نقل قول:
سبکشون فرق داره. قابل مقایسه نیست. درسته جفتشون از در و دیوار بالا میرن ولی اساسین تو شهر ازاده و یک حاله دیگه ای داره با پرنسی که تو یک محیط بسته هست و باید معما حل کنی و از تله ها رد شی.:46:
Printable View
نقل قول:
سبکشون فرق داره. قابل مقایسه نیست. درسته جفتشون از در و دیوار بالا میرن ولی اساسین تو شهر ازاده و یک حاله دیگه ای داره با پرنسی که تو یک محیط بسته هست و باید معما حل کنی و از تله ها رد شی.:46:
همرو مو به مو اجرا کردم منو اومد بالا (البته با تاخیر) ولی تو loading گیر کرد.حدود 1 ساعتم گذاشتم تو اون حالات موند که بهم ثابت بشه گیر کردهنقل قول:
توی hardware به همه چی تیک زده بجز CPU's frequency.به نظرتون مشکلش همینه؟!
آخه بعضی ها گفتن که یعنی چی که آخر بازی رو میگی و از اینجور حرفا ولی از حق نگذریم درسته که داستان کراری بود مخصوصا آخرش ولی کسی که هنوز تمومش نکرده با خودش فکر میکنه که بازی خیلی پایان جالبی خواهد داشت:46:نقل قول:
انچنان داستان باحالی نداره که حالا با پخش شدن اخرش کسی ناراحت شه:31::31:
اره به احتمال زیاد همینه. ولی فکر کنم بازم باید اجرا کنه. شما گرافیکش رو بیار پایین پایین شاید شد.:46:نقل قول:
با استحضار کلیه حضار گرامی و دوستان عزیزی که هنوز مشکل کرک دارند می رسانم که:
بنده با سه تا کرکی که در سایت خودم گذاشتم الان بازی را بدون هیچ مشکلی دارم به اتمام می رسونم. چون فرصت بازی ندارم لذا دیر تر بازی رو تموم می کنم ولی تا الان که اواخر بازی هست هیچ مشکلی نداشتم.
کرک هایی که من استفاده کردم به ترتیب عبارتند از:
1. کرک 213 کیلوبایتی
2. کرک آپدیت شده در 8 تیر
3. کرک آپدیت شده در 9 تیر
برای دانلود و استفاده از کرک ها شما می توانید به سایت ما مراجعه کنید. مطمئن باشید مشکل شما حل خواهد شد:
آدرس سایت:
کد:WwW.GamerCenter.IR
ذکر این نکته الزامی هست که کرک های دوم و سوم را باید در فولدر نصب بازی کپی نمائید یعنی کلیه 4 فایل موجود در مورد نیاز را باید در محل نصب بازی کپی نمائید و از کپی کردن فایلهای کرک در فولدر Ubisoft Game Launcher که در Program Files قرار دارد خودداری کنید چون در غیر اینصورت با پیغام پیدا نکردن لانچر بازی مواجه خواهید شد!
با تشکر از همه شما عزیزان
این جا گیر کردم (البته این رو رد میکنم گاهی وقتها بعدش هم بازم از این فواره دو تایی هاست که یکیش قطعه یکیش وصل باید تندی سوییچ کنی بین فریز آب و قطع فریز اب!من که اعصاب ندارم از این جوریها تا آخر بازی زیاده!:41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم سیو من منتظر حضور سبز سیو شماییم:31:
خودم رفتم لمش هم اینه تند تند شیفت رو بزنین !برای دیوارهای دو گانه ( هم باید راه بری هم بپری !)هم لمش موقع مناسب یک بار دکمه بالا رو زدنه!آخینقل قول:
اینم برای کسایی که نتونستن برن
بچه ها اونایی که بازی رو خریدن چند dvd خریدن ؟قیمتشم چقدر بوده؟
دو دیویدی ...دو تومننقل قول:
بچه ها اونایی که بازی رو خریدن چند dvd خریدن ؟قیمتشم چقدر بوده؟
کسی نمی دونه باید چکار کنم؟نقل قول:
سلام
من توی یه قسمتی از بازی گیر کردم
بعد از اینکه راضیه خانوم میره تو شمشیر یه مدت بعدش می رسم به یجایی که سه تا از اون دشمنایی هست که اسکلت احضار می کنن و دور هم حلقه زدن برای رسیدن بهشون باید دوتا مکانیزم روی دیوار های چپ و راست را فعال کنیم من این کارو می کنم ولی بعد کشتنشون هیچ اتفاقی نمی افته
یه در هم اونجا هست که باز نمی شه !!!
باید چکار کنم؟