سلام
اگر دو ترم را در آزاد بخوانم و کنکور دولتی بدهم و قبول شوم، می توانم بروم؟ و اینکه درس هایی که در آزاد خوندم را تطبیق می زنند؟(یعنی چون در آزاد خواندم دیگه در دولتی نخونم). ضمنا از معافیت تحصیلی هم استفاده نکردم.
Printable View
سلام
اگر دو ترم را در آزاد بخوانم و کنکور دولتی بدهم و قبول شوم، می توانم بروم؟ و اینکه درس هایی که در آزاد خوندم را تطبیق می زنند؟(یعنی چون در آزاد خواندم دیگه در دولتی نخونم). ضمنا از معافیت تحصیلی هم استفاده نکردم.
بله متونونی برینقل قول:
فکر کنم دروسی که بالای 12 شدی رو تطبیق بزنن البته فقط ذروس تخصصی ...
البته شاید چون آزاد هست تطبیق نخوره
بله 100%نقل قول:
باید مدرک مرتــــبط داشته باشین
سلام
من دارم دیپلم الکتروتکنیک میگیرم، از یکی شنیدم می تونم برای کنکور در رشته های کامپیوتر هم شرکت کنم.درسته؟
من می خوام IT بخونم میتونم؟ یا باید دیپلم کامپیوتر یگیرم؟
سلام
مي خواستم بپرسم براي كنكور كارداني رشته كامپيوتر چه كتابي رو بخونم بهتره
ممنون
شاید وسه پیام نور بتونی ولی واسه دانشگاه های دیگه و کنکور کاردانی امکان تغییر رشته وجود ندارهنقل قول:
برای تخصصی ها کتابای آقا مقسمی خوبهنقل قول:
مدرسان هم بد نیست
یکی از دوستان از من خواست که بپرسم که:
دیپلم کاردانش داره.میخواد بدونه که میتونه الان دفترچه سراسری 89 بگیره و شرکت کنه یا حتما پیش دانشگاهی میخواد که من اطلاعی نداشتم که کمکش کنم
و دیگر اینکه امتحان خودشون ،یعنی مستقیم از کاردانش به دانشگاه کی هست و دفترچش کی میاد؟
تشکر ویژه
برای سراسری حتما پیش می خواد.نقل قول:
ماله خودشون هم که کنکور کاردانی هست، آزمونش هفته اول مرداد است.دفترچه رو نمیدونم کی میدن.
سلام بچه ها
1-کسی میدونه دوره های 18 ماهه فني و حرفه اي تو تهران برگزار میشه ؟ کجاست ؟
2-من دانشجوی IT هستم . پایان خدمت هم دارم (شنیدم لازمه). میخوام الکترونیک بخونم.
3-توی کرج یه جایی بود که هم دوره های 18 ماهه فني و حرفه اي رو برگزار می کرد و یه قسمتی به اسم ثبت نام مهارت های پیشرفته داشت که فقط دانشجو هارو ثبت نام می کرد در کلاسهای عملی در مورد رشتشون
آیا همچین جایی تو تهران هست؟؟؟؟
سلام !
یه سوال دارم !
برای درس "ریاضی 3 پودمانی" بجز کتاب کانون چه کتابی خوبه بگیرم !
اگه مسائل تشریحی داشته باشه بهتره !
مرسی !