بهترین سیستم عامل همون سیستم پیشفرضه، ممکنه با امکانات سخت افزاریش همخوانی نداشته باشه
Printable View
بهترین سیستم عامل همون سیستم پیشفرضه، ممکنه با امکانات سخت افزاریش همخوانی نداشته باشه
دست گلت درد نکنه خیلی بدرد خورد.messaging سامسونگ جدا از سرعت پایین سراسر باگ بودنقل قول:
موقعی که سوال کردی من فک کردم این گزینه رو قبلا امتحان کرده باشی چون خدایی خیلی تابلو بود :دینقل قول:
دوستان یه فکری به حال فونت اپرا مینی نمیشه کرد؟البته ورژن 5 ویندوز موبایلش هنوز بتاست و به احتمال زیاد توی ورژن تکمیلیش حل بشه
سلام.نقل قول:
اگر فونت فارسی سوا سواست یا برعکسه شما اینو تست کن ببین جواب میده یا نه رو اپرا تو گوشیهای دیگه جواب میده.برو به فولدر Application سپس فولدر اپرا رو انتخاب کن وقتی بازش کردی یه فایل هست بنام encoding اونو Rename کن مثلا" بزار Encoding1 اگر جواب داد همینجا اعلام کن که دوستای دیگه هم بتونن رو گوشیشون استفاده کنن.:11:
لاست سنسور شتتابسنجی و حرکتی داره؟
دوستان امکانش هست ادرس جایی که تبدیل usb به فیش هندس فری رو میفروشه بدین؟
قیمتش چند بود؟
فقط یه نوع هست؟
سلامنقل قول:
چطوری؟
متاسفانه توی اپرا مینی همچین فایلی من ندیدم.شاید توی ورژن غیر مینی وجود داشته باشه.
به هر حال هر کدوم از دوستان راه حلی فهمید به بقیه هم خبر بده
زیر زمین علائدین. من یه نوع دیدم.12 تومننقل قول:
من از این دست فروشها یک فیش که به گوشی میخورد خریدم 1000 تومان و یک شارژر فندکی ولی مشکل اینه که نمیدونم برای هندفری هست یا رابطه شارژر .نقل قول:
فعلا امکانات کمه ولی دارم سعی میکنم ببینم چی میشه .( با شارژر که جواب نداد ، یعنی اول 0.5 ثانیه شارژ کرد ولی بعدش چراغ قرمزش روشن ماند و با ریست خاموش شد ) .
12 هزار تومان خیلی زیاده :41:
نقل قول:
اپرا مینی با اپرا موبایل فرق میکنه ، اپرا مینی که به صورت جاوا هست با ورژن 4.2 روی این گوشی جواب میده و مشکلی از نظر فونت نداره ، اما اپرا موبایل که پیش فرضه گوشی هست فونتش مشکل داره که اون دوستمون منظورش اپرا موبایل خود گوشی بود .
پیشنهاد من اینه که از اپرا مینی ورژن 4.2 استفاده کنی که بصورت جاواست ، بصورت لمسی هم هست ، از بقیه هم بهتره ، هیچ مشکلی هم نداره .... بگردی پیدا میکنی ... پیدا نکردی بگو همینجا بزارم :20:
نه داداشم اشتب نکننقل قول:
اپرا مینی ویندوز موبایل جاوا نیست بلکه فرمتش cab هست.اپرای خود این گوشی هم مالی نیست.البته میتونید اپرا موبایل 10 و از خود سایت اپرا دانلود کنید و بریزید روی گوشیتون هیچ مشکلی هم با فونت فارسی نداره مرورگر خوبی هم هست.من همون روزهای اول روی گوشیم نصبش کردم.
ولی مینی یه چیز دیگست.اگر بخوام جاواشو بنصبم که همون ورژن پنجشو نصب میکنم چرا 4.2 رو نصب کنم؟البته دروغ بهت نگفته باشم ورژن 5 جاواشو چند روزیه نصب کردم.تاچش با این گوشی مشکل داره.صفحه رو هم که نمیتونه فول اسکرین کنه در کل مالی نیست و نمیشه باهاش وبگردی کرد
به امید روزی که اپرا مینی ورژن مخصوص وین موبایلش مشکلش با فونت فارسی حل بشه :20: