احتمالا سر همین بحث کم کردن سرعتها و برگردوندن به مقدار واقعی، صبا یه کارهایی کردهنقل قول:
Printable View
احتمالا سر همین بحث کم کردن سرعتها و برگردوندن به مقدار واقعی، صبا یه کارهایی کردهنقل قول:
اين شركت با فريب عضو و مشتري ميگيره 1 هفته اول سرعت خوبه الان من 40 مگ دانلود كنم 80 مگ كم ميكنهنقل قول:
شار ز
1 ساعت وب گردي 39 مگ كم ميشه
و شبانه به اسطلاح رايگان هست 3 شب تا 7 صبح سرعت دانلود 1 يا 2 و 0
واسه اين شركت متآسفم از ما سو استفاده كرد.
---------- Post added at 03:04 AM ---------- Previous post was at 03:03 AM ----------
اين شركت با فريب عضو و مشتري ميگيره 1 هفته اول سرعت خوبه الان من 40 مگ دانلود كنم 80 مگ كم ميكنه
شار ز
و شبانه به اسطلاح رايگان هست 3 شب تا 7 صبح سرعت دانلود 1 يا 2 و 0
واسه اين شركت متآسفم از ما سو استفاده كرد.
سرعت روزانه دیشب خراب بود و پینگم کمی رفته بود بالا ولی امروز صبح درست شده و سرعت همون قبلیه و 100-120 ـه... ولی دیشب شبانه واقعاً افتضاح بود... تا پریشب با یکم زور، سرعت دائماً روی 915Kbps جلو میرفت ولی دیشب هر چقدر کشتم و زور زدم دیگه نهایتش این بود که یه لحظه میرفت 900Kbps و در کل حدود 700-800 میچرخید (با کلی زور).....نقل قول:
عکس زیر رو ببینید و از حداکثر سرعت سمت چپ (که البته 300 تا ازش کم کنید!) و سرعت فعلی پایین سمت چپ و نوسانات زیاد سرعت همه چی معلومه... البته بعد ساعت 7 بدون نوسان با 915Kbps حدود 100 تا دانلود میشد و خیلی خوب بود... (اون تیکه که صفر شده ریکانکته) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شبای قبلی در این حد بود... :
دوست عزیز، من خودم بیش از 2 ساله یوزر صبانتم و درسته کیفیت شبانه ـش پایینه و باید دانلود از سایتای مزخرفی مثل رپیدشیر که لینک مستقیم و پرسرعت بهتون نمیدن (البته اگه پریمیوم نباشید) رو بیخیال شد ولی در مورد حجم، تا حالا حتی 1 مگابایتم زیاد از حجمم کم نشده...نقل قول:
شما میتونید به کمک برنامه هایی مثل DUMeter ، مصرف اینترنتتون رو کنترل کنید و اگرم از طریق شبکه وایرلس وصل میشید، شبکه ـتون رو امن کنید تا دیگران احیاناً سوءاستفاده نکنن...
:46:
مرورگر خیلی اینجا نقش داره.از اپرا استفاده کنی همچی اوکی هستشنقل قول:
فایرفاکس در چند پله ی پایینتر و IE که دیگه هیچی
كمكم كنيد چه كنم
ماه اول 3 ماهه گرفتم با 2 گيگ دانلود 20 روز اول شار تمام شد و الان 1 ماهه 3 گيگ دارم و 1 گيگ دانلود كمتر كردم ولي زده 2 گيگ شارز رفته و تو 10 روز دوستان كمك من تو سايت هاي خارجي موبايل و عكس هم زياد هستم و مرورگرم فايرفاكس هست كمكم كنيد :41:
بچه ایــنو نیگاه کنین ...
قبلا
امروز
خـــــــدا بهم صبر بده :41:
نقل قول:
برنامه اي كه بالا بود نصب كردم تو 2 دقيقه وب گردي از من 10 مگابايت شارز كم كرد اي خدا ؟
خوب اول اینکه خوب هر عکس و هر سایتی که میبینیدم از حجمتون کم میکنن... هر عکس بین 10 تا 100 - 500 کیلیوبایت معمولاً حجم داره (حالا بعضاً کمتر یا بیشتر)...نقل قول:
در فایرفاکس به این مسیر برید Tools > Options > Advanced > Network و حجم Offline Storage رو افزایش بدید (بسته به قدرت سخت افزاری کامپیوترتون میتونید تا 400-500 مگابایتم تعیینش کنید) اینطوری حجم بسیار بیشتری از چیزایی که میبینید cache شده و دفعه بعدی که میبینیدشون به جای دوباره بود شدن، از کش به شما نمایش داده میشن... در حالت عادی این حجم خیلی کم در نظر گرفته شده و در نتیجه فایلای زیادی کش نمیشن و هی فایلای قبلی پاک شده و فایلای جدید جایگزین میشن...
همچنین میتونید از مرورگر بهتر یعنی مرورگر Opera استفاده کنید... در Opera این قسمت رو میتونید از Ctrl+F12 > Advanced > History > Disk Cache بهش دسترسی پیدا کنید و حجم کش رو افزایش بدید...
البته با افزایش حجم کش، مرورگر حجم بیشتری از هاردتون و منابع سیستمی (CPU, RAM) رو اشغال میکنه...
همچنین آیا از مودم یا روتر وایرلس (بی سیم) برای اتصال به مودم/اینترنت استفاده میکنید...؟ اگه آره، آیا از پروتوکل های امنیتی مناسب استفاده میکنید...؟
کدوم برنامه...؟ DUMeter...؟ خوب دانلودش کردید بعد نصب کردید دیگه 10 مگ مال اونه...نقل قول:
از DUMeter استفاده کنید و ببینید چقدر مصرف کردید (روی آیکون برنامه راست کلیک کنید Totals and reports) و اگه بیشتر از مقداری که مصرف کردید کم میشه با پشتیبانی صبانت تماس بگیرید...
با توجه به اینکه صبانت پهنای باندش رو از ترکیه تأمین میکنه (به خاطر همینه وقتی لنگرا گیر میکنن!!! صبانت کمتر خراب میشه) پیشنهاد میشه از سرورهای Bursa و Eskisehir در غرب ترکیه برای تست صبانت استفاده کنید... پیشنهاد SpeedTest.net که میگه از باکو استفاده کنید به قول بروبچ چیزشری بیش نیست و به دلیل نبود جاذبه برای افزایش دقت، SpeedTest اهمیت خاصی به کاربران ایرانی نمیده و سرور پیشنهادیش اشتباهه...نقل قول:
:46:
نشون میده سرعت منم نفص شده قبلاً 1.7Mbps بودا!!!
ولی بازم خدارا شکر
هنوز شش هفت برابر استانداردشونه!!!
با تشکر نه عزیز به غیر برنامه حسب کردم و مودم من NETGEAR هست و الان 10 مین هست اینجا هستم و نرم افزار مزکور میگه شارژم 14 مگایایت کم شده و با مرورگر اپرا هستم ممنون واسه کمک شما فداتون بشم چی کنم .نقل قول:
و از پروتوکل چی ؟:10: