دقيقا نميدونم ولي voc فكر ميكنم چند مدل ledmonitor از ش ديدم توي بازار كيفيت خيلي خوبي هم داشت :46:نقل قول:
دقيقا نميدونم ولي voc فكر ميكنم چند مدل ledmonitor از ش ديدم توي بازار كيفيت خيلي خوبي هم داشت :46:نقل قول:
آقا یکیم جواب منو بده...نقل قول:
آقا یکیم جواب منو بده...نقل قول:
واسه چه كاري ؟؟؟نقل قول:
بدون گارانتي نميخري ؟؟؟
هزينه رو دقيق بگو ...
:18:يعني كيفيت سونيex500وساميb650 يه اندازست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18::18:!!!!!!!! :18:نقل قول:
من فكر ميكردم باهم خيلي تفاوت دارن!!!!!!!
اگه امكان داره بيشتر توضيح بديد
من دنبال وضوح تصوير و امكانات بالاام
thanks
شما مشكي b650 رو توي ex500نميتونيد پيدا كنيد ودقت وگرمي رنگهاي سوني رو توي سام نميتونيد پيدا كنيدنقل قول:
در مورد امكانات خوب سام معمولا بيشتر هست توي اقلب مدلهاش مخصوصا بانه اي ها شما dlna wireless.----t و يك usb قدرتمند امكانات شبكه و.. دارين در حاليكه توي سوني توي بعضي مدلها اين ها رو دارين
در مورد وضوح من متوجه منظورتون نميشم
وقتي پنلهل همه fullhd هستند مسايل ديگه اي چون دقت رنگها .كنتراست بيشتر.رسپانس تايم بهتر.بازتاب مشكي بهترو... مطرح هست
برای تماشای ماهواره با رسییور معمولینقل قول:
و حالا گاهی یه فیلم
زیر 800 باشه
گارانتی یا بدون گارانتی فرق نداره
ولی من 90% مجبورم یکی از این دو مدل رو بگیرم
کدوم بهتره؟
سامسونگ مدل : LA32B570
LG : 32LH700YR
آره راست ميگهنقل قول:
تو مشهد راه اتاده
ولي آزمايشي
سام و سري v و w سوني در برابر ex خيلي سطح پايين تري دارننقل قول:
100% EX كيفيت خيلي بهتري داهر و بهتره بريد از نزديگ ببينيد و گول اين تبليغات مخفي اينترنتي رو نخوريد
نقل قول:سلامنقل قول:
زير 300 اين مدل ها هست:
v22t كه فول اچ دي و برند AOC
کد:http://www.maadiran.com/Persian/Products/Monitor/MonitorDetails.asp?Height=1050&ID=161
يك مدل هم 2394 الجي هست كه مانيتور تلوزيون هست
اولي حدود 285 و دومي 290 هست و كيفيت ها خوبهکد:http://www.maadiran.com/Persian/Products/Monitor/MonitorDetails.asp?Height=1050&ID=150
100% اينطوري نيست... يه مقدار جانبدارانه صحبت شده نسبت به سامسونگنقل قول:
اين قسمت كه قرمز كردم رو از كدوم ريويو ترججمه كردين؟؟؟نقل قول:
بهتر نيست اگر ميخاين محصولات بانه رو بفروشيد در بخش مشاوره ، پست ندين و تاپيك براي فروش بانه بزنين؟؟ اينجوري بيشتر استقبال هم ميشه ازتون.
درست نيست كالايي كه تو انبار ها باد كرده رو زياد تبليغ كرد دوست عزيز
اگه بي گارانتي ميخواي من b650 رو پيشنهاد ميدم حدود قيمت 600نقل قول:
از سوني هم w هست حدود 700
اگه خواستيد بگيد تا ادرس بدم ....