واقعا نمیدونم چی بگم انقدر اعصابم خورده از تاکتیک های استیلی و بازی بازیکنا -ناهماهنگی بازیکنا و هزاران دلیل که صبر و پیشه گفتنه خیابانی هم عصبانی ترم میکنه درورد بر غیرت کریمی غیرت کامل تو کریمی میتونستیم ببینیم تنها کسی که تو چشماش میتونستی نگرانی و و تلاش و زحمت برای تیمشو ببنی و با جونو دل برای تیم زحمت کشید و همه کاره تیم بعد از گل دوم بود
متاسفم برای تاکتسک های استیلی و ارنج بندی این سرمربی
انگار همه با هم لج دارن .....هیچ کس با هم همکاری نمیکنه هرکی توپ میفته دستش عینه خوره ها میشوته
5 نفر اون جلو منتظره توپن بجای اینکه بازیکنه صاحاب توپ پاس بده عینه توپ ندیده ها شوت میکنه که بچه 5 ساله هم میتونه بگیره
وضعیت دفاع هم که اسف بار
شیث مضخرفترو ضعیف تر از این نمیتونست بازی کنه
فشنگچی که کلا محو بود تو بازی
هاشمیان مثلا از دقیقه 50 به بعد میاد تو بازی برای کمک کنه به تیم در امر گلزنی از کریمی هم که اختلاف سنیشون خیلی کمه خسته ترو بیحال تره
بازم قربونه غیرت و مرامه کریمی برم که فقط برای عشقش به تیم و طرفدارای پر شمارش تو کشور از جونو دل مایه گذاشت
فقط ای کاش ای کاش زودتر گل میزد تا تیم زودتر به خودش بیاد
من دیگه کاره استیلی رو تموم شده میدونم تو این تیم با این وضع اسف بار
2 بازی دیگه ام معلومه چه گلی میخواد به سره تیم بزنه
دلم به حاله طرفدارای عاشقه پرسپولیس از جمله خودم میسوزه که تو این ساعت به عشقه این تیم رفتند تماشاگراش استادیوم با اون همه جمعیت ولی چی بهشون تجویل دادند
وقتی صورته خسته و بی حاله کریمی رو میدیدم اشک تو چشمام جمع میشد که چقدر کاپیتان میتونه زحمت بکشه و چقدر بازیکنای دیگه بی مرامو و بیخیال باشند
پرسپولیس با این وضع بره جلو از مس سرچشمه هم میبازیم شاهین بوشهری که مارو و ورزشگاهش سوراخمون کرد چجوری جلوی تراکتور سازی تبریز عینه موش آبکشیده میشه
دیگه حرفی برای گفتن نمونده.