ساند ترک ها که جای بحثی نداره، کار استاد هنس زیمر هستش!!!
این نسخه از نظر گرافیک و صداگذاری خیلی خوب کار شده، گیم پلی بازی هم تو مولتی پلیر واقعا لذت بخش بود.
از نظر داستان هم باید تو نسخه ی نهایی دید به چه شکلی کار شده...
Printable View
ساند ترک ها که جای بحثی نداره، کار استاد هنس زیمر هستش!!!
این نسخه از نظر گرافیک و صداگذاری خیلی خوب کار شده، گیم پلی بازی هم تو مولتی پلیر واقعا لذت بخش بود.
از نظر داستان هم باید تو نسخه ی نهایی دید به چه شکلی کار شده...
کرایسیس رو خیلی دوست دارم.
شما رو هم دوست دارم.
الان تا انتشار رسمی بازی چند روز دیگه باقی مونده من که بیصبرانه منتظر هستم که نسخه اصلی بیاد
چون من این نسخه ای هم که اومد رو بازی نکردم چون دلم نیومد بازی به این قشنگی رو با کلی باگ بازی کنم برای همین خیلی دوست دارم زود تر نسخه اصلی بیاد
خیلی ها این وضع رو دارن :دینقل قول:
من که فعلأ سرم رو با دموی مالتی پلیر بازی گرم کردم تا نسخه ی اصلی بیاد ..............
--------------------------------------------
یک سوال ، اگه شماره سریال بازی رو از یکی از همین سایت های فارسی بخریم ، روز دوم فروردین می تونیم باهاش ، بازی رو دانلود کنیم . از سرور های بازی استفاده کنیم دیگه؟ (منظورم این هست که این شماره سریال ها که مثلأ 25000 تومان می خریم با اون هایی که سایت EA ، به قیمت 59.99 دلار برای فروش گذاشت ، یکی هست یا کلأ فرق داره؟)
نقل قول:
حالا تاریخ انتشار رسمی بازی کی هست؟
ولی خودمونیم این ماسون ها چقدر پیشرفت کردن و چقدر این یارو غوله "دجال" رو به رخ میکشن.......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلأ هر جا یک چشم ببینید ، یاد ماسون ها و دجال می افتین؟! :دینقل قول:
--------------------------------------------------------------------------------
بازی دوم فرودین منتشر می شه .
اه چه قدر بد همینطوری که تعطیلی نبود بازی رو چند روز بعد از انتشار میتونستیم گیر بیاریم وای به اینکه توی 2 فروردین که همه جا بسته هست بخوایم بازی رو بگیریم:13:نقل قول:
اینا یعنی چی؟ :23:نقل قول:
ولی خودمونیم این ماسون ها چقدر پیشرفت کردن و چقدر این یارو غوله "دجال" رو به رخ میکشن.......
ما هم همینطورنقل قول:
کرایسیس رو خیلی دوست دارم.
شما رو هم دوست دارم.
نگرانی اصلی من :41: به نظرم اگه تونستید بازی رو تهیه کنید آدرس مغازه رو بگید...نقل قول:
اه چه قدر بد همینطوری که تعطیلی نبود بازی رو چند روز بعد از انتشار میتونستیم گیر بیاریم وای به اینکه توی 2 فروردین که همه جا بسته هست بخوایم بازی رو بگیریم