همه این کارا زیر سر مهرانه ( آدم خوار ) . نظرتون چیه؟
Printable View
:39::39::16:نقل قول:
توی این سریال خیلی اصراف هزینه شده ، برای مثال کارگردان بجای داداش بیتا میتونست از درخت چنار استفاده کنه !
ولی داداشه خوب بازی می کنه ها :دی
انتظار داری توی یه سریالی که با اهداف اخلاقی و کلی دیالوگ شعار گونه ساخته شده اینا چی جوری با هم حرف بزنن؟:دینقل قول:
من گذری نگاه کردم ، اکثر اوقات صداشو میشنوم فقط ؛ اینا چرا انقد مودبانه همو تهدید میکنن ؟ فحش هم میخوان بدن با ادب
میدن مثل دیشب : آقای محترم ، با کمال ادب و احترام ، زن من دیوانست ! بچه رو نمیدم بهش : دی
هرچند که اون تیکه ی چیزش بود ... داداشه می خواست بیتا رو بندازه بیرون .... خیلی بد حرف زدن با هم !!!!:دی
همش زیر سر هستیه !!!نقل قول:
از آن نترس که های و هوی دارد !! از آن بترس که سر به زیر دارد!!!!:18: (این چرا قافیه نداره! اصلا ضرب المثله شبیه این نبود :دی )
دیشب زن عمو خیلی باحال بود : دی
مشکل سعید ، مشکل خیلی از جوونای ماست:دی
من داشتم کف اتاق به خودم میپیچیدم ، دل درد گرفتم :دی
خیلی رو دارن خدایی. :دی
یعنی خیلی از جوونای ما دور از جونشون اینقدر احمقن؟
یه بچه بشینه این سریال رو ببینه بهش میخنده ببین چجوری یه ملت رو سرکار گذاشتن.
البته راست هم میگن که مخاطباش بالاست.
همه ی ما میشینیم به خاطر خندیدن بهش و بحث کردین تو فروم نگاش میکنیم. :دی
به به به به:31:
میگم که برای سلامتی اون یه تیکه مغزی که تو سر سعید پیدا شد و برای حفظش صلوات بفرستید:31:
وقتی که بیتا به سعید زنگ زد،منتظر بودم باز بیتا پشت تلفون سعید رو خر کنه...کللی تعجب کردم که همچین اتفاقی نیفتاد:31:
اون نغمه هم که دیگه شورشو در آورده...قحطیه آدمه که اومده منت بیتا رو میکشه؟:13:
این یاروئه که تو رستورانه کار میکنه خیلی گناه داره...همش میزننش اونم میزنن تو دماغش:31:...آخرش میره عمل میکنه و به آرزوش میرسه:31:
واقعا اگه بعد از این همه و با وجود اینکه سعید چیزایی هم یادش اومد و یکم شکر خدا فکر کرد باز بیتا بیاد و خرش کنه دیگه فیلم ارزش دیدن نداره.........
بالاخره ماه رمضون نزدیک شده دیگه ... باید یه جورایی قضیه رو ماس مالی کنن تموم شه بره دیگه ... :دینقل قول:
وقتی که بیتا به سعید زنگ زد،منتظر بودم باز بیتا پشت تلفون سعید رو خر کنه...کللی تعجب کردم که همچین اتفاقی نیفتاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این شهابه کیه ؟ رفیق فرهاده؟!! حالا این یکاره برا چی اومد تو داستان ؟
شهاب کیه؟کجا بود؟من ندیدم چرا؟؟؟نقل قول:
این شهابه کیه ؟ رفیق فرهاده؟!! حالا این یکاره برا چی اومد تو داستان ؟
چه عجب بعد از چند ماهی از دوستی بیتا و سعید این پسره مغز پوکیده سرعقل اومد؛خدایی بعد از اینکه فهمید با ساسان ارتباط داره جلو جمع خانواده گفتم خدایی اگر ایندفعه با بیتا بپره خیلی بیشعوری
که البته این اتفاق پیش نیامد؛ولی من چشمم آب نمیخوره فردا دوباره سرشو میندازه پایین میره پیش بیتا میگی نه نگاه کن:5:
به نظر من 100 درصد دوباره سعید خر میشه
جالبه من هفته ای یک بار این سریال رو میبینم ولی راحت از کل داستان خبردار میشم
سریال ایرانیه دیگه:27: