من میدونستم مصرف انتی بیوتیک خوب نیست ولی خوردم زیادم خوردم - فکر کنم اگه این بیماری رو نمیگرفتم تا اخر عمرم 1/100 این مقدار انتی بیوتیکی که تو این 5-4 سال مصرف کردم رو هم نمیخوردم ... ولی دریغ از درمان درست ...نقل قول:
Printable View
من میدونستم مصرف انتی بیوتیک خوب نیست ولی خوردم زیادم خوردم - فکر کنم اگه این بیماری رو نمیگرفتم تا اخر عمرم 1/100 این مقدار انتی بیوتیکی که تو این 5-4 سال مصرف کردم رو هم نمیخوردم ... ولی دریغ از درمان درست ...نقل قول:
ولی یه راه حل هم بود که اضافه کردن روی یا یه همچین چیزی به غذاش بود - البته اگه بیماری بوده باش واسش نه واسه دفاع از غذاشنقل قول:
نقل قول:
نه اگه مشکلی ندارن اصلا به فکر کشیدنشون نباشید. یادتون باشه که حتی کشیدن دندون عقل خراب و دردسر ساز هم نوعی نقص عضو حساب میشه. مال من نیمه پنهان بود قشنگ زیر لثش میکروب جمع میشد.
نمیدونید تو دنیا چقدر از مردم به این مشکل دچار شدن و مخصوصا از درس عقب افتادن. تو آمریکا، بیشتر دختر های 14، 15 ساله دچار این مشکل میشن. البته از هر سنی توشون هست.
این کندیدا تا اینجا که با علائم من جور در میاد و مثل قطعه گم شده پازل میمونه برای من.
اگه نتیجه بگیرم، حتما ورژن کامل مقاله رو بطور دقیق ترجمه میکنم میزارم اینجا. گرچه صداهای روده من خفه خون گرفتن، ولی علائم دیگه دارم.
خارجیا قدر میدونن، اگه یه متخصص داخلی بتونه راه حلشو یا علتشو پیدا کنه حتما ازش قدردانی میشه.
من خیلی سرچ نکردم، فقط سایتای صفحه اول گوگل.نقل قول:
این کاندیدا تقریبا همه جای بدن زندگی میکنه- البته این کاندیدا مقدار به اندازش خوب هم هست یعنی یکی از کارهاش شناسایی و کشتن باکتریهای مضر تو بدن هست اما وقتی رشد زیاد میشه دردسر ساز میشه ...
علائم :
تب یونچه! یا آسم - حساسیت به عطر و بو - علف - گربه - سگو یا سایر حیوانات - بوی سیگار مواد شیمیایی و ... که من ندارم اینو - شکم درد - قولنج - کهیر - سفیدی روی زبان -درد در ناحیه پیشانی و گونه - دست و پاهای سرد که من اینو دارم جدیدا - پایین بودن دمای بدن - مخاط زیاد در گلو , بینی و ریه ( شبیه علایم سرما خوردگی)- میل زیاد به شیرین و شکر, نان , خامه و سایر غذاهای چزب و الکل
کیست در قسمت های مختلف بدن مثل گردن گلو و مجاری تناسلی و مثانه - مشکل در هضم غذا - حالت تهوع - یبوست - صدی زنگ در گوش - عفونت در گوش -- حشکی و خارش در گوش -مخاط غیر عادی در گوش - سنگینی گوش - بینایی تار - لکه در جلو ید چشما - سرخی چشمها - برق در چشم -اشک در چشم - خستگی زیاد - بیحالی خواب الودگی
خشکی دهان - کمبود بزاق که من برعکسم - - ریزش مو
تپیش قلب که من زیاد دارم - و بیظمی در تپش - سردرد - میگرن - منگی - سرگیجه - خارش مقعد که من این مورد هم نزدیک به یک ماه هست دچار شدم و خیلی عجیبه واسم - دیابت - زخم روی پوست و داخل بدن حتی در مغز! - ناتوانی جنسی - اشکال در ادرار - تکرر ادرار - بیماریهای زنانگی - اختلال در قاعدگی - نازایی - بوی بد بدن ...
والا انقدر علاعم زیاد هست که همه شامل میشن - ولی خوب میگم هرچی علایم بیشتری داشته باشی بیشتر به کاندیدا نزدیک میشی ...
چه قدری میدونن ؟ انقدر هزینه های درمان اونجا بالاست که لازم به قدردانی نیست اصلا خخخخ - ولی دکتر باید وجدان داشته باشه - اونجا فکر میکنم وجدان رو دارن و تلاششون برای درمان بیمار هست نه پول دراوردن بدون درمان مریضشون ... ولی اینجا وجدان ندارن اکثر دکترا - پول ویزیتایی که میگیرن کم هست ؟ والا من خیلی وقتا هم دیدم بعضی ها برای دکتری که درمانشون کرده گل هم میبرن دیگه باید چیکار کرد ؟نقل قول:
راستی میوه هایی هم که برای این مشکل خوب هست اناناس و پاپایا هست که ظاهرا پاپایا تو ایران نداریم - من که ندیدم همچین چیزی اسمشم نشنیده بودم ... و اینکه مصرف انتی بیوتیک به تکثیر بشتر این کاندیدا کمک میکنه چون باکتریهای خوبو میکشه و باعث میشه اینا بیشتر از حد تکثیر بشن ... من اگه تا الانم کاندیدا نداشتم میگیرم به زودی - هنوز علائمشو بروز نداده برام :laughing:نقل قول:
منم اين علايمو دارم:
شکم درد - دست و پاهای سرد- پایین بودن دمای بدن -
کیست (بعضي وقتا من پشت گوشم يكم برآمدگي ايجاد مي شد شبيه كيست بعد از يه هفته برطرف مي شد) - مشکل در هضم غذا - حالت تهوع (در صورت اضطراب) - خارش در گوش (گاهي) -بینایی تار(من چشمم ضعيف هست تاري رو درك نمي كنم!) - خستگی زیاد - بیحالی خواب الودگی
تپیش قلب (بيشتر توي همون قسمت سمت چپ شكم)- و بیظمی در تپش
در مورد شكم درد من چون مشكلم پهلوي چپ هست، با خوابيدن به پهلوي راست يكم درد كمتر ميشه
جديدا هم دردش ميره تا سمتاي قلب
يه موضوع ديگه كلا هر چيز نامنظمي روي ما اثر ميذاره: مثلا من زماني كه چند ساعت غذا نمي خورم بعد از اينكه غذا مي خورم علايم بيشتر ميشه يا موقعي كه دستشويي لازم داري و نميري ديگه علايم كل روز همراهته. در مورد خواب چيزي نديدم. چون من چه زماني كه خوابم كم بوده چه زماني كه زياد بوده مشكلم تغييري نداشته (البته شبهايي كه خيلي كم خوابيدم علايم درد يا صدا خيلي بيشتر شده) اين هم شايد توي بلند مدت موثره
متاسفانه اينا چيزهايي نيست كه بشه هميشه رعايت كرد يا مطمئن بود موثره ولي شايد مثل درمان حيوانات كه از نظر روانيه اين چيزا هم تاثير داشته باشه
نقل قول:
منم بیحالی و خستگی رو دارم حتی اگه صب تا شب بخوابم فقط - مشکل هضم داشتم ولی الان خیلی بهتر شدم - تاری هم بک کمی پیدا کردم ولی گاهی خوب میشه خودش ...
به کم یا زیاد بودن خواب نیست - به خواب کافی و منظم هست - یعنی شبا سر یک ساعتی بگیری بخوابی و مثلا 8 ساعت در روز - یه مدت که ادامه بدی تاثیرو میبینی ...نقل قول: