با تشکر از دوستانی که وقت گذاشتن سوالات منو خوندن و همینطور حوصله به خرج دادن و جواب دادن. در جواب دوستمون باید بگم همونطور که گفتن Gold مارک لنته. فقط باید مراقب باشید تقلبی هم داره. راستش من میخواستم فیلتر بنزین عوض کنم اما هر جا می بردم میگفتن نیازی نیست. یه جوری شده بود که خودم میخواستم دست به آچار شم. چون واقعا اعتقاد دارم ماشین با همین فیلترهاشه که زنده است. اگه به موقع تعویض نشن ممکنه یهو تو خرج بری. در مورد واسکازین من دنده هام یه مقداری سفت جا میرن. البته نه خیلی. میشه گفت عادت کردم. اما دنده عقب واقعا بعضی وقتا اذیت می کنه و گاهی تا 7 8 بار هم جا نمیره. و مجبور میشم از 2 برم عقب. از آنجایی که نمی دونم کارخونه واسکازین چی ریخته و از آنجایی که حدس می زنم شاید به این دلیل باشه که دنده ها سفتن.گفتم ماشینو نبرم گیربکسش پیاده شه اول واسکازین خوب بریزم اکه دیدم درست شد که خب هیچی. اگه نه که یه فکر اساسی بکنم. در مورد مارک هم من خودم روغن موتورو ایرانی می ریزم. میدونم اکثر روغن های خارجی تقلبی هستن حتی یه جا خوندم وزیر نفت یا همچین کسی گفته بود که ما اصلا واردات روغن خارجی نداریم !!!! پرسیده بودن پس این روغنها چیه تو بازار؟؟ گفته بود افراد سودجود قوطیشو وارد می کنن و با روغن داخلی نامرغوب حتی پر میکنن و میدن تحویل ملت. البته من با 100 درصد این حرف موافق نیستم اما خب احتمالش هم هست. مثلا همین تعویض روغنی ها این همه قوطی و محفظه روغن چیکار می کنن؟؟؟ همشو می فروشن به بازار بازیافت؟ فکر نکنم. البته اینجا جای این حرفا نیست. منم حرفمو مختصر کنم. به نظر من دوستانی که خارجی می ریزن حداقل قوطیشو بردارن و یه جوری معدوم کنن که امکان استفاده مجدد نداشته باشه. حالا با تمام این اوصاف نیم دونم برای واسکازین میگن لیکومولی خوبه. ظاهرا نمیاندگی هم داره. حالا کسی ریخته بدونه خوبه یا نه؟ یا همون ایرانیو بریزم ؟