ببخشید من تازه کارم میشه ساده تر توضیح بدیننقل قول:
ببخشید من تازه کارم میشه ساده تر توضیح بدیننقل قول:
آخرین نسخه از Flash Player رو در پوشه FlashPlayer و با نام Setup.exe قرار دهید.نقل قول:
بعد کد زیر رو تو استارت آپ پروژتون قرار بدین.
File.Run(_SourceFolder.."\\FlashPlayer\\Setup.exe" , "/install", _SourceFolder.."\\FlashPlayer\\", SW_HIDE, true)
سلام
وقتی کلمه ای رو تایپ میکنم که کلمه ای رو سرچ کنم به ترتیب حروف الفبا داخل لیست باکس نمایش نمیده.
میخوام اگه حرف a رو تایپ کردم همه کلماتی که اولشون a هست داخل لیست باکس نمایش داده بشه.(مثل دیکشنری باشه).لطفا راهنمایی کنید.
سلام.میخواستم یه برنامه ای بنویسم که در در ستون اول چند عدد بصورت دستی وارد بشه و برنامه هر عدد رو در یک عدد ثابت دیگه که براش تعریف کردیم ضرب کنه و در ستون دوم نمایش بده.ممنون میشم راهنماییم کنید
آخرین نسخه از AMS رو دانلود کنید:
IndigoRose AutoPlay Media Studio 8.2.0.0 Retail
Passwordکد:http://dl.softsara.ir/software/autoplay_media_studio_8.2.0.0.rar
Serialsکد:softsara.ir
کد:AMS-RPUF6-L88D5-VCB1J-L7NDY
AMS-KLON8-S84D0-VUI1L-L5WER
سلام.نقل قول:
شما باید بر روی نتایج جستجو هم یه کنترلی انجام بدی.
به عنوان مثال ar در فیلد وارد شده، برای هر کدوم از نتایج جستجو میشه:کد:txtL = String.Length(txt);
resultcpr = String.Left(txt, txtL);
if resultcpr == name then
end
کافیه تمام مقادیر ستون اول رو بگیرید و به صورت یک به یک در عدد مورد نظر ضرب و در ستون دوم وارد کنید. یه همچین چیزی:نقل قول:
کد:mynum = 4;
gc = ListBox.GetCount("ListBox1");
if gc > 0 then
for g=1,gc do
TXT = ListBox.GetItemText("ListBox1", g);
nmr = String.ToNumber(TXT);
nmr = nmr*mynum;
ListBox.InsertItem("ListBox2", -1, nmr, nmr);
end
end
سلام
من چند تا سوال داشتم :
1) چطور میتونم یه اسکرول بار بسازم که هن توش متن باشه و هم دکمه و عکس که با جا به جا کردن اسکرول اون ها هم با متن جا به جا بشند و بشه روشون کلیک کرد؟یا این که دو تا کادر مجزا با یه اسکرول جا به جا بشن هم زمان...تو یکی دکمه ها باشن و تو یکی متن.
2) موقع اتوران میخوام اولین چیزی که بیاد این باشه که برنامه های فلش پلیر و کویک تایم نصب بشه ( بتونه بفهمه رو دستگاه نصب هست یا نه....اگرم نه بشه تو ران اولیه بگه که باید نصب کنن )
ممنون
سلام
چطور میشه یه آیتم(مثلا یه عکس) رو در برنامه ای که میسازیم درگ و دراپ کرد؟ و در یه قسمت دیگه برنامه قرار داد؟ آیا اینکار قابل انجامه؟
با تشکر
:n16::n16::n16: