دوستان کسی سیو 70 درصد رو داره برام بزاره ممنون میشم ...
یکم بالا و پایین هم ایراد نداره............60 تا 90 درصد
ممنون.....
Printable View
ممنون.....
سیو میخای چی کارنقل قول:
ممنون.....
خودت تموم کن:31:
خوب وقتي ميگي بازي يعني اين ماهم توش مونديم اما به حساب جدا بودن دنياي مجازي و واقعيت گذاشتيمنقل قول:
اگه ميخواي با دوتا تير بميره ازكوه بيفته سقط بشه برو بازيهاي شبيه ساز اكشن مثل armaو flashing pointرو امتحان كن
60 تا 90 درصد:18::18::18:نقل قول:
فکر نکنم کسی تا این درصد اومده باشه
من که بازیو تو 29.9% تمومش کردم
عزیزم چه ربطی داره؟نقل قول:
ما داریم به عنوان یه انسان بازی میکنیم
هیچ انسانی همچین قابلیتی نداره که 4 متر بپره هوا
اگر قرار بود با یه موجود دیگه ای بازی کنیم, حرف شما درسته
اما وقتی کاراکترمون یه انسانه غیر واقعی میشه
سلام
من اين بازي رو نصب كردم
ولي گفت به ورژن جديدتري از اين ويندوز نياز داره در حالي كه من XP sp3 v.5938 دارم
ممنون ميشم كمك كنيد
اشتباه میکنی من92درصد دارم سیومو میزارم.نقل قول:
فکر نکنم کسی تا این درصد اومده باشه
دوست عزیز این بازی فقط رو ویندوز ویستا و 7 اجرا میشهنقل قول:
سلام دوستان خوبین؟ من کرک یا سریال نامبر بازی Just Cause 2 رو میخوام من یکی رو دارم رو ویندوز 7 کار نمیکنه error میزنه
نقل قول:
درسته حق باشماست شاید یکی از دلایلی که موجب شد منتقدین به این بازی نمره پایین بدند نبود توجیه درست از سوی کمپانی برای این حرکات آکروباتیک فراتر از حد واقعیت بود اما ایدیوس از قدیمی های این عرصه است و اولین بار با کنسول ps1باهاش اشناشدم اون همیشه دنبال تازه هاست ومی خواد سبکهای متفاوت بوجود بیاره برای همین به این کمپانی انگلیسی تبار میگند کمپانی با موضوعهای متفاوت وجدید چیزی که درتمام بازیهاش مشهوده اما زمونه امروز فرق می کنه بازی اگه دیوار رو منفجر نکنه واثری روش نزاره یک نقصه بازی اگه 20تاتیر بخوری ولی هیچیش نشه یک نقصه بازی اگه باواقعیت نزدیک نباشه یک نقصه این بازی هم از این عیبها مستثنا نیست ولی وقتی بازیش میکنه تو رو به دوران خوش گذشته میبره جایی که مفهومی به اسم باگ رو نمی فهمی و بهش می خندی یا میگی ایول عجب حرکتی
به هر حال just causeاز اون دسته بازیهاست که راهشو با هم سبکیهاش جداکرده و به طرف ایده ها وگیم پلیها ی غیرقابل معقول پیش رفته چیزی که الان فقط از دست سوپرمن و اسپایدرمن برمیاد باقدرتهای فوق بشری و این بازی برای اونایی پیشنهادمیشه که از این دوبازی دلخوشی ندارند یا از اشون بلکل متنفرند بااین بازی نظرشون عوض میشه به طوری که برادرمن که ازسبک تخیلی و غیرواقعی متنفره با اشتهای باز این گیم رو خورد اما هیچوقت نگفت چی الکی هیچوقت امکان پذیرنیست درواقع هر بازیی برای سلیقه ها متفاوت با نظرات متفاوت ساخته میشه