آلمان تیمی نیست که واسه ماشاخ بشه. مثلاَ باید از خدیرا بترسیم؟
چشمم به انگلیسی ها نیفته برام بهتره.
Printable View
آلمان تیمی نیست که واسه ماشاخ بشه. مثلاَ باید از خدیرا بترسیم؟
نوشابه هم میخوای برات باز کنم؟:31:نقل قول:
ولی دوست دارم برزیل 10 تا گل بخوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!
سلام دوستداران آرژانتین
تیم خوبیه قابل ستایش وتشویق
اما مربی مغرور و بی تربیتی داره که!راحت به همه توهین میکنه!
همیشه گفتن خوارترین مردم کسی هست که دیگران رو خوار بشماره ....
نقل قول:
برعکس این آلمانا خیلی خطرناکن حسن:18: ولی من دوس دارم بخورن به تور آرژانتین تا بازی داغی رو ببینیم. خسته هم که بشن اشکال نداره پس مسئولین تربیت بدنی و ریکاوری(دختران بین المللی:21:) اونجا چیکارن؟ یه شب تو اون دیسکو ها و ... اونجا ریکاوری کنن خستگیشون حسابی در میره. شوخی کردم .
من قبل از شروع بازیا هم همش دوست داشتم آلمان و آرژانتین به هم بخورن حالا که امکانش به وجود اومده دوس ندارم این اتفاق نیفته.
راستی همچین داریم حرف میزنیم انگار که مکزیک و انگلیس این وسط نقش هویج و خیار رو بازی میکنن نه؟!! شاید برعکس افکار ما اتفاق های دیگه ای بیفته.
---------- Post added at 01:28 PM ---------- Previous post was at 01:27 PM ----------
مثل علی دایی نه؟نقل قول:
به این میگن روحیه آرژانتینی.نقل قول:
برای آلمان جوان افتخاره که با آرژانتین افسانه ای اون هم با هدایت مارادونا بازی کنه.
اما دوستان فراموش نکنید شما در مورد آلمان صحبت میکنید تیمی که باید از اون ترسید.هرچند میدونم شما از هیچ تیمی نمیترسین حتی منتخب کل دورانهای فوتبال!!!!!!!!!!!!
مثل علی دایی نه؟نقل قول:
---------- Post added at 01:33 PM ---------- Previous post was at 01:29 PM ----------
البته که المان قویه همون تعدادی که برزیل فینالیست شده المان هم فینالیست شده.نقل قول:
.هرچند میدونم شما از هیچ تیمی نمیترسین حتی منتخب کل دورانهای فوتبال!!!!!!!!!!!!
خیلی دوس دارم به هم بخوریم آخ که حالی میده.:8: و البته خیلی هم دوس میدارم گل بارانتان بنماییم.
نقل قول:
مثل علی دایی نه؟
تیم و مربی و غیره ایران که خیلی حرف برای گفتن داره ....
7up لطفا :دینقل قول:
به همه توهین نمیکنه .نقل قول:
مگه وقتی همه داشتن بهش توهین میکردن ، وقتی هزار و یک تهمت بهش زدن وطردش کردن کسی حواسش به حرفای مارادونا بود که حالا همه منتظرن ببینن چی میگه ؟ حق داره به خدا ! بقیه هم کم آوردن ، (اصلا منظورم شما نیستی ها.) حالا دارن از این راه وجهه آرژانتین رو خراب میکنن . اگر هم حرفی میزنه به کسی میزنه که باید بزنه .
یادتون نره چطور مارادونا رو خوار کردن یه موقعی ...
مغرور.....!!!؟؟؟نقل قول:
من این حرفت رو قبول ندارم.....متاسفانه عده ای همانند پله و پلاتینی و ... چشم دیدن موفقیت این مرد بزرگ رو ندارن که امیدوارم که آرژانتین با قهرمانی در این جام نشون بده که مربی بزرگی هم هست.....
من خودم طرفدار استقلالم ولی با این حال در مورد کلیت فوتبال ایران باید بگم: نه اتفاقا هیچ حرفی برای گفتن دربارشون نیست فقط یه کار باید باهاشون کرد اونم اینه که بندازیشون درون ... (گلاب به روتون) بعدشم سیفون رو بکشی. همین و بس. البته این وسط تیم استقلال رو فاکتور بگیریدا :31:!!نقل قول:
تیم و مربی و غیره ایران که خیلی حرف برای گفتن داره ....
---------- Post added at 01:46 PM ---------- Previous post was at 01:44 PM ----------
راستی یادم رفت:
آرژانتین 1978
آرژانتین 1986
آرژانتین 2010