بچه ها میخوام به دوستم کادو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدم تو قیمت 200 تومن
با صفحه گرد و بند چرم
تو چه برندی میتونم ساعت شیک با این مشخصات پیدا کنم ؟
Printable View
بچه ها میخوام به دوستم کادو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدم تو قیمت 200 تومن
با صفحه گرد و بند چرم
تو چه برندی میتونم ساعت شیک با این مشخصات پیدا کنم ؟
سلام- من یه ساعت سیکو دارم و خیلی هم راضی هستم ولی متاسفانه محل کار جدیدم چندان جای مناسبی نیست و از نظر امنیتی نمی تونم این ساعت رو ببندم .
دنبال ساعت خیلی ارزون قیمت هستم ، اگر ممکنه آدرس بازار ها و پاساژ هایی در تهران که کارشون ساعت هست رو معرفی کنید.بیشتر منظورم عمده فروشی ها و جایی که جنس تقلبی و داغون گیر میاد هست. بهم آدرس نمایندگی های برند ندیدا.:n02:
Casio 1374L-7Av بنظرم براتون خوب باشه. قیمتش رو چند روز پیش دیجی کالا 145.000 زده بود. با گارانتی دایا زمان سنج ـه و اصله. صفحه مشکی هم داره.نقل قول:
شیشه معدنی
نمایش روز و تاریخ
ضد آب تا عمق 50 متر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل 1375L هم هست که فکر کنم همون حدود قیمتی باشه. مشخصاتش مثل مدل بالایی هست. اینم صفحه مشکیش هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می تونید آدرس چند جا که بورس ساعت هست و احتمالا این مدل هم پیدا میشه رو بدید.نقل قول:
من خوزستانم. آدرسهای خوزستان رو دارم، تهران رو نمی دونم. آدرس نمایندگیش تو گوگل سرچ کردم اینه :نقل قول:
دایا زمانسنج
زمینه فعالیت : ساعت مچی، دیواری و رومیزی
نماینده شرکت: CASIO، SEIKO سال تأسیس: ۱۳۸۰
نشانی : تهران - تهران - بلوار آفریقا ـ خیابان شهید وحید دستگردی (ظفر) ـ پلاک ۲۷۲
تلفن : ۰۲۱-۸۸۷۸۲۰۱۰-۷
فاکس : ۰۲۱-۸۸۷۸۳۰۲۶
صندوق پستی : ۱۹۳۹۵-۵۸۹۸
حالا نمی دونم این دفترشه یا فروشگاه هم هست؟
کاسیو تو ساعت فروشیهای زیادی هست و راحت گیر میاد.
قبل خرید حتما عکسهاش رو تو اینترنت سرچ کنید تا موقع خرید کاملاً با ظاهرش آشنا باشد و تقلبی بهتون قالب نکنن. در ضمن حتما گارانتی دایا زمانسنج داشته باشه نه گارانتی مغازه ای.
تو چندتا نمایندگی کاسیو رفتم، هیچ کدوم این مدلُ نداشتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تا زیر 200 تنها گزینه فقط همین یک مورده؟!
دوستان من دنبال یه ساعت هستیم مثل این .
چی رو پیشنهاد میکنین که خوب باشه و خیلی هم گرون نباشه!
[SPOILER][/SPOILER]محتوای مخفی: French Connection