سلام
دوستان باتریش چطوره؟
چقدر شارژ نگه میداره؟
اگه بخوای مقایسه کنی با کدوم گوشی سونی اریکسون برابری میکنه؟
باتشکر
Printable View
سلام
دوستان باتریش چطوره؟
چقدر شارژ نگه میداره؟
اگه بخوای مقایسه کنی با کدوم گوشی سونی اریکسون برابری میکنه؟
باتشکر
قدرت فلشش از n95 8gb قویتره.نقل قول:
در کل مصرف باطری تو این گوشی به علت وجود داشتن امکانات قوی همچون دوربین 8 مگا پیکسلی زیاده.نقل قول:
نوشته شده توسط reza mohammad mahdi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اگه بخواهی از دوربینش بیشتر استفاده کنی روزی دو بار باید شارژش کنی.
باطریهای سونی اریکسون دیرتر خالی میکنند و تو این مورد نمیتونم نظر بدم.(منظور باطریهای سونی اریکسون بهترند)
میشه گفت باطریش در حد همون n95 معمولیه که هر روز باید شارژش کنی.در مقایسه با n95 8gb هم بگم باطری n95 8gb به وضوح باطریش نسبت به i8510 خیلی دیرتر خالی میشه.درسته هر دو تا هم باطریشون 1200میلی امپره ولی باطری n95 8gb راضی کننده هست.
موفق باشی.
این رو هم بگم اگه اهل فیلم دیدن با گوشی هستی من یه بار باطریش رو در حالت پر امتحان کردم ببینم چند ساعت میتونه فیلم پخش کنه بعد از 3 ساعت فیلم دیدن بکوب باطری رسید به 3 خطه و فکر کنم باطریش راحت میتونه تا 4 یا 4.30 ساعت فیلم دیدنو ساپورت کنه.
در مورد عکس برداشتن هم بگم با برداشتن 70 تا عکس باطریش از پر رسید به 3 خطه.
با توجه به چیزایی که خودت گفتی باتری بدی هم نداره خیلی هم خوبه فکر کن 70 تا عکس با دوربین 8 مگا پیکسلی 3،4 ساعت فیلم نگاه کردن اینکه خودش کلیه!نقل قول:
نميشه کاري کرد که کيفيت صداي فيلمبرداريش amr نباشه؟؟ چون خيلي بده...
نوکيا صداي فيلمش AAC هست.
دوست عزیز در کل باطری این گوشی باید هر روز شارژش بشه.نقل قول:
دوستان در مورد کیفیت صدای ضبط شده موقع فیلیمبرداری هم لازم میدونم چند نکته بگم.
در کل صدای ضبط شده موقع فیلمبرداری میتونم بگم تو هیچ گوشی راضی کننده نیست.ولی من هم از n95 8gb و هم از i8510 تو یه موقعیت یکسان فیلمبرداری کردم و خواستم ببینم کیفیت صدای کدوم بهتره.تو این مورد درسته که هر دو تا هم ناراضی کننده بود ولی صدای ضبط شده تو n95 8gb به نسبت بهتر از i8510 بود.
موفق باشید.
راستی آنتن دهیش چطوره؟؟
با سلام خدمت عضوهاي گرامي . من يك مشكل بزرگ دارم كه هر كار ميكنم حل نميشه . وقتي با گوشي تو اتاق عكس مي گيرم عكس رو نوراني ميكنه . كيفيت عكس تو فضاي بيرون عاليه ولي داخل اتاق نوراني . خواهشا اگه چيزي مي دونين كمكم كنين - باتشكر - رفيع پور