شما گزینه Pereferences انتخاب کنید.بعد توی قسمت Subtitle processing ,نقل قول:
Multi-sub/etc رو انتخاب کنید.بعد از بالا Text to Speech.
حالا سه تا گزینه هست که میتونید تیک هاشون رو بزنید/بردارید.احتمالن مشکل حل میشه.
Printable View
شما گزینه Pereferences انتخاب کنید.بعد توی قسمت Subtitle processing ,نقل قول:
Multi-sub/etc رو انتخاب کنید.بعد از بالا Text to Speech.
حالا سه تا گزینه هست که میتونید تیک هاشون رو بزنید/بردارید.احتمالن مشکل حل میشه.
video renderer رو عوض کنید ببینید درست میشهنقل قول:
video advanced > video renderer
مثلا اگه روی overlay mixer هست روی vmr9 بذارید یا به عکس و البته بازم سوئیچ بین draw to ها رو در نظر بگیرید
قبلا در پست زیر توضیح داده بودمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با روش فوق زیرنویس بر روی حاشیه پایین تصویر به نمایش درمیاد و دیگه هیچوقت شاهد افت کیفیت تصویری زیرنویس نخواهید بود
موفق باشید
نتیجه داد خیلی ممنونم :10::11: از دوق مرگی به فشردن آیکن تشکر بسنده نکردم...نقل قول:
درود
من با گوشی ایفون فیلم که می گیرم روی گوشی که صدا داره ولی وقتی میریزم روی کامپیوتر
با پلیری مثل KMPlayer که اجراش می کنم ویدئو ها صدا نداره
K-Lite Codec Pack هم نصب هست
KMPlayer فرمت های wmv یا flv یا avi رو 90 درجه Rotate که می خوام بشه انجام نمیده
چطوری این دو مشکل رو حل کنم ؟
اگه با دیدن یکی از ویدئو ها خودتون امتحان کنید و می تونید بهتر مشکلم رو می فهمید یکی از کلیپ ها رو آپلود کنم ؟
سلام
من یه فیلم انگلیسی زبان دانلود کردم.زیر نویس فارسیشم جداگانه دانلود کردم.حالا که میخوام زیر نویس و بیارم پایین فیلم میاد اما فارسی نیست.
تنظیمات مربوط به زیر نویس کدوم قسمته؟کجا رو باید تنظیم کنم؟
برای انتخاب زیرنویس میتونی یه کلیک راست بزنی تو قسمت subtitle بعد load subtitle میتونی زیرنویس رو انتخاب کنی...نقل قول:
برای زبان فارسی هم f2 بزن سمت چپ قسمت subtitle processing بعد font style قسمت charset زبان رو arabic انتخاب کن....
سلام.دوستان یک سوال؟.......
در ویندوز سون چند فایل ویدیویی رو برای تست هم با kmp باز کردم هم با WMP ......احساس میکنم مدیا پلیر خیلی شفافتر و با وضوح بیشتری پخش میکنه......
ایا واقعا همین طوره؟.....و اگه هست چه طور میشه kmp رو به خوبی مدیا پلیر کرد؟
یه نکته دیگه.برای بعضی فایلها که جلو عقب میکنم لگ داره...یعنی وقتی جلو میزنم یا یهو تصویر تند میشه یا کند میشه یا لحظه ای مکث میکنه
من آخرین نسخه کا ام پلیر رو دارم رو سیستمم
ولی جدیدا بعضی فیلما و سریالایی رو که جدید دانلود میکنم میخوام با این نرم افزار ببینم فقط صداشونو پخش میکنه بدون تصویر(بیشتر ورژنای ام کی وی)
در حالی که همونا با ویندوز مدیا پلیر کلاسیک راحت پخش میشن
این ویژگی برمیگرده به انتخاب پردازشگر تصویری مورد استفاده توسط KM در سیستم شمانقل قول:
برای انتخاب بهترین پردازشگر تصویری پست زیر را مطالعه کنید
همچنین با قرار دادن کدک CoreAVC در بین کدک های اجرایی شاهد افزایش کیفیت فایلهای HD و MKV میشید
همانظور که در بالا عنوان کردم استفاده از پردازشگر تصویری مناسب در اجرای خوب فایلهای ویدیویی در یک سیستم نقش بسزایی دارهنقل قول:
با استفاده از راهنمای فوق پردازشگر تصویری مناسب خود رو پیدا کنید (باز آزمون و خطا می تونید بهترین رو برای خودتون پیدا کنید)
از کدک های CoreAVC هم استفاده کنید
در ضمن بنظرم کاربران KMPlayer باید به سمت PotPlayer کوچ کنند یا اینکه حداقل PotPlayer رو هم در کنار KM در سیستم خود نصب کنند
حتما میدونید که سازنده اصلی KM از پروژه KMplayer جدا شده و پلیر قدرتمندتر و سریعتر Pot رو منتشر کرده
من خودم در سیستمم هر دو پلیر رو دارم ولی سرعت اجرای PotPlayer بالاتره در ضمن فایلهایی که KM باهاش مشکل داره رو راحت Pot اجرا میکنه
موفق باشید