سلام بچه ها همچین ورژنی برای wd hd هست که این امکانات داشته باشه مثل ساپورت منو دی وی دی مدل لایو نه مدل قدیمی ترش
Printable View
سلام بچه ها همچین ورژنی برای wd hd هست که این امکانات داشته باشه مثل ساپورت منو دی وی دی مدل لایو نه مدل قدیمی ترش
یه سوال از اساتید دارم
اگه یه هارد اکسترنال که دارای چند پارتیشن هم ntfs و fat داشته باشد، در پلیر چگونه نمایش داده میشود
آیا کل حجم هارد را در یک پارت نشان میدهد یا مانند پارتیشن های ویندوز شناسایی میشود
ممنون
نقل قول:
مانند ويندوز نمايش داده خواهد شد
این دستگاهها با فرمت ntfs مشکل ندارند
راستش من یه بلوری پلیر سونی دارم برام مشکل پیش اومده
اساتید اهل فن یه مشکل
من می خواهم با usbاین بلوری فیلم hd ببینم ولی یه مشکلی پیش اومد
من اواتار رو دارم نزدیک 12g
این فایل رو یه جا نمیشه توی فلش کپی کرد پیغام میده دیسک فول
بعدش فهمیدم از نوع فرمت فلش است fat32
فرمت fat32 فایل های بیش از 4 گیگا بایت رو نمیتونه ساپورت کنه!
دستگاه هم فرمت ntfs رو ساپورت نمی کند
راه حل چیست؟
اگر دستگاه سیستم فایل NTFS ساپورت نکنه هیچ کاری بجز نبدیل نمیشه انجام داد .نقل قول:
ورژن جدید فریم ور پلیر لایو وسترن..
کد:http://www.wdc.com/global/webtracking/index.asp?id=1120&url=http://download.wdc.com/wdtv/wdtvlive_1.03.38_V.zip
لینک دانلود مستقیم از سایت وسترن دیجیتال
ورژن 1.03.38v بتا
در این ورژن ایرادات خروجی اچ دی ام آی برطرف شده !
( نمی دونم چرا دوتا ورژن بتا پشت هم داده ! ورژن رسمی نمیده ! )
:41::41::41:
بچه ها من یدونه WD LIVE دارم دیشب که داشتم باهاش کار می کردم فهمیدم فایل با فرمت FLV رو هم بخوبی اجرا میکنه در صورتی که شرکتش هیچ جایی در مورد پخش این فرمت توضیحی نداده.فرمت RMVB رو تست نکردم شاید اون رو هم ساپورت کنه!!!!!!!!.در ضمن ورژن WD LIVE که من دارم فعلا نسخه 1.02.21 هستش.اینم عکس از پخش کردن فرمت flv البته در حالت پیش نمایش.:5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
flv خودش کانتینر هست. و ممکنه با کدک H.264 تبدیل شده باشه و در اینصورت دستگاه پخش میکنه در ضمن مدل لایو قابلیت پخش از یوتیوب رو هم داره ، یوتیوب هم خوب همه ی فایلهاش با فرمت flv هستش دیگه.نقل قول:
نقل قول:
آقا كسي اطلاع نداره اين مدل dvd را ساپورت ميكنه ؟؟؟؟
نقل قول:
اگه منظورتون از دی وی دی , فرمت دی وی دی هست باید بگم که بله .. هم این مدل و هم مدل لایو هر دو ساپورت می کنند ..
:20::20:
شاید جالب باشه به این دستگاه هم یه نگاهی بندازید ..
دستگاه جدید وسترن دیجیتال
WD Elements Play
Store your media collection and play it on your HDTV.
A media player with built-in hard drive designed for value conscious movie buffs who want to store and play their media collection in full-HD 1080p on their TV.
High capacity all-in-one player.An HD media player with built-in high capacity hard drive.
Full-HD 1080p resolution.
Play a wide variety of
file formats
Enjoy every high-res detail of movies and photos on your HDTV.
Most popular formats are supported including RMVB, H264, and MKV
اما اینکه خروجی اچ دی ام آی داره دقیقا ذکر نشده ( شایدم من ندیدیم ! )
Physical SpecificationsCapacity2 TB [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] InterfaceComponent A/V , Composite A/V, USB 2.0
:20::20::20: