نقل قول:
نرم افزار htc sync رو باید دانلود و نصب کنی
Printable View
نقل قول:
نرم افزار htc sync رو باید دانلود و نصب کنی
منم از برنامه htc sync استفاده میکنم خیلی خوبه البته از یک برنامه دیگه بنامنقل قول:
91assistant_for_android_1.7.10.255 که اینم نرم افزار خوبی فقط چینی اگر بتونی کار کنی باهش عالی......
من یه خورده ور رفتم شناخت بدون نصب برنامه
چند تا سایت واسه دانلود برنامه معرفی میکنید
گوشیم رو توش بازی ریختم هم زمان با ریختن یه بازی دیگه اینو داشتم میفرستادم به مموری دیدم گوشی هنگ کرد خاموش کردم دیگه روشن نمیشه یعنی میشه تا اون صفحش که مینویسه اج تی سی میاد دیگه هرچه قد واستم بالا بیاد نمیاد لطفا راهنمایی کنین چی کار کنم؟
سلام
مشکلم خیلی بیشتر شد
الان دیگه هر دو سه روز یکبار اس ام اس هام پاک می شن
برنامه اس ام اس قفل می کنه بعدم خالی می شه
لینک نرم افزار htc sync در خود سایت htc موجوده میتونید راحت دانلود کنید
کد:http://dl4.htc.com/Driver/HTC%20Flyer/setup_3.0.5579.exe
سلامنقل قول:
سلام
مشکلم خیلی بیشتر شد
الان دیگه هر دو سه روز یکبار اس ام اس هام پاک می شن
برنامه اس ام اس قفل می کنه بعدم خالی می شه
اون تیک پاک شدن خودکار اس ام اس ها را از تنظیمات اس ام اس بردارید (گفته اگه به یه حدی برسه خود به خود پاک می کنه)
در ضمن اگه رامی که روی گوشی هست از این دست کاری شده ها است پاک کنید و اصلی بریزید. البته اس ام اس فارسی را نمی دانم می تونید بفرستید یا نه...
(من با اون رامها مشکل داشتم)
بدون مموری تست کرده اید ؟نقل قول:
گوشیم رو توش بازی ریختم هم زمان با ریختن یه بازی دیگه اینو داشتم میفرستادم به مموری دیدم گوشی هنگ کرد خاموش کردم دیگه روشن نمیشه یعنی میشه تا اون صفحش که مینویسه اج تی سی میاد دیگه هرچه قد واستم بالا بیاد نمیاد لطفا راهنمایی کنین چی کار کنم؟
بله بدون مموری هم تست کردمنقل قول:
میشه ای دیتو بدی تو یاهو یه گپی داشته باشیم کار دارمتون:10:
بچه ها آخر این وای فای من درست نشد پدرمو در اورد وای فای مودم رو شناسایی میکنه و کانکت هم میشه علامت وای فای هم اون بالا میاد اما هنگامی که میخوام با گوشی برم وب گردی یکم طول میکشه که صفحه لود بشه اما بعد از این مدت لود شدن بازم لود نمیشه
نا امید شدم
راستی اگه راممو عوض کنم مشکل حل میشه؟
میتونم از adsl خونه برای گوشی استفاده کنم ؟