خبر کناره گیری مورینیو از سرمربی گری چلسی واسه من مثل یک شوک بود . اصلا نمی توستم قضیه رو هضم کنم . این قدر شوکه بودم و عطش خوندن اطلاعات راجع به این قضیه داشتم که امروز هر روزنامه ای که چیزی در این باره نوشته بود را خریدم و بریده قسمتهای مربوط به خوزه مورینیو را جدا کردم تا سالهای بعد که بهش نگاه میکنم خاطره ای شوک آور یادم بیاد . کارنامه او در تیم متوسطی مثل چلسی عالی بوده به نظرم این رو از روی تعصبم نمی گم . به نظرم برای مرد مغرور و عجیب و غریبی که می شناختیم این خداحافظی چندان هم عجیب نبود جالبه که کار عجیبی هم کرده و چند تن از بازیکنانی که باهاشون رابطه خوبی داشته مثل لمپارد ، تری و دروگبا را از طریق اس ام اس از تصمیمش مطلع کرده است .
وقتی به آواتارم (من از اول که در اینترنت بودم و آواتار داشتم مورینیو آواتارم بوده ) نگاه میکنم بدجوری غصه ام میگیره . همیشه الگوم بوده و بهش حسودیم میشه . او را به خاطر اسمش ، قیافه اش ، کراوات های زیبایش ، پالتوهای درازش ، اظهار نظر های عجیبش و موفقیت های بی شمارش دوست دارم و خواهم داشت .
او به چلسی شخصیت داد و مطمئنم اگه چند سال بهش وقت می دادند چلسی رو به افتخارات دیگه هم میرسوند
یادمه وقتی فصل پیش منچستر قهرمان شده بود در واکنشی گفته بود : کاش فصل آینده از فردا شروع شود . این حس مبارزه طلبی تحسین داره به خدا
من مطمئنم چلسی از این بابت پشیمون شده و ضرر خواهد کرد . آبراموویچ به زودی به اشتباه خود پی خواهد برد . من عاشق اظهار نظرهای عجیبش بودم . همیشه توی دفتری که بدین منظور تهیه کردم نقل قولهاش را می نویسم . امیدوارم که هر جا فعالیت می کنه موفق باشه . دیگه نمیتونم چلسی رو بعد از رفتن خوزه عزیزم دوست داشته باشم . شاید اتفاقی که برای لیدز افتادبرای آن ها هم بیفته . من چند تا از تیتر هایی که روزنامه ها براش زدند به همراه نقل قولهاش رو واستون می نویسم .
تیترها : "آن مرد مغرورانه رفت "
"جای تو خالی خواهد بود "
کودتای 20 سپتامبر "
نقل قولهای جالب :
"طعم املت شما به کیفیت تخم مرغ هایتان بستگی دارد . در سوپرمارکت ها و تخم مرغ های درجه یک ، دو و سه وجود دارند . هنگامیکه جنس گران و مرغوب را انتخاب نمی کنید . نباید انتظار یک املت خوشمزه را بکشید" (آخرین اظهار نظر آقای خوش تیپ 3 روز قبل از ترک چلسی "
"در پرتغال برای این نوع بازی ضرب المثلی با این مضمون ساخته اند : تیم از اتوبوس پیاده می شود ، بازی میکند و و دوباره سوار اتوبوس به خانه بر می گردد"( پس از تساوی بدون گل تیمش در برابر تاتنهام)
"او خیلی فضول است . بعضی از بچه ها دوست دارند در خانه بنشینند و با تلسکوپ همسایه های خود را زیر نظر بگیرند ونگر عاشق صحبت درباره ی چلسی است "
"آشنایی با بدعت جدید دشوار است .امکان ندارد مقابل منچستر یونایتد صاحب پنالتی شویم یا این که داوران بخواهند به نفع ما نقطه پنالتی را نشان دهند .واضح صحبت میکنم و اصلا لازم نیست توضیح بیشتری بدهم."
"چلسی بازیکنان بزرگ و البته اگر ناراحت نمی شوید مربی خوش فکری دارد "