بهتون توصیه میکنم اصلا سراغ 13XXها نرید بخصوص 1330 .
دوستام خیلیاشون خریدن و بعد یک سال کاملا خراب شدن. به گفته یک از مراکز گارانتی 80 درصد XPS1330 ها همینجورین.
بهتون توصیه میکنم اصلا سراغ 13XXها نرید بخصوص 1330 .
دوستام خیلیاشون خریدن و بعد یک سال کاملا خراب شدن. به گفته یک از مراکز گارانتی 80 درصد XPS1330 ها همینجورین.
free هست یا lisence داری؟نقل قول:
بهتره یک بار دیگه remove کنی و دوباره نصبش کنی.
من الان رو کامپیوترم AVG 8.5 با license دارم مشکلی ندارم.
خوب بی زحمت دوستان نظر بدن تکلیف این داغ شدنم چیه که منم از بلا تکلیفی در بیام؟؟؟نقل قول:
آخر بخرم یا نه؟؟؟
دوست عزیز ، اگه به 310 صفحه تاپیک دارندگانش به آدرس زیر مراجعه کنی فکر کنم مثل من جواب خیلی سوالاتت رو میگیرینقل قول:
1- چون 7200 دوره کمی صدا دارهکد:http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=345794&page=274
2- سفارشی هست البته برای ما که ایران هستیم فکر نکنم همچین امکانی فراهم باشه
3- ظاهرا قابل قبوله
4- نمیدونم
5- به شخصه دلیران رو ترجیح میدم البته خیلی وقته خداروشکر پام به گارانتی باز نشده
نکته جالب اینکه با باز شدن نمایشگر این لپ تاپ، ال سی دی سر راه خروجی های هوای گرم قرار میگیره و هوای گرم داخل بشدت ال سی دی رو داغ میکنه (تماما نقل قول از منبع فوق) و حتی کیبرد و ترکپد هم بشدت داغ میشن
در چند نظر هم اومده بود که کیفیت ساخت بدی داره و قسمتهای پلاستیکی نامرغوب و بعضا ال سی دی تاب داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
اگه این مطالب صحت داشته باشه که فکر نکنم نداشته باشه برای دل باید تاسف خورد.
به نظر من یه xps m1530 بخر خیال خودتم راحت کن من که خیلی راضیم
سایزیشم اینقدر بزرگ نیست که مشکل حمل داشته باشی اگه لپ تاب کوچیک میخوای باید بری سراغ 12 اینچی ها
:33::33::33::33::33::33::33::33::33::33::33:
آقا من ميگم بي خياله 1340 شو !!! تا يكمي ازش كار ميكشي شروع ميكنه به داغ شدنو ميره رو اعصاب!!! صداي هاردش اونقدرا كه ميگن اذيت نميكنه كيفيت speaker اصلا خوب نيست قيافشم زياد جالب نيست !!!!!!! performanceخوبي داره ولي جدا اين گرم شدنه بد حال آدمو ميگيره !!! من اگه بودم نمي خريدم !!! مشكل اينه كه الان لپتاپ 13 با يه همچين كانفيگي فقط يه hp dv3655 تو بازار هست كه اونو من باهاش كار نكردم يكي از دوستام داشت راضي بود بماند كه زياد ازش كار نمي كشيد !!!!! اگه لپتاپ با كانفيگ بالا ميخواي يه 15 اينچ بگير !!! اگه اهل گيمو كاراي گرافيكي اينا نيستي بنظرم vaio cs كه 14 اينچه هم قابليت حملش خوبه همينكه cpu و ramو lcd خوبي داره هم اينكه كيفيتش خوبه !!!!نقل قول:
ممنون
از همه بخاطر راهنمایی هاشون
حالا آیا غیر از گرم شدن عیب مهم دیگه ای داره؟؟؟ایا این گرم شدن خللی تو کار پردازش ایجاد میکنه؟
آیا هنگ میکنه؟؟؟
بنظر شما نمیشه از این پدهای که خنک کننده داره استفاده کرد...راستش من عاشقش شدم چون هم
کوچیک هم مشخصات بالایی داره....خلاصه مثل یکی عاشق کور شدم:40:
اما خارج از شوخی راهنمایی بیشتر بکنین تا خودم به یه نتیجه برسم.....چون می خوام حالا حالاها داشته باشم
ممنون بازم
خللی که نه ولی قطعا استهلاک بالا میره ، در ضمن گرما اول از همه مستقیما به ال سی دی میخوره بعد کیبرد خیلی داغ میشهنقل قول:
پد رو آخه نمیشه آدم هی دنبال خودش بکشه که وگرنه خوب 1640 بگیر
کیفیت هم اغلب ازش انتقاد شده
تو لینکی که بالا دادم اگه 1 ساعت وقت بذاری و بخونی خیلی سوالات جواب داده میشه
عملکرد تشخیص چهره رو همه ازش بد میگن
من که با توجه به راهنمایی خوب madoo3003 عزیز بیخیال رم DDR3 و هارد 7200 دور شدم
با سلام :
از دوستان با معلومات می خوام اطلاعاتی راجع به لپ تاپ 1501 ایرلندی اصل DELL با هارد 80 گرافیک 256 رم 1G به من بدهند آیا لپ تاپ خوبیه ؟ من تازه خریدمش البته دست دوم وموارد استفاده ام برای کار با ویژوال استودیو(ِasp.net) کلا برنامه نویسیه به کارم میاد؟ راستش خیلی کمبود اطلاعات دارم ومشتاق جوابم ممنون
لپ تاپ من مدل 1501 inspiron است من با باطریش مشکل دارم بدون شارژر فقط 45 دقیقه کارمیده آیا کاری میتونم براش بکنم یا باید باطری بخرم ؟ البته دست دومه ها!