این منطقه 3 و 4 هاوایی با اینکه از 2 کوچکترن ولی به نظر من خیلی پیچیده و تودرتوئه... لامصب معلوم نیست تو کدوم سوراخ سمبه ای قایمشون کردن....نقل قول:
3 تا از ماشینای منطقه 3 مونده 5 تا از 4
گیر دادم حتما پیداشون کنم :47:
Printable View
این منطقه 3 و 4 هاوایی با اینکه از 2 کوچکترن ولی به نظر من خیلی پیچیده و تودرتوئه... لامصب معلوم نیست تو کدوم سوراخ سمبه ای قایمشون کردن....نقل قول:
3 تا از ماشینای منطقه 3 مونده 5 تا از 4
گیر دادم حتما پیداشون کنم :47:
Esc رو بزنيد تا به منو بره ، سمت چپ بالا ساعت رو زده :20:نقل قول:
شرمنده ... عکسهای Wreck Car منطقه 1 و 2 ibiza رو نزاشتید یا من پیدا نکردم ؟ ؟ ؟
محل تمام Wrecked Cars در Ibiza :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان چنتا سوال
1-این Wrecked Cars به چه دردی میخورن؟؟؟وقتی پیداشون کردیم باید چیکار کنیم ؟؟
2-نمایندگی بنز و لامبورگینی کجاست؟؟؟
3-بوگاتی ویرون رو از کجا باید بخرم؟؟؟
آقا من وقتی فرمونو بهش میشناسونم بدون هیچ دلیل منطقی یی ماشین دنده عقب میره.
در تنظیمات درست فرمون هم جای هیچ شبهه یی نیست.
علما بشینین ببینین چی کار کنیم ما.
mohamad021
1-وقتي هر 10 تا از هر كدوم رو پيدا كردي ميري used car dealer اونجا بهت نوش رو هديه ميده
2--عكساي نقشه چند صفحه پيش هست بگرديد ، ضمنا اين بازي لامبورگيني متاسفانه نداره
3-از نمايندگي بوگاتي :31:
---------
4a-fox
فرمون شما چي هست ؟
---------------
خوب امروز ظهر تمامي مراحل با اتمام cup:Hawaii area2 به پايان رسيد با يه دور قريب به 200 كيلومتري به دور جزيره هاوايي و دادن 5 ميليون جايزه و يه فلفل نبين چه ريزه به نام arel ATOM 500 !
حالا ميشينم خورده كاري ها مثل عكسها و ساير موارد رو انجام ميدم تا لول بالا بره و در نهايت هم .... :20:
بر مشکلات افزوده شد!نقل قول:
حالا ماشینمون اتوگاز شده!! ینی بدونه اینکه من دکمه ای بزنم تخت گاز(به یاد تاپ گیر) میره.
فرمونم logitech مدل driving force EX هست.
دوست عزیز اگه فرمون شما پروفایل داره و نصب هست باید برید و برید تو تنظیمات دو مورد هست که تیک داره...یکی از اون تیکها که مربوط به پدال گاز و ترمز هست باید برداشته بشه...درست میشه
حالا نمیدونم فرمون شما تنظیمات اینطوری داره یا نه اما برای من که logitech G25 racing wheel هست لاجیتک پروفایل داره که از اونجا این تنظیمات رو میشه انجام داد
( الان با لبتاپ هستم وگرنه براتون عکس میزاشتم )
بچه ها این بازیو ارزش خرید داره ؟؟؟