بچه ها فکر کنم اینو دیده باشید تو مرحله ای که کول میریم خیلی جالب میشه کلا حس دیگه ای تو بازی میده به ادم
Printable View
بچه ها فکر کنم اینو دیده باشید تو مرحله ای که کول میریم خیلی جالب میشه کلا حس دیگه ای تو بازی میده به ادم
گیمرتگ ؟°°°°°نقل قول:
وای پسر این Blood Drive لعنتی خیلی خفنه بدجور حال داد دیشب .
Azura گرافیک فوق العاده ای داره با لبات بازی میکنه !
Rustlung هم اون اول که Respawn میشی کافیه از پنجره بیرون رو نگاه کنی صحنه ی جالبی رو مشاهده میکنی ! خیلی خوبم طراحی شده . البته اولش گم میشی تو هر 2 مپ اما فوق العادن !
شخصیت های جدید هم فقط Onyx Gaurd آقا بسیار سرد و خشن . کاملا بد دهن Big Rig Dizzy هم خیلی با مزه است . بارنی پیر زد مو قشنگ هم خوشم نمیامد از همون اول
Skinهای جدید هم من با Plasma خیلی حالیدم !
همش تایید میشهنقل قول:
وای پسر این Blood Drive لعنتی خیلی خفنه بدجور حال داد دیشب .
Azura گرافیک فوق العاده ای داره با لبات بازی میکنه !
Rustlung هم اون اول که Respawn میشی کافیه از پنجره بیرون رو نگاه کنی صحنه ی جالبی رو مشاهده میکنی ! خیلی خوبم طراحی شده . البته اولش گم میشی تو هر 2 مپ اما فوق العادن !
البته من نخریدم dlcرو از برکت وجود نوید تونستم این مپ های خوشگلو ببینم...
یادش بخیر تو این blood drive تو گیرز2 کلی خاطره داریم...البته اینجا یکم تغییر کرده و دیگه خبری از اون اتاقکای دریچه دار نیست که از توشون حریفو بزنی: دی
این بازی با این dlcهایی که تو راه داره حالا حالاها متنوع و جذاب باقی میمونه...
سلام بچه ها
من تازه کنسول رو ه ک کردم و این بازیو گرفتم
همون ثانیه اول بازی که شروع میشه بعد از اینکه نشون میده یه دختره به اسم Anya میاد از یه جا مثل سلول زندان درت میاره و یه حرفی راجع به پدرت میزنه و بعدش غیبش میزنه
و بعد یه لودینگ میکنه و دوباره میره توی بازی منتها من هیچ حرکتی نمیتونم بکنم
یعنی هیچ دکمه ای کار نمیکنه و هیچ حرکتی هم انجام نمیده
فقط تصویر نشون میده که یه مجسمه که فکر کنم سر نداره جلوته و ساختمونهای اطراف در حال فروپاشی و دوباره بازسازی هستن...همینطور اینجا موندم و هیچکاریم نمیتونم انجام بدم
شما چطوری اینجا رو رد کردین؟!
سلامنقل قول:
کاراکترت اصلا تکون نمیخوره؟یعنی نمیتونی تکونش بدی بری این طرفو اون طرف؟
اگه نه باید بری جلو و کاور بگیری از پایین هی آدم میاد باید تیر بزنی بهشون:20:
دوستان 360 باز...
من DVD این بازیو تازه گرفتم برای ایکس باکس...
تا وقتی که بازی رو نصب نکردم خیلی خوب و خوشگل بازی اجرا میشه از رو DVD
ولی وقتی میخوام بازی رو روی هارد نصب کنم میگه که دستگاه نمیتونه دیسک رو بخونه...DVD حتی کوچیک ترین خط و کثیفی روش نیست و کاملا نو هست...مشکل چیه؟
سلام ممکنه دی وی دی موقع رایت مشکل داشته باشه.الان اجرا بشه اما وسطای بازی هنگ کنهنقل قول:
من روی هارد نصب کردم و مشکلی هم نداشتم تا حالا.
دوستان من یکی آخر بازی رو برام لو داده اصلا نمیتونم بازی کنم ...:41: چیکار کنم ؟؟:41: هر سری طرفو میبینم اصلا یجوری میشم از بازی میام بیرون :41:
ترفندی چیزی ندارید کمک کنید ؟؟