برو قسمت تنظیمات قسمت general گزینه about productنقل قول:
Printable View
برو قسمت تنظیمات قسمت general گزینه about productنقل قول:
یعنی گوشیو نمیتونی مثل گوشهای دیگه بطور معمول در حالت عمودی دستت بگیری مگر در حالت گرفتن تماس در بقیه موارد باید گوشی و افقی نگه داری تا به صفخه نمایش مسلط باشی البته نوکیا یه قولهای داده که این عیب رو برطرف کنهنقل قول:
---------- Post added at 04:13 PM ---------- Previous post was at 04:08 PM ----------
با نصب اخرین فریمور خودش برنامه مورد نظر رو نصب میکنهنقل قول:
پیشنهاد میکنم گوشیتو اپدیت کنی
نقل قول:maemo extras-devel
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
fremantle
free non-free
mozil fa catalog
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] /maemo/fa
chinook
release
maemo.org
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
fremantle
free non-free
موفق باشید
گو شیمو اپدیت کردم ولی موقع نصب برنامه این ارور رو می ده . UNABLE to installussd-pad.some application packagerequired for the intallation are missing لطف ا راهنماییم کنید چه کار کنم؟:41:
سلام من امروز wireless g usb adpter (D-Link خریدم وولی نمیتونم بازم کانیکت بشم یه راهنمایی میکنید !
همین جا از eshghe_dvd عزیز تشکر میکنم که دقیقا همه چیزو بهم یاد داد خوشحال میشم که مثل این باشم و به بقیه کمک کنم البته نه مثل بعضی ها ....
مرسی eshghe_dvd عزیز .:40:
1) نرم افزار wireless manager رو از روی دیسک همراه آداپتور نصب کنین. 2) اتصال اینترنت رو Share کنین (موقع Share کردن گزینه wireless network رو انتخاب کنین.) 3)توی تب دوم نرم افزار wireless manager گزینه new رو انتخاب کنین و یک اتصال ad-hoc بسازین.4)حالا توی گوشی هم یک اتصال ad-hoc رو بسازین و به راحتی به اینترنت وصل بشین.نقل قول:
خیلی وارد جزییات نشدم اگه سوالی دارین بپرسین.
سلام دوستان
لمسی این گوشی از چه نوع هست؟
مقاومتی یا خازنی؟
و در کل برای چه استفاده هایی خوب نیست؟
در مورد باتری هم یه توضیحی بدین
ممنون
مقاومتی ... سوال دومتون رو خوب متوجه نشدم ..نقل قول:
سلام دوستان
لمسی این گوشی از چه نوع هست؟
مقاومتی یا خازنی؟
و در کل برای چه استفاده هایی خوب نیست؟
در مورد باتری هم یه توضیحی بدین
ممنون
باتریشم نینجا میگه با حذف پردازش های اضافی بهتر میشه
فعلا تنها ایراد اساسی N900 نداشتن بازی های متنوع و جالب هست...اگر نه هیچی کم و کسر نداره خدایی...
همه چی داره...