سلام
میخوام راهنماییم کنید
من n8 ساخت چین با گارانتی بگیرم یا n8 فنلاند بدون گارانتی
راستی اینn8 های با گارانتی فقط مشکی داره
:41:
Printable View
سلام
میخوام راهنماییم کنید
من n8 ساخت چین با گارانتی بگیرم یا n8 فنلاند بدون گارانتی
راستی اینn8 های با گارانتی فقط مشکی داره
:41:
نقل قول:
همه گوشی های ان 8 توی بازار ایران چینیه البته تحت لیسانس نوکیا فنلاند این بحث ان 8 چینی وفنلاندی چیزی جز فریب مشتری برای سر کیسه کردنش نیست.به نظر من با توجه به مشکلاتی که برای تعدادی از دوستانی که ان 8 خریده اند به وجود اومده با گارانتی بخری بهتره.
دوست عزیز من برعکس دوستمون اعتقاد دارم که در دست گرفتن یه موبایل که میدونی ساخت فنلانده یه حسه دیگه داره تا بدونی که تحت لیسانسه و چین هرچن که ظاهرا" و باطنا" هیچ تفاوتی ندارن البته نوکیا برای اسیا رو داده چین بزنه و برای اروپا رو داده فنلاند بزنه ....پس همون فنلاند بگیری بهتره ....در مورد گارانتی هم خودم بودم بدون گارانتی میگرفتم چون گارانتی تو ایران به هیچ دردی نمیخوره و فقط یه پول اضافی میدی همین ...از دوستانی که با گارانتی گرفتن و گوشیهاشون دچار مشکل شده میتونی بپرسی که چقدر جوابگو بوده شرکت بعدا" من خودم بودم یه فنلاند بدون گارانتی میگرفتم .....البته ساخت فنلاند روی گوشی حک شده و برچسب نیست ومطمئن باش توبازار موجوده رنگش رو هم بگرد پیدا میکنینقل قول:
سلام
یه نفر یه نمونه فیلم از ان8 بذاره
یه فیلم کوتاه در حد 10 sec با بالا ترین کیفیت
ممنون
خبر جدید
دوستان تا اخر ماه بعد دومین اپ هم میاد،منتظر باشید
این یه نمونه نقل قول از یکی از دوستان سایت موبایلستان.خودم هم با یه فروشنده موبایل که دوستمه صحبت کردم اونم دقیقا عین همین جمله را به من گفت:نقل قول:
نقل قول:
در ضمن فنلاند کشکه.من خودم با یه آشنای تعمیر کار پشت یه n8 به اسم فنلاند رو که باز کردیم چین بود...اینا فقط لیبله.
این بحث بیشتر از این ادامه پیدا نکنه بهتره چون به هیچ نتیجه ای نمیرسیم.
من اروپا هستم !
قیمت اینجا الان 620$ هست !
ایران الان قیمت چنده ؟
ضمن اینکه n97 دارم و میخوام بفروشم ! n8 بخرم !
دو شب پیش در مشهد n8 توسط یکی از دوستان خریداری شد. (595 هزار تومان)
به نظر من Camera Phone فوق العاده ای هست ضمن اینکه قابلیت HDMIش به شدت جالبناکه.
اما از لحاظ OS اگر بخوایم به قضیه نگاه کنیم اصلا با iOS قابل مقایسه نیست.
ضمنا بعضی وقتا میقفله، میهنگه و...
به نظر من قیمتش مناسب شده اما با خریدش موافق نیستم. کیفیت تصویرش در مقابل iPod 3g بهتر بود اما خیلی دوست داشتم بدونم در مقابل Retina چطوره!
نمیدونم چرا همش احساس میکردم نوکیا به شدت زور زده یه آیفون تولید کنه!!!!! ها؟!!!!
گوشی من توی این 20 روزی که دستمه هیچ هنگی نداشته.موقعی که از گوشی درست استفاده بشه نه هنگی در کاره و نه سایر مشکلات.همه چی بر میگرده به نحوه استفاده کاربر از گوشی .نقل قول:
بابا آیپاد من با وجود 3g بودنش سرعتش از N8 بیشتره.نقل قول:
گوشی من توی این 20 روزی که دستمه هیچ هنگی نداشته.موقعی که از گوشی درست استفاده بشه نه هنگی در کاره و نه سایر مشکلات.همه چی بر میگرده به نحوه استفاده کاربر از گوشی .
به عنوان مثال یه بنده خدایی همون موقع خرید به رفیق ما زنگ زد هر چی روی گوشی سبز زد گوشی تماسو برقرار نکرد.
وسط استفاده از اتصال HDMI برای نمایش یه فیلم 40 دقیقه ای Divx قفل کرد.
موقع وارد کردن یه Contact داشتیم اسمو وارد میکردیم یهویی صفحه کلیدش قفلید و ...
گوشیه فوق العاده ای هست اما این مشکلات پیش پا افتاده برای موبایلی که نوکیا این همه روش مانور داده و براش تبلیغ کرده یکم دور از انتظار بود.