همینطوری که دوستمون جواب شمارو دادند فرق زیادی در نرم افزارهای 32 و 64 نیست!! اکثر نرم افزارهای 32 بیتی روی 64 بیت نصب میشن و بدون مشکل می تونید استفاده کنید!! به جز یک سری نرم افزارهای تخصصی و خاص که شاید مربوط به یک پروژه ی کاری یا صنعتی مثل برخی نرم افزارهای طراحی ( اتوکد و ... ) وگرنه در نرم افزارهای معمولی که کاربرد عامیانه داره همه جوره نصب میشه!! حتی اگر نصب هم نشه می تونید برید از سایت خود نرم افزار ، ورژن 64 شو بگیرید و نصب کنید که فکر کنم جز یه آنتی ویروس دیگه به این مشکل بر بخورید!!
در موردویندوز هم اصلا دور ویندوز اورجینال نرید تا وقتی میشه با دوهزار تومن یه ویندوز خرید و نصب کرد چرا بیخودی پول بالای یک ویندوز روی لپتاپ داد؟ با توجه به بحث هایی که در این انجمن و انجمن های مشابه شده به این نتیجه رسیده شده که هیچ فرقی بین ویندوزهای اورجینال و کـــ.رک شده وجود نداره!! هر دوتا قابلیت آپدیت دارند ، هردوتا از طرف مایکروسافت قانونی شناخته می شن و هردوتاشونم به یک نحو کار میکنند!! اگر کسی بیاد بگه ویندوز اورجینال من مثل گوله کار میکنه و ویندوز کپیم مثل اون نیست حرف درستی نزده! چون فرقشون فقط یک سریال نامبر ناقابله که مایکروسافت اونو به لپتاپ مورد نظر اختصاص داده!! همین!! پس پول زیادی واسه این مورد ندید!!
محتوی جعبه : دفترچه راهنما - کارت گارانتی بین المللی - شارژ - خود لپتاپ :31: به جز اینا هیچ چیز دیگه ای نیست!! فقط یادت باشه شارژ برخی مدل ها سه شاخه مثلثیه که باید براش یه تبدیل بخری تا بتونی بزنیش به پریز برق!! یه درایورهاشه که اونم باز خودت زحمتشو بکشی و بری سایت دل و دانلود کنید! البته اگر با گارانتی شرکتی بخری به احتمال زیاد شرکت مورد نظر سی دی درایورهاتو بهت میده!! ولی خب کسایی مثل من که بدون گارانتی خریدند رفتیم و دانلود کردیم که باز اینطوری یه حسنی داره همیشه آخرین ورژن درایورها در اختیارمونه!!
کانفیگتون هم عالیه!! ایشالله مبارکت باشه :10::11: