:31::31::31::31::31:نقل قول:
مرسی اره خیلی میام نت باشه این 2 هفته کم میام بعد کارناممو میزارم پس خدا نگهدار دمت گرم :10::46:
:31::31::31::31::31:نقل قول:
مرسی اره خیلی میام نت باشه این 2 هفته کم میام بعد کارناممو میزارم پس خدا نگهدار دمت گرم :10::46:
موفق باشی ؛ جوری از این دو هفته استفاده کن که جمعه به خودت افتخار کنی . :11:نقل قول:
پس خدا نگهدار دمت گرم :10::46:
ما هم برات آرزوی موفقین میکنیم .:10:
پس دیگه کمتر بیا نت ؛ حداکثر روزی یه بار بیا نت . :46:
سلام
ماموت جان میتونم بپرسم ترازت معمولا چند میاد؟
منم سوم تجربیم امسال بیشترین ترازم 6950 بود کمترینشم همین آزمون آخر بود که بدون باز کردن لای کتاب 6480 شدم
خیلی دلم میخواد بالای 7000 شم ولی امان از تنبلی !!
اصلا حوصله ندارم تو طول هفته بخونم تقریبا کل مطالبو روز قبل از آزمون میخونم!
با این وضعیت به نظرتون میتونم تو کنکور زیر 500 بیارم؟ (منطقه 2)
و چیکار کنم که بتونم بالای 7000 (ترجیحا بالای 7200 ) بیارم؟
اصلا امروز وقت نکردم فیزیک رو بزنم!!! خالی دادم رفت:19::19:
وقت آزمون ها کم نیست؟
راست گفتی اره منم موافقم وقت خیلی کمه:41::19:نقل قول:
اتفاقا من همیشه وقت زیاد میارم. مخصوصاٌ تو اختصاصی. البته عمومی وقت کم میارم.تو اختصاصی چه خونده باشم چه نخونده باشم همیشه 15 دقیقه آخر رو وقت زیاد میارم.:21: البته ترازام کمه باید بیشترش کنم روی 6200 دارم در جا میزنم فعلاً!!:41:نقل قول:
آره داش منم تو 6100 دارم درجا میزنم این تراز لا مصب بالا نمیرهنقل قول:
در ضمن من امرو بیش از حد نمره منفی داشتم کاش ترازم پایین نیاد
با سلام به همه
این تایپک کجا بود ؟تازه دیدم گفتم بیام تراز بقیه رو که دیدم از تراز خودم ناامید شدم :41::41:
فکر کنم تو کانون از همه کمتر من اینجا تراز داشته باشم
اما یه سوال دارم این عربی اگه ادم دو سوال نگاه به گذشته رو بزنه میشه رتبه 18000 یعنی 32000 دیگه نمیتونن ازمون هفته قبل رو یه بار دیگه بررسی کنن و این 2 سوال رو جواب بدن ؟ یا خودشون مخصوصا نمیزنن ؟
این یادگار ماندگار سایت قلم چی کدوم قسمته؟
چه جوری کار میکنه؟ لینکش رو کسی میتونه بده؟
برای همه ی رشته ها هست؟
دوست عزیز برای کنکور بخون نه برای اینکه تراز قلم بیاد بالا اگه طرف بره تمام تست های دفعه قبلو حفظ کنه تا 2 تا بزنه این تو کنکور به هیچ درد نمیخوره البته اگه واسه کنکور خوب بخونی خود به خود ترازه قلمچیتم میاد بالا:46:نقل قول: