خیلی ممنون
من منظورم اینطور کارا نیست ، چون اهل بازی نیستم ، مثلا وقتی ی آنتی ویروس اسکن می کنه خیلی سیستم کند میشه ، کدوم مورد بیش تر تاثیر داره؟ هسته یا فرکانس؟
ضمنا کش چی؟
Printable View
خیلی ممنون
من منظورم اینطور کارا نیست ، چون اهل بازی نیستم ، مثلا وقتی ی آنتی ویروس اسکن می کنه خیلی سیستم کند میشه ، کدوم مورد بیش تر تاثیر داره؟ هسته یا فرکانس؟
ضمنا کش چی؟
تو آنتی ویروس هسته ها نقش مهمتری دارن چون شما میبینید در حین کار با آنتی ویروس cpu usage همینطور بالا میره اگه هسته ها بیشتر باشن این مقدار پایین میاد و میتونید به کارای دیگه هم برسید کش هم تاثیر آنچنانی تو سرعت نداره فقط یه حافظه برای نگه داری برنامه هایی هست که قبلا اجرا شده تا برای بار بعد سریعتر اجرا بشن
ی برنامه تحت عنوان BIOSUnlockCPUCore دانلود کردم که تحت ویندوز سی پی یو رو آنلاک می کنه ، منتها موقع اجرا پیغام می ده که این مادربورد رو ثاپورت نمی کنه!:n28:
باهاش تا حالا کار کردید؟
نه کار نکردم باهاش (مربوط به برد های msi میشه) اسم دقیقش bios code unlocked technology هست این نرم افزار مربوط به چیپ های 800 میشه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 's new software tool enables users to unlock processor cores on its 800 series AMD chipset motherboards, without ever needing to go into the BIOS.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب برد من هم msi هست.
منتها نمی دونم جواب می ده یا نه ، ورژن های دیگه ای هم داره که با مین من بخونه؟
970 a-g45
ممنون
آقا علی خدمتتون عرض کردم سایت MSI گفته فقط چیپ های 800 با این نرم افزار میخونننقل قول:
اینم لینک::
سلام به دوستان
من cpu phenom II X2 555 دارم و قصد آنلاک کردن هسته های اون رو داشتم. مین بوردم GA-880GA-HD3H هست که بایوس رو هم به به ورژن F7 آپدیت کردم.
در بایوس قسمتی به نام cpu unlock وجود دارد و آن را enable کردم که بعد از ریست، سیستم با مشکل مواجه شد و اصلا بالا نمی اومد حتی امکان دسترسی به بایوس هم نداشتم تا تغییرات دیگری به آن بدهم. مجبور شدم با کلی دردسر باتری بایوس رو بردارم و سیماس رو پاک کنم تا به حالت دیفالت در بیاد.
حالا سوالم اینجاست که دقیقا باید چجوری هسته هارو آنلاک کنم؟
و اینکه اگر دوباره سیستم با مشکل بوت مواجه شد چجوری بایوس رو به حالت دیفالت برگردونم بدون اینکه نیاز باشه باتری رو در بیارم؟
بایوس که آخرین ورژن باشه شما بعد از آنلاک به اندازه 2 صدم ولت به سی پی یو ولتاژ بدین و اینکار رو تا 4 صدم ولت انجام بدید ببینید میتونید پایدار کنید سیستم رو یا نه وگرنه اگر با ولتاژ نشد میتونه از مشکل دار بودن هسته ها باشدنقل قول:
به پست بالا اضافه میشه که یکبار هم aac یا همون cpu unlock را روی auto بذارید
نقل قول:ممنون از جواب دوستاننقل قول:
سوال دومم رو هم اگه جواب بدید ممنون میشم که چجوری وقتی سیستم ناپایدار میشه بایوس رو دیفالت کنم؟ بدون در آوردن باتری
و قسمت cpu unlock هم حالت اتو نداره فقط دو حالت فعال و غیرفعال داره.