آخری بازی Nova هست ، شما میتونین 3 بعدیشو رو گوشیتون بازی کنین حتی :دی
+
فکر نکنم آریا بتونه بازیای اچ دی رو اجرا کنه :-؟
Printable View
آخری بازی Nova هست ، شما میتونین 3 بعدیشو رو گوشیتون بازی کنین حتی :دی
+
فکر نکنم آریا بتونه بازیای اچ دی رو اجرا کنه :-؟
اون بازی هواپیمایی اولیه و اون مرسدس بنزه اسمشون چیه خیلی خفنه بازی نکردم شو!!!
به نظر من فقط و فقط باید از طبقه اول بازار موبایل ایران خرید کرد! اونجا جرات ندارن همچین پیشنهاد هایی بهت بدن! چون همه شرکت های معتبر هستن...و فقط فروشنده گذاشتن اونجا..طرف مغازه مال خودش نیست..
یه بار رفتم اون طبقه زیر زمنیش که فقط قیمت بگیرم..رفتم توی یه مغازه ای..گفتم ویو 1 داری؟ گفت آره.وایسا..یه چند دقیقه ما رو معطل کرد..بعد دیدم رفت دوستشو صدا زد..
طرف اومد گفت شما چی میخوای؟
گفتم ویو 1 ..
گفت ویو 1 ندارم...چرا ویو 2 نمی بری؟ ویو 2 که بهتره! بزرگتره! :31:
گفتم در کل شما خسته نباشید! دیدم طرف همینجوری خشکش زده..
توی یه مغازه دیگه هم رفتم..دیدم طرف داره به یکی که گوشی رو میخواد بخره میگه اینو باید آنتی ویروس برات نصب کنم وگرنه بعد یه مدت از کار می افته..و ویروسی میشه..طرف هم مشخص بود از اون گاگول ها بود! بیچاره عرق کرده بود!
هی خواستم برم در گوشش بگم آقا بگو نمیخوام..داره سرت کلاه میذاره...نشد که نشد!
یهو خواستم شروع کنم به یارو بپرم بگم خجالت نمیکشی داری چرت و پرت میگی بهش؟
بازم پشیمون شدم! گفتم بیخیال! الان میان از پاساژ پرتمون میکنن بیرون!
از اون موقع من فقط از طبقه همکف گوشی میخرم...هیچ کدوم هم بهم نمیگن نرم افزار میخوای یا نه...کلا طبقه همکفاشون انگار فرق دارن !
منم چند روز پيش يه c6 نوكيا گرفتم ولي حواسم نبود كه كيبرد qwertyـشو چك كنم ببينم حروف فارسي داره يا نه تازه كلي هم گرون داد بدون گارانتي 305 چون حوصله چونه زدن نداشتم بهش دادم و يه تماس چند ثانيه اي هم گرفت براي تست و خداحافظي كردم 5 دقيقه بعد كه نگاه كردم ديدم حروف فارسي روي كيبرد نيست و منم اين گوشي رو واسه خونه ميخواستم بگيرم رفتم بگم كه ميخوام عوضش كنم اما گفت كه بايد 30 درصدشو كم كنم منم ناچارا 90 تومن دوباره پياده شدم...
كلا اينجور مسائل موقع خريدن گوشي پيش مياد مثلا من كه اينقد واسه خريد گالكسي محتاط بودم وقتي رفتم بخرم اصلا يادم رفت كه بگم گوشي كره اي ميخوام و همينجوري خريدم اومدم...
مخصوصا موقع خريد گوشي هاي دست دوم خيلي بايد مواظب باشين من يادمه يه بار يه گوشي n90 نوكيا گرفتم درست آنتن نميداد وقتي باز كردم ديدم نصف آنتن داخليش پاره شده
دوستان کارتون کلا اشتباهه علائدین رو که میشناسین من حتی موقعی که از طبقه اولش رد میشم حالم به هم میخوره فقط از طبفات بالاش بخرین اونا کار به کار هیچی ندارن منظورم از بالا از 4 به بعده بعد موقعی که رفتین اونجا 4 نفری برین که طرف جرات نکنه پیشنهاد نرم افزار و از این مسخره بازیا بده!!
من برای دوستم همچین مساله ای پیش اومده!!
تو کشور ما چیش درسته که اینش درست باشه؟؟؟؟ بزارین خیالتونو راحت کنم وقتی میرین همچین جایی باید از خودشون بدتر باشین شما دارین پول میدین باید منت اونا بالا سرتون باشه؟؟؟؟ من به شخصه هر موقع میرم یه لبخند خشک و خالی هم نمیزنم
روشی که دوستمون گفت بهترینه شما از طبقات پایین گوشیتونو تو دستتون بگیرید و امتحان کنین اگه خوشتون اومد برید بخرین!!
خلاصه اگه مجبور شدین از پایین بخرین 4 تا از دوستانتون رو به نیت دعوا ببرین اونجا:31: هم دوستان سوپرایز میشن هم فروشنده ها دیگه نمیتونن ثابت کنن که ایرانین!!!
خوب داداش بهش نمي گفتي دلش خوش باشه و از خريدش راضي ،ولي دفعه بعد كه مي خواست بره چيزي بگيره بهش اطلاعات مي دادي.نقل قول:
كلا به نظرم چه كاريه كه حتما از پاساژ ها خريد كنين ؟ يه سري دزد دور هم جمع شدن پيش هر كدوم هم برين با اون يكي فرقي نمي كنه.
اين همه مغازه بر خيابون. من كه تا حالا هرچي گرفتم از مغازه هاي بيرون پاساژ گرفتم و تا حالا مشكلي نداشتم. حتي 1 بار n 82 گرفتم اومدم خونه بعد 5 روز 1 پيكسلش سوخت و رفتم ، يارو كلا گوشي رو عوض كرد و يه اك باز كرد(گارانتي داشت ولي فكر كنم بيشتر از 1 روز گارانتي تعويض نميدن جايي).
راستي نمايندگي ها چطور؟ اونايي كه نمايندگي دارن ( مثل نوكيا) باز ميشه بهشون مراجعه كرد. اينجوري بهتر نيست؟
مغازه های بیرونم مثل همون داخل پاساژیان شایدم بدتر چون اجارشون بیشتر باید باشه تازه اینم درنظر بگیرین که گوشی هایی که اونا پشت ویترین میذارن مسقیم زیره نوره آفتابه من خودم یه سری که رفتم یه گوشی بگیرم طرف گوشی رو از همه جا ارزون تر میداد ولی شما گوشی رو میدیدی انگار دوساله کارکرده رنگوروش حسابی پریده بود تازه رنگو روشم که سالم باشه اصلا نور افتاب نباید زیاد به ال سی دی بخورهنقل قول:
سلام.برای خرید گوشی بین چند تا گوشی هم قیمت گیر کردم !
1- گلکسی اس با حدود قیمت 450
2- ال جی بلک با حدود قیمت 460
3- اچ تی سی دیزایر hd کارکرده در حد آک 480
4- سونی آرک 480
خوشحال میشم راهنمایی کنید
دوست عزیز باید سوالتو همینجا مطرح کنی نه تو همه تاپیک ها ی گوشی بپرسینقل قول:
در مورد گوشی ها هم بستگی داره بودجه چه قدر باشه اگه از نظر بودجه مشکلی نداری فقط ارک
اگه بودجه کم داری ال جی بلک تازه قیمتش بدون گارانتی 390 هست نه 460 با گارانتیش هم 430
ببین تو صفحه نمایش
1- گالکسی اس وبلک 2- ارک 3 - دیزار
تو قدرت سخت افزار
ارک و دیزار اچ دی و گالکسی تقریبا مثل هم هستن و بلک از اینا ضعیف تره
تو دوربین
1- ارک
بقیه تقریبا در یه حدن دوربین 8 دیزار در حد همون 5 دوتای دیگه هست
از لحاظ ظاهری نظر شخصی خودم
1- ارک
2- بلک
3- گالکسی
4- دیزار
حالا با این تفاسیر ببین کدوم به معیار های تو نزدیکتره بخر
سلام دوستان ...
من مي خواستم گوشي سامسونگ Ace يا ويو 2 ! بگيرم ... اما راستش از پردازنده و اين چيزاش خوشم نيومدش ... ويو 2 هم مشكل برنامه داره و يه مسائل ديگه ....
خلاصه گفتم حالا كه بعد از 6-7 سال قراره گوشي بگيرم يهو يه چيزي باشه كه چند سالي واسم كار كنه.
حالا سوالم اينه اگه كمي بزارم روي پولم و بودجه رو تا حدود 430-440 بالا بيارم ... فكر ميكنيد بشه چيز بهتري بگيرم؟!
مورد ديگه اينكه به اين بودجه چقدر بايد اضافه كنم براي برنامه و اين موارد؟!
ممنون ميشم كامل راهنماييم كنيد ... مرسي