[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دستت درد نکنه واقعا ممنون.:10:خیلی باحالی.خیلی خیلی باحالی.بیش از حد باحالی.نقل قول:
یک سوال هم دارم:سرعت اینترنت شما چقدره؟؟من با 128 یک عمر طول کشید تا دانلود شدن!!
به همه توصیه میکنم به حرف آقا امیر توجه کنن.
چاکر همه ی بچه های انجمن:11:
اولا گلی از خودته عزیز جاننقل قول:
سرعت اینترنت من 512 هستش....
ما هم مخلص همه شما بچه های انجمن هستیم...:10::10:
سوال داشتی بازم بپرس
سلام به همه دوستان اینو می گم برا کسایی که می خوان بدون رمز پول باشگاهشون زیادتر بشه.شما باید در کشور های مختلف نمایندگی فروش بزنند که بهترین آن ها اول چین است بعد برزیل.موفق باشید.
به نظر من اصلا ایده خوبی نیست...نقل قول:
در آمد لباس فروختن بازیکن توی باشگاه خودمون چند برابر اون هستش....
اصلا هیچ سودی نداره....
آخرش بشه 100 هزار تا
همین.
به جز رمز کار دیگه ای نمیشه کرد.
من یک تیم ساختم و بدون رمز تا دسته 1 انگلیس بالا آوردمش بعدش سپردم به داداشم که ایشون تیم را قهرمان باشگاه های جهان هم کردند.
ولی کار اصلی را بنده انجام دادم.:40:
سلام ایا پچ4.پچ3 رو هم شامل میشه؟
خیر الکس جان...
پچ 2 پچ 1 را شامل میشه اما هیچ کدوم از پچ ها به جز این دوتایی که گفتم به هم ربطی ندارند
دوستان پچی چیزی موجود نیست که این چمن فسفری مسخره رو درست کنه؟
اگه کیفیت چمن مثل خود فیفا بود، بازی خیلی جذاب تر می شد.
بارسلونا جان عزیز متاسفانه تعداد هک هایی که برای این بازی می سازند بسیار کم است.
آخه کلا طرفدار بازی های مدیریتی کم است...
سلام
من آپدیت 2 رو به علاوه ی کرک ریزور نصب کردم و مشکل اخراج درست شد
ولی بعد از این که 3 سال از مدت قراردادم با یک تیم گذشت دیدم دوباره بدون دلیل اخراج شدم (بهترین نتیجه رو هم گرفته بودم)
می دونید که برای اینکه بتونی امکان going on public رو فعال کنی باید 3 سال در یک باشگاه باشی
خواستم سوال کنم تو این مدت که به اینجا سر نزدم آیا کرک جدیدی برای حل این مشکل درست نشده؟
البته من خودم اول یک باشگاه ساختم و بیشتر از سه سال هم باهاش بازی کردم و همه چیز درست بود ولی بعدش رفتم فیورنتینا که این اتفاق برام افتاد(بعد از 3 سال)