نقل قول:
شما در My COmputer کزینه DVD ROM فعال هست براتون؟سخت افزار رو شناسایی کرده؟
اگر فعال هست نرم افزار رو پاک کنید و مجدد نصب کنید
Printable View
نقل قول:
شما در My COmputer کزینه DVD ROM فعال هست براتون؟سخت افزار رو شناسایی کرده؟
اگر فعال هست نرم افزار رو پاک کنید و مجدد نصب کنید
سلام
من از نرو 6 استفاده میکنم چون حجمش کمه و روسیستمم راحت میاد
حالا وقتی اسم فایل فارسی باشه نمتونم رایت کنم
چطوری مشکلو حل کنم
مشکل کاراکتر های فارسی در ورژن های پایین هست و در ورژن های بالاتر هم بعضا به چشم میخورهنقل قول:
شما یک بک آپ از دیتا بیس بگیری با زبان فارسی نام گذاری و رایت کرده باشی بعدا که بخوای درجای دیگه بهره برداری کنی دچار مشکل میشی
سلام
من یه مشکل دارم برای رایت DVD تصویری خواهشن اگه ممکنه راهنمایی کنید یه چند تا فایل دارم که داخل هر کدوم 2 تا فایل داره یکی با پسوند MOVE CLIP یکی هم فایل INFO با پسوند MOEG- TS
میخوام یه فایل تصویری DVD رایت کنم که رو دستگاه دی وی دی جواب بده ؟؟؟ خواهشن راهنمایی کنید نمیدونسم کجا سوالمو مطرح کنم :42:
راستی NERO 10 دارم
:41:
هیچکی اینجا نیست جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
علیک سلامنقل قول:
برای رایت فیلم و نشون دادن تو دستگاه از ابزار nero vision که، کنار ابزارهای nero هست رو استفاده کنید.
طریقه رایت دی وی دی های تصویری چجوریه؟
سلام این سویال شاید به نظر اماتوری بیاد ولی چون تا حالا انجام ندادم بلد نیستم چجوریه.
من می خوام دی وی دی های تصویری یعنی با فرم VOB رو با برنامه نرو 7.5 رایت کنم روی دی وی دی جوری که در دستگاه های دی وی دی پلیر معمولی قابلیت پخش داشته باشه چطور باید اینکارو انجام بدم؟
من همیشه دی وی دی یا سی دی که رایت می کنم به صورت دیتا یعنی فایل ها رو به صورت در هم بر هم رایت می کنم که البته فقط هم در کامپیوتر قابلیت پخش داره وای تا حالا دی وی دی تصویری رایت نکردم.
من یهخ فیلم رو با فرمت mkv با نرم افزار winaviconverter تبدیل کردم به فرمت دی وی دی و بعد از تبدیل دو تا پوشه تولید شده یکی به اسم AUDIO_TS و یکی هم VIDEO_TS
که داخل AUDIO_TS خالیه ولی داخل VIDEO_TS چند تا فایل هست که 4 تاش تصویریه و دو تاش هم با پسوند BUP.
که از تصویریها هم سه تاش خیلی کم حجمه و یکیش پرحجمه که فکر کنم تبدیل شده فیلم همون باشه که با kmplayer هم بازش کردم فیلم رو پخش کرد.
حالا با نرو چجوری رایتش کنم و کدوم فایل رو سلکت کنم که رایت بشه و داخل دستگاههای دی وی دی پلیر هم میذارم پخش بشه؟
و اگر سه چهار تا فیلم بود هم چجوری رایتشون کنم کنار هم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
تو nero که میری dvd video files هست میزنی بعد سمت چپ فک کنم دو تا پوشه به اسم VIDEO_TS و AUDIO_TS هست که میریزی توی اون همون فایل های vob رو بعد حله دیگه.نقل قول:
سلام
من نرو7 دارم
منو فارسی اش وجود داره ؟
نقل قول:
بعید میدونم چون زبان فارسی تو خود سایتش هم پکیجی نداره برای دانلود و یا شاید من اطلاع ندارم