آقا چطوری میهش فهمید فریم ویرش اروپایی هست؟
Printable View
آقا چطوری میهش فهمید فریم ویرش اروپایی هست؟
عزیز ببین این مسیر رو داری یا نه :نقل قول:
منو> ستینگز>وایرلس کنترلز>موبایل نتورکس>اس ام اس سنتر> بزن روش یه باکس ظاهر میشه اونجا عوض کن
منو> ستینگز>وایرلس کنترلز>موبایل نتورکس تا اینجاش داره بقیش دیگه شرمنده:دی
اینم برنامه ای برای 30% کاهش مصرف باتری:
ببخشید دیگه جایی دیگه آپ نکردم با دیال آپ هستم مثل عذاب میمونه!!!کد:http://---------.ir/Forum/attachments/1931d1275737518-helixlauncherdonut-1-2-apk
خودم فقط نصبش کردم و کامل تست نکردم
نصبش که کردید کلید وسطی مربع رو بزنید یک گزینه به نام Helixlauncher Donut اضافه شده یک جورایی تم رو عوض میکنه البته نه خیلی حتی عکس و اینا هم تغییر نمیکنه....مثل اینکه به درد موقع هایی میخوره که باتری در حال اتمام هست
در ضمن دوستانی که میخوان یک نرم افزار ضبط مکالمه رو نصب کنند حتما totalrecall full ver 1.30 رو نصب کنن...
خیلی خوبه هم میشه تنظیم کرد که به صورت اتوماتیک ضبط کرد و هم با کیفیت ضبط میکنه با 3 فرمت میشه ضبط کرد که بهترینش Mp4 هست
دله دزدی به کنارنقل قول:
ولی به نظر من چون طبق فرموده واسه منطقه به منطقه پک های موجود در بازار متفاوتهو واسه خاورمیانه یه جور میزنه واسه اروپا یه جور واسه چین یه جور دیگه و واسه ایران یه جور ناجور:5:
فکر کنم بسته هایی که اول ها می اومد و ما هم گرفتیم و خوش به حالمان هم شد مال یه منطقه خاصی بودند یا مال یه سری پخش متفاوتی بودن که توش گذاشته بودند ولی الان دیگه نیست که نیست!
تو رو خدا اینجوری نگو این هندزفری بهتر بگم هندزفری های سونی اریکسون واسه صدا محشرترین هستند.:8: هم میتونی با طریق فن آوردی AD2P بصورت استریو و با مگا بیس آهنگ گوش کنی هم به مکالماتت پاسخ بدی . حدود 10 متر هم برد داره(تقریبا)نقل قول:
مورد دوم ما به نظر شخصی شما احترام خاصی قائلیم ولی باید بگم سستم عامل اندریود خیل طرفدار داره خیلی هم جالبه بخصوص 2.2 جز محبوب ترین هاست داره ویندوز موبایلو سیمبیان رو تا می کنه میزاره تو جیبش با مک اسنو لئوپارد اپل هم داره کشتی میگیره و رقابت می کنه:27:
هر فوت برابر 12 اینچ و 30.48 سانتی متره که با احتساب 33 فوتی که فرمودین تقریبا همون 10 متری میشه که من گفتم!:5:نقل قول:
نقل قول:
من که نتونستم فعلا شماره مرکز پیام رو تغییر بدم.
چرا میخواهین تغییرش بدین؟ واسه همراه اول میخواهین یا ایرانسل؟ میتونین واسم شماره مراکز پیام ها رو بنویسین همشونو؟ ممنونم مها جان
مثل اینکه خودمون هنفری سونی اریکسون مدل DS200 داریم ها
10 متر در صورتیکه دیوار بینش نباشه
اگر دیوار باشه به 5 متر یا کمتر تقلیل پیدا میکنه
گوشی که از شیراز برام خریدن به دستم رسید(قیمت 504000 )
پکش معمولیه معمولیه!!!!!
ولی همه چیزش نو و آک بود!!
مشهد همین پک سادشو قیمت کردم بدون گارانتی 640000!!!!!!!!!
خیلی خوشحالم از انتخابم !!
جناب Original Titan ، meha، فرهوده خیلی بهم در این مورد کمک کردند.