فک کنم درایورات با xp سازگار نیست. باید درایور مربوطه رو از سایت مربوطه، دانلود کنی.:31:نقل قول:
مدل لب تابت رو بگو بیشتر کمکت کنم.
فک کنم درایورات با xp سازگار نیست. باید درایور مربوطه رو از سایت مربوطه، دانلود کنی.:31:نقل قول:
مدل لب تابت رو بگو بیشتر کمکت کنم.
سلام.
من ایسر اسپایر 6920 دارم. میخوام اون رو ریکاوری کنم. چه جوری باید این کا رو انجام بدم؟
پارتیشن بندیم رو عوض کردم ولی درایو مخفیه هنوز هست.
ممنون.
کسی نبود جواب منو بده؟؟؟!!!!!!!!نقل قول:
سلام من لپتاپم Vaio Fw 120j هست، اومدم پارتیشن بندی کنم که وسطش گیر کرد و پرید!
البته درایو ریکاوری رو دست نزدم و سالم هست.
سیستم که داره بوت میشه F10 میزنم و میرم داخل recovery حتی بهش گفتم که Drive C رو برگردونه به حالت کارخونه ای، اما بعد اینکه فرمت میکنه و ریستارت میشه، بجای اینکه به گفته ی خودش شروع کنه به نصب ویندوز و برنامه های پیش فرض لپ تاپ، پیغام میده که :
یه سوال دیگه هم داشتم، چرا وقتی دکمه ی Delete رو میزنم وارد تنظیمات Bios نمیشه؟!کد:Interrupted operation: insert recovery cd or other recovery media and restart your pc
مدل dell vostroa860 .نقل قول:
سی دی نصبش ،هم برای ویستا و هم برای xp درایوراش وجود داره اما موقع نصب درایور مربوط در xp این مشکل پیش می یاد:41:
Vista Support نبود كه ......:41:نقل قول:
نقل قول:
خوب وقتی می خواهید ریکاوری کنید نیاز به دیسک ریکاوری دارید و بدون اون که نمیشه!
باید دیسک ریکاوری رو بگذارید و سپس سیستم رو REstart کنید.
در مورد تنظیمات بایوس هم مثل دسکتاپ ها نیست که با زدن کلید delete وارد تنظیماتش بشید.
برای این کار باید کلید های F2 یا F3 رو در هنگام بوت شدن بزنید
در کل بهترین و ساده ترین و حرفه ای ترین نرم افزار برای مدیریت هارد شما Acronis هست و هیچ مشکلی از کار کردن با این نرم افزار نخواهید داشت.
multi primary در لپ تاپ قابل استفاده است؟
تا اون جایی که من میدونم این مدل درایور های xp رو نمیده. :13:نقل قول:
ولی به هر حال مشکل از درایوراته اگه اینترنت سر حال داری دانلود کنشون.
حداقل یکی رو دانلود کن اگه کار کرد برو سراغ بقیه.