نمی خوام از خودم تعریف کنمنقل قول:
ولی من همه بازی ها رو روی سخت ترین درجه بازی میکنم
چون توی این حالت بازی حالت واقعی بخودش میگیره...و دشمن ها واقعا از جون مایه میذارن
اینطوری خیلی بهم حال میده:31::40:
Printable View
نمی خوام از خودم تعریف کنمنقل قول:
ولی من همه بازی ها رو روی سخت ترین درجه بازی میکنم
چون توی این حالت بازی حالت واقعی بخودش میگیره...و دشمن ها واقعا از جون مایه میذارن
اینطوری خیلی بهم حال میده:31::40:
آره حق با شماست تو این مدت این چندتا بازی که اومده این از همه کوتاهتر بود. حتی cod 5 از این بازی طولانی تر بود. البته شاید چون اینقدر جذاب بود برامون زود گذشت و زود تموم شد.نقل قول:
کاش سخه 3 اون رو هم میساختن . بازی خفنیه
بله واقعا بی صبرانه منتظر بازی بعدی هستیم بعد اینکه وارهد دل همه کریسیس باز ها رو بدست آورد الان انتظارات خیلی بالا رفته فقط امیدوارم مثله سری COD یه ذره به مودها و Award ها بها بده و از این جور چیزا بذارهنقل قول:
من چرا نمی تونم بازی رو با نهایت گرافیکش بازی کنم ؟
وقتی میزارم رو آخرین گرافیک وقتی بازی لود میشه رو 99 درصد می مونه یا موقعی که می خواد وارد مرحله بشه ، صفحه سیاه میشه ، مشکل از کجاست ؟ فکر کنم مورد از سیستمم باشه .
دوست عزیز من بهت پیشنهاد می کنم به هیچ عنوان این کار رو نکنی که خیلی خطر داره شاید سیستمت منفجر هم بشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگر بخوای با نهایت گرافیک بازی کنی باید یه سیستم ultra high end داشته باشی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام نه بابا دیگه اونقدرا هم جذاب نبود به نظر من که بخوای درباره اش این طوری صحبت کنی :19: :19:نقل قول:
یعنی با سیستم من نمیشه این بازی رو با ته گرافیک اجرا کرد ؟ :18::41:نقل قول:
مگه چقدر گرافیک داره ؟؟؟؟
این سیستم منه :
Vga : Gtx280
ram : 4gig 1066
cpu : Intel q6600
mb : Rampage x48 asus
فکر نکنم بشه اجرا کردنقل قول:
یعنی با سیستم من نمیشه این بازی رو با ته گرافیک اجرا کرد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه چقدر گرافیک داره ؟؟؟؟
این سیستم منه :
Vga : Gtx280
ram : 4gig 1066
cpu : Intel q6600
mb : Rampage x48 asus
چون برای ته گرافیک باید بری ویستا و دایرت ایکس 10 , این بازی واقعا سنگینه
البته با سیستمهای پایینم سازگاره ولی ...
البته فکر نکنید چیز زیاد خفنیه ها ... هیچی نیست ، اصلا گرافیک نداره بازی ، من ویندوز قبلیم رو پاک کردم ، روی این مشکل داره ، در ضمن توی ویستا هم هستم ... ایشالله اگر اجرا شد چند تا شات میذارم ببینید ...نقل قول:
فکر نکنم بشه اجرا کرد
چون برای ته گرافیک باید بری ویستا و دایرت ایکس 10 , این بازی واقعا سنگینه
البته با سیستمهای پایینم سازگاره ولی ...