فکر کنم فقط اصفهان و شهرستانها مشکل پیدا کرده
تهران که وضعیت خوبه
Printable View
فکر کنم فقط اصفهان و شهرستانها مشکل پیدا کرده
تهران که وضعیت خوبه
مگه شما تهران نیستی؟نقل قول:
پس اون تستی که صفحه قبل دادی چی بود؟وضعیتش که زیاد جالب نبود.
اتفاقا وسط دانلود بودم از یه سایت ایرانی که قطع شد و البته بعد از ds دیگه تا صبح نتونستم وصل بشم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:3 1:نقل قول:
پینگ رو فکر کنم تو قیلترینگ کشور رو همون رو که قطع بود تغییر دادن اینطور نشون میده
اگه سرعت کم شده باید بگم که پهنای ماهواره ای کم اوردن
این پیغام مسخره چیه موقع ورود به حساب کاربری میزنه ؟؟
کاربر گرامی نرم افزار در حال به روزرسانی می باشد
الان دو روزه اینو میزنه معلومه چه خبره ؟؟؟
سرویسم 512 eco هست
به نمایندگی زنگ زدم میگن تو تهران دارن نرم افزار رو آپدیت میکنن ... اخه مگه یه نرم افزار آپدیت کردن
3 روز طول میکشه ؟؟؟
می خوام بدونم برای بقیه هم همینو میزنه ؟؟
مهدي جان من تهران هستم . امروز سرعتم افت داشته.نقل قول:
مهدی جون فعلا رکورد پینگ مال توه! :31: خوش به حالت! :46:نقل قول:
من از اسپیدتست دفاع نمیکنم فقط اینو میدونم که امروز رفتار شاتل خیلی عجیب بود برای من پیجها رو به کندی باز میکنه. بعدشم Auditmypc هم سرعتو پایین نشون میده.
خوش اومدی. روزی اومدی که توی شاتل زلزله رخ داده :46:نقل قول:
خیلی ممنون از تستها. یکی از حدسهایی که میشد زد اینه که ممکنه نتیجه تست به سیستم هر یوزر هم بستگی داشته باشه. من خیلی شک داشتم آخه گاهی اوقات سیستمم کند میشه و مثلا یه نتپد رو ده پونزده ثانیه طول میده تا باز کنه. اما با مقایسه با تستهای دیگه متوجه شدم که ایراد از جای دیگس. راستی خانم معلم کجاس؟ (513) :46: (جسارت نباشه. شوخی بود)نقل قول:
برای منم میگه: Service Unavailableنقل قول:
شما کدوم شهری؟
من زنگ زدم. ولی همونطور که توی چندتا پست قبل گفتم پشتیبانی میگه ملاک ما سرعت داونلوده و نه تست.نقل قول:
بازم ممنون از همگی :11:
فرمایش شما متین اما آخه از کدوم سرور ؟ من از سایت php.net از سرور ایران با سرعت 50-55 دانلود می کنم در حالی که از سرور امریکا 1 ( بهترین تو اوناهی که امتحان کردم ) ماکس 25.6 هست .نقل قول:
البته بعد از ده روز اول همیشه سرعت من اینجوری بوده و من یه جورایی به این افت سرعت عادت کردم :41:
چیزی که عجبه پینگ هست ؟؟ اون چیزی که مسلم هست امروز testspeed یه چیزیش میشه . هر جوری که من تست گرفتم پینگم بالای 300 بود در حالی که توی سایت کذایی 62 -3 ثابت ؟!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب حالا بیابید پرتقال فروش را .....:2:
اره تو اسپید تست سرعت رو کم نشون میده ولی وقتی یه فایل گزاشتم برای دانلودنقل قول:
تا مطمئن بشم دیدم سرعتش نزدیک به 60کیلوبایت بر ثانیه هست
ینی اون تست چرت و پرته به درد نیمخوره
چه جالب الان خواستم وارد اکانتم بشم باالخره برا منم این پیغام ظاهر شد
Service Unavailable
با همین هیبت و فونت
برای من هم همین پیغام را میده.نقل قول:
اینم تست سرعت من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا اینقدر کم.
سرعت دانلودم هم خوبه:40:
eco 512]