دیشب ما اومدیم دانلودش کنیم سرعت رسید به 3kbps :9: روی پیشونی سیاه سیاهه!
Printable View
دیشب ما اومدیم دانلودش کنیم سرعت رسید به 3kbps :9: روی پیشونی سیاه سیاهه!
حداکثر IP که ممکنه از یه بازی Classic بگیری رو حساب کرده. اگر First win of the Day داشته باشی که مقدارش هست 150 آی پی، IP Boost از هر دو نوع روزانه و بُرد خریده باشی، 55 دقیقه به بالا هم بازی طول کشیده باشه که Cap هست، 585 تا IP میتونی به دست بیاری از 1 بازی،نقل قول:
توی پرانتز هم حساب کرده توی هفته هایی که IP دو برابر حساب میشه به عنوان جایزه از طرف Riot ، مثل همین چند وقت پیش که 2 روز به خاطر کسایی که Facebook لایک کرده بودن IP دو برابر برای تمام بازی ها جایزه به همه داده شد، میشه 730 تا IP به دست آورد از 1 بازی.
اگرم ببازی حداکثر IP که میتونی بدست بیاری 95 تاست.
ممنون واقعا تو بازی خیلی کمک کردید شما راهنمایی تون عالی بوده کلا این First win of the Day فلسفه چی ؟! :31: یک ساعت میاد میره گاهی اون یک خاموش و گاهی روشن و شمارش نمیشه ساعت ؟!
یعنی روزتو با اولین برد شروع کنی برای ip هات bonus میگیری :12:نقل قول:
امروز rumble گرفتم بار اول با AI خوب بود ولی بار دوم یه 16 باری مردم پینگ یاری نکرد چرا انقدر مقاومت کم با اینکه HP خوبی داره
قلقل بگین ؟!
یک مدتی هست با Teemo میرم فوقل العادس به نظر بهتر از amumu میتونه تیم نجات بده :27:
البته با amumu یک دست بیشتر نرفتم :21:
من 8000 تا ip دارم
میخوام darius رو بگیرم ... ترکوندم دست نبوده ببازم با داریوس ... آخرشه :دی
رامبل هیروی بسیار فان و جالبیه من اکثر اوقات که که باهاش بازی کردم بازی رو بردمنقل قول:
مهمترین نکته در مورد رامبل اینکه یه AP که melee و به دلیل melee بودن برای dmg زدن باید به دشمن خیلی نزدیک بشی و در نتیجه focus میشی و خیلی سریع کشته میشی !
پس بهترین راه حل اینه که رامبل رو نیمه تانکی بسازی تا دووم بیاری ومثل یه off tank عمل کنی
مهمترین ایتمها که در اصطلاح core یا هسته رو برای رامبل تشکیل میدن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از اینها نسبت به نوع دشمنات یعنی AP یا AD بودن میتونی armor یا magic res بخری و اگر بازی خیلی طولانی شد برای بالا بردن dmg در اخر یک Rabadon's Deathcap بخری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا خالی میبندی؟ :دینقل قول:
دوبار با خودم باختی:دی
خخخخنقل قول:
خب نوب تو تیم بود :دی
Afk هم داشتیم :دی
دیشب با ts همگی 5 نفری 5 دست بازی کردیم فوق العاده بود همشونم جز آخری بهترین بودم :27:
با اینکه nerf شده ولی هنوز OP هسته بهت پیشنهاد میکنم صبر کنی تا بازم nerf بشه تا از خریدش پشیمون نشینقل قول:
امروز برای اولین بار با darius یه co op vs AI بازی کردم
50 تا بات کشتم و یک بار هم نمردم در نتیجه هم تیمی ها هم شروع کردند به فحش و QQ که بزار ما هم چند تا بکشیم !
عکس
یوزرم در بازی :
NOOB4WIN
EU Nordic & East