدا به همرات!! منم دیگه یواش یواش باید بند و بساطمو جمع کنم! تا چند روز آینده منم میرم!:41:( از روز شنبه )
ان شا... که موفق باشی!:11::40:
نقل قول:
خواهش اما خدایی دیگه مطمئن شدم مغروری:11: چون اگه ادا در می آوردی ناراحت میشدی و بهت بر می خورد :31:
امیدوارم موفق باشی که حتما هستی:10::10:
نقل قول:کجا میرین !!! نرین !!!نقل قول:
شما برین کی به سوال های بی پایان من جواب بده ؟ :31:
حداقل هر جمعه شب یه سری بزنین باو !!!
دفعه اول حسش نبود جواب بدم اما دفعه دوم دیگه گفتم نقل قول کنم جواب بدم !!نقل قول:
من نمیگم محمد غرور نداره ! اما از اون غرور ها هم نیست که آدم حالش از طرف مقابل به هم بخوره !! غروری هست که خوشاینده و هر دانش آموزِ قوی ای همچین غروری رو داره !
من فکر می کردم لغات رو حفظ بشم نصف سوالارو جواب دادم:13: زهی خیال باطل:13:پس باید رو این درس فسقلی:31:وقت صرف کنیم!نقل قول:
از اونجایی که ممکنه من شنبه یادم بره که دیگه نمیخوام آن شم:31: پس:نقل قول:
محتوای مخفی: ...
ای بابا ! مثل اینکه تصمیم ها جدی هستش ! : |
شما اینکار هارو میکنین من الان جوگیر شدم برم درس بخونم ! : دی
خلاصه ، هدفون و آلترنای عزیز ، به امید خدا هر 2 تاتون جزو تک رقمی های کنکور 91 میشین و سال بعد میاین به امثال من خط میدین !! : دی
منم میرم پیش همه پُز میدم که دو تا رفیقام تک رقمی شدن !! : دی
انشاا... همه بچه های تاپیک تک رقمی و دو رقمی بیارن و توی دانشگاه های تاپ قبول بشن ...
کارای منم تموم شد !
امروز رو یکم استراحت کردم برای شروع طوفانی فردا ! : دی
یه تاپ10 هم دادم تو انجمن موسیقی انشالله چند هفته بعد ناظر اونجا لطف میکنه و به جای من میزاره برای بازمانده گان :دی
همین دیگه ! سیستمو الان بر میدارم !
زت زیاد ! :دی (املاش اگه غلط بود ببخشید هنوز ادبیاتو شروع نکردم :دی)
پست های تاپیک 90 ، تقریبا نصف پست های 89 شد. اینطور که بوش میاد امسالم نصف سال دیگه میشه. این موضوع بد نیست که هیچ، خیلی هم عالیه. چون اینجا بیشتر وقت تلف میشه. مثلا همین صفحه رو یه نگاه کنید! فقط 10 درصدش مفیده!
Samba راست میگفت. بهترین روش استفاده از فروم، اینه که بزاریم سوال هایی که برامون پیش میاد رو 10 روز یکبار بپرسیم. تازه همه که مثل Gam3r نیستن یه دنیا سوال داشته باشن!!! بالاخره بعد یه مدت آدم خودش هرچی لازم باشه رو متوجه میشه.