نه برای من کلا چند تا سایت باز میشه
ping یاهو همجواب میده ولی با وارد کردن ای پی هم نمیشه به سایت دسترسی داشت
Printable View
نه برای من کلا چند تا سایت باز میشه
ping یاهو همجواب میده ولی با وارد کردن ای پی هم نمیشه به سایت دسترسی داشت
مخابرات مشهد تنوع سرویساش خیلی عالیه . هم محدود داره هم نامحدود . نامحدوش قیمت مخابرات تهران یکیه و محدوشم ارزون تره و با سرعت بیشتر. میتونه هر سه ماه یه طرح انتخاب کنی.نقل قول:
سلام.الان من نزدیک 3 ساعته سرعتم پایین اومده.حالت عادی 25-27 بود ولی الان :
بدون چیز پی ان 3-5
با چیز پی ان 12
دوستان کسی نمیدونه چطوری میشه کیفیتو بالا برد؟
با عوض کردن ISP !نقل قول:
اون از ماه مبارک! که پینگ زیر 400-500 نمیومد اینم از الان که سرعت زیر دایل آپه بالای 256 هم که خیلی سخت به همه بدن! چه فایده ای داره دیگه مخابرات برای من یکی استفاده دانلود نبود برای وبگردی خوب با پینگ پایین قطعی و اختلال کم و نامحدودی و قیمت مناسب بود وقتی همینا رو هم دیگه نداره باید عوض کرد!
راستی یه تلفن گویا به این شماره تماس گرفتن که پشتیبانی ای دی اس ال و .... 99990001 که کلا من نمیتونم زنگ بزنم بهشون شماره اشتباه هست!
مخابرات در حال حاضر داره همون دایل آپ رو ارائه میده با تفاوت اینکه خط شما اشغال نمیشه. من تو تدارکات یه شرکت دولتی بزرگ هستم و با شرکتهای pap زیادی از جمله مخابارت کار میکنیم و با مسئولین فروش و غیره به خوبی آشنا هستم. مخابرات در معدود متاطقی یه کیفیت نه خوب بلکه نسبی ارائه میده و در کل به هیچ دردی نمیخوره و سرعت خود من که مدتیست از افتضاح افتضاح تر شده و من که مخابرات رو کنسل کردم.
---------- Post added at 05:43 PM ---------- Previous post was at 05:42 PM ----------
مشهد اصلا نیازی نیست شما بری سرویس بالاتر بگیری پول بیشتری بدی چون تمام سرویس هاش روی 2 مگابیت ست شده و من خبر موثق دارم چون مخابارت اونجا رو شرکت پرورش داده ها انجام داده و الان هم مخابارت اصفهان رو راه اندازی کردن و بعد نوبت تهران هست. ولی فقط مشهد این مزیت رو به کاربراش داده و بس.نقل قول:
من از سرویسم راضی هستم سرعت 256 دارم و دانلودم بین 27 تا 30 نسبت به پولی که میدم ارزش داره روزی یک تا دو گیگ هم دانلود کنم می ارزه
پارس آنلاین سرویس 128 با 8گیگ حجم میده 25000تومان
پشتیبانی تو تهران 1899 می باشد
دوست عزیز شما استثنائات رو با کل مقایسه نکن. شما جزو استثنائات هستی وگرنه یه نظرسنجی کلی بگیری افتضاحه. مثل مبین نت که از اول تا آخر رو بخونی همه ناراضی هستن حالا این وسط 2 نفر هم راضی هستن دلیل نمیشه که خوب باشه. منم روز اول مخابارت گرفتم باز راضی بودم ولی الان به گند کشیده شده و همش قطعی داره یا سرعت نداره. در حال حاضر وایمکس ایارنسل بهترینه. تا الان نزدیکانم هر کس خریده سرعت واقعی و خوب و راضیه من خودم هم وایمکس گرفتم و اینترنت مخابارت رو پس میدم.
سلام بچه ها. من الان صبانت دارم. میخاستم ماه جدید از مخابرات بگیرم. 256 و یا 512 راحت میدن؟ سرعتش ثابته؟ یعنی 256، 32 کیلوبایت ثابت دانلود میکنه؟ تهران مرکز آیت
نقل قول:
سلام خیر زیر 1 مگ به کسی نمیدن!!:27:
سرعت هم 120 هست حدودا
darvish1900 مخابرات برای من تا قبل ماه رمضان خوب بود بعدش داغون شده اول پینگش رفت رو 500 بعد سرعتش کم شد و قطعی و ...اکثریت الان ناراضی هستن !