کسی نميدونه ؟نقل قول:
کسی نميدونه ؟نقل قول:
سلام
چطوری میشه دانلودمنیجر رو طوری تنظیم کرد که با اتصال به اینترنت فایلهایی که هنوز کامل دانلود نشده رو به طور خودکار دانلودشون ادامه پیدا کنه.
نمیدونم تونستم منظورمو درست برسونم یا نه !
شما باید فایل هاتون رو تو صف بزارید تا به ترتیب دانلود بشننقل قول:
از بخش Scheduler استفاده کنید
دوستان راهی وجود نداره؟ لطفا راهنمایی کنیننقل قول:
سلام دوستان
وقتی فولدرها یا مای کامپیوتر رو باز میکنم این ارور میاد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
idm version 5.18.8
مشکل چیه ؟
سلامنقل قول:
ADSL دارید؟
بیشتر مشکل ها تو این زمینه رو به سه دسته میشه تقسیم کرد :
1- کرک
2- اینترنت
3- خود ویندوز
شما از صحت و سلامت هر 3 مطمئنی؟
نقل قول:
سلام با برنامه Malwarebytes Anti-Malware مشکلتون حل می شه . می تونید از پست زیر اون رو دانلود کنید و سپس اپدیت کنید و سیستم را کامل اسکن کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید .
بله adsl دارم .کرک رو که خودت راهنمایی کردید و زدم درست نشد.اینترنت رو هم که فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه چون دو ماه پیش من از idm بدون مشکل استفاده می کردم.اما فکر کنم از وقتی اشتباهی آپدیتش کردم این مشکل پیش اومده و حالا حتی از trail هم نمی ذاره استفاده کنم و میگه شما قبلا تمام کردید.ویندوز رو هم که دوباره زدم فرقی نکرد.(ویندوز 7 )هم اینکه در لپتاپ idm رو زدم که باز فرقس نکرد.ویندوزش 7 است.اما فکر کنم از اینترنت باشه.اما نمیدونم.حالا چیکار می تونم بکنم؟نقل قول:
نقل قول:
یک ورژن رو برای شما همراه با کرک آپلود میکنم قبل از نصب ورژن قبلی رو کامل پاک کنید و با نرم افزار tune up 2010 سیستم رو کامل چک کنید و ایرادهای موجود در رجیستری رو برطرف کنید و بعد ریستارت کنید سیستم رو و این ورژن رو همراه با کرک نصب کنید
فقط دقت داشته باشید که هنگامی که IDM پیغام آپدیت رو داد به هیچ عنوان آپدیت رو تایید نکنید.
کد:http://rapidshare.com/files/359602290/idm.zip.html
دوست عزیز من این اوامری که فرمودید رو انجام دادم اما حالا مشکل بدتر شد چون که حالا دیگه تا اخر مهلت نمیده.وسط های دانلود سرعت صفر میشه و هیچ کاری نمی کنه. ارور نمیده ببینم چه مرگشه.
حالا اگه اشکال نداشته باشه میشه نحوه استفاده از این نرمافزار tuneup رو بدید؟
شاید ایرادهای موجود در registry رو درست انجام ندادم!!!!!!!!!!!
اما پیغام your registry is already optimized رو میده.فکر نکنم مشکلم تو کار با tuneup باشه.
نظرتون چیه؟