من چهار سرزمين رو سبز كردم. و وقتي به قصر مي رسم وتوي يكي از اون چهار فلش مي رم در اون سرزمين كه آبي رنگه نمي دونم چكار كنم ممنون مي شم اگه راهنماييم كنيد
Printable View
من چهار سرزمين رو سبز كردم. و وقتي به قصر مي رسم وتوي يكي از اون چهار فلش مي رم در اون سرزمين كه آبي رنگه نمي دونم چكار كنم ممنون مي شم اگه راهنماييم كنيد
شما برای باز کردن همه جا نیاز به 540 light seed دارید ... دارید این اندازه ؟
وقتی به اندازه کافی ذرات نور را جمع آوری کردین, مثلا برای بار اول 60 مورد, که لازمه حداقل دو مرحله را پاک و ذرات را جمع کنید, (دو مرحله اضافه رفتید) بعد بلافاصله به سمت معبد (Temple) برگردین و یکی از قدرتهای اورمزد را فعال کنید. در محیط خیالی (آبی رنگ) آموزش استفاده از اون پلتفرم باز شده رو می بینید. سپس به سمت مراحل باز شده (مرتبط به صفحات قدرت باز شده) برید.نقل قول:
1 _ فارسی صحبت میکنه با لحجه افغانی ! 2 _ خوب فارسی صحبت میکنه دیگه مثل این میمونه که شما بگید چرا دیالوگ هاش انگلیسی هست !!!نقل قول:
سلام
جان خودم نميدونم لطفا منو بفهمونيدم ، سه گانه ي قبلي رو هم بازي نكردم! :14:
تا اونجايي كه ميدونم تو نسخه هاي قبلي شاهزاده همون مرديه كه ما كنترلش ميكنيم اما تو اين نسخه Prince اليكا هست و ما يه دزد عياش ، فارسي هم اليكا صحبت ميكنه پس Persia هم اونه . در كل Prince of Persia همون اليكا هست ؟ يا فقط اسم بازي از نسخه هاي قبل مونده ؟ يا همين دزد عياش شاهزاده ي ايرانيه ؟ لطفا يه نفر منو از :24:در بياره
بله عزیزم همین دزد عیاشه !!!!!!!!!!نقل قول:
پس فکر کردی برای چی میگن بازیش افتضاح!!!!!!!!!
به خاطر همینه دیگه تازه هزاران هزار مشکل دیگه هم داره که به خاطر طرفداراش نمی نویسم.:20:
من هيچ آموزشي نديدم . دور و ور اون جاي آبي هم چيزي نيست كه برم البته بگم مدام روي صفحه مي نويسه كه دكمه ي eهمراه با موس را بزنم كه هرچقدر اين كارو مي كنم اتفاقي نمي افته .از راهنمايي هاتونم ممنونمنقل قول:
وای 5 خط نوشتم ولی پست ارسال نشد :19:نقل قول:
به طور خیلی خلاصه از پست قبلیم !! این نسخه یک مقدمه برای نسخه های بعدی است که در نسخه های بعدی حتما ابهامات برطرف میشه
از روي ديوار برو بعد از يه جايي آويزون ميشي وقتي اليكا هم اومد E رو بزن . جلوتر بازم بايد اين كارو بكني . در هر منطقه هم هر وقت از اينا ديدي و ازش آويزون شدي بايد E رو بزني .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با لهجه ی افغانی صحبت نمی کنه. شما هم اگر می خواستید انگلیسی صحبت کنید نمیتوانستید واضح صحبت کنید. و باز ubisoft شخص مناسبی را برای فارسی صحبت کردن انتخاب کرده.نقل قول: